Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja już kiedyś pisałam, że jestem na tajnej grupie fb dziewczyn , które rodziły w 2009. I tak mamy ogarnięte, źe każdy dzień to nowy wątek, która jest pierwsza to zakłada tzw. dzień. I tam popychamy pierdoły. Kolejny dzień to kolejny wątek. I w ten sposób jest porządek. Co jakiś czas trzeba tylko stare wątki usuwać, aby fb nie zamulał.
-
Iruletka wrote:Ja już kiedyś pisałam, że jestem na tajnej grupie fb dziewczyn , które rodziły w 2009. I tak mamy ogarnięte, źe każdy dzień to nowy wątek, która jest pierwsza to zakłada tzw. dzień. I tam popychamy pierdoły. Kolejny dzień to kolejny wątek. I w ten sposób jest porządek. Co jakiś czas trzeba tylko stare wątki usuwać, aby fb nie zamulał.
Iruletka lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja od paru dni nie mogę już korzystać z drzemek z synem co mnie strasznie denerwuje bo nie dość że w nocy prawie nie śpię to jeszcze w dzień też nie ma opcji...tylko się położę to wszystko mi dretwieje a lewa noga to tak boli że masakra i do tego od wczoraj boli mnie głowa
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Ja od paru dni nie mogę już korzystać z drzemek z synem co mnie strasznie denerwuje bo nie dość że w nocy prawie nie śpię to jeszcze w dzień też nie ma opcji...tylko się położę to wszystko mi dretwieje a lewa noga to tak boli że masakra i do tego od wczoraj boli mnie głowa
Wcześniej sterowalam sie cukrami, nastawialam budzik co godzinę ale wtedy czulam sie jeszcze gorzej, wiec spie tak jak organizm tego potrzebuje.
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Weźcie mi te rozmiary ja tego nigdy nie oragnę. Kupiłam dziś 2 sukienki na 9-12 miesięcy przykładam w domu do tych co mam posegregowane na 3-6 i jest IDENTYCZNA. Kuźwa to one są bardziej na 3 czy na 12 miesięcy bo to już jest różnica spora... Mam nadzieję, że z czasem ogarnę moje dziecko i będę wzrokowo widziała co na nią pasuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny