Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Eli wrote:Czesc Dziewczyny, pierwszy steryd na pluca zanami, dostaje tez kroplowke z magnezu, codziennie beda badac przeplywy, jeszxze nie wiem kiedy cc, ale pewnie niedlugo.
Super Eli, lekarze na pewno wiedzą co robią
będzie dobrze, już niedługo dzidzia będzie z Wami:), zazdroszczę Ci.
Eli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy cZekacie na męża z obiadem? Mój wraca po 19 i ja cZekam jem jakaś kanapka, jabłko w dzień. Ale zaczynam czuć się bardzo źle. Jest mi niedobrze od 16 i słabo. W domu jadłam 15-16 i myślę że to wlanie przez zmianę tego nawyku cZuję się tak źle ostatnio . Jedzenie przed 20 też nie jest dobrym rozwiązaniem. Powinnam jeść bez męża? Sama? A mu ogrzewać?
-
emikey wrote:Czy cZekacie na męża z obiadem? Mój wraca po 19 i ja cZekam jem jakaś kanapka, jabłko w dzień. Ale zaczynam czuć się bardzo źle. Jest mi niedobrze od 16 i słabo. W domu jadłam 15-16 i myślę że to wlanie przez zmianę tego nawyku cZuję się tak źle ostatnio . Jedzenie przed 20 też nie jest dobrym rozwiązaniem. Powinnam jeść bez męża? Sama? A mu ogrzewać?
oczywiście że nie czekam na R z obiadem, potem mu podgrzewam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNp jak robisz kotlety i ziemniaki, to możesz zjeść sama, dla niego zostawić obrane ziemniaki w wodzie a kotlet w panierce w lodówce do usmażenia. Na pewno się nie głodź. Ja potrafię jeść dwa razy. Raz z córką a później z nim, zależy jaką ma zmianęemikey wrote:Czy cZekacie na męża z obiadem? Mój wraca po 19 i ja cZekam jem jakaś kanapka, jabłko w dzień. Ale zaczynam czuć się bardzo źle. Jest mi niedobrze od 16 i słabo. W domu jadłam 15-16 i myślę że to wlanie przez zmianę tego nawyku cZuję się tak źle ostatnio . Jedzenie przed 20 też nie jest dobrym rozwiązaniem. Powinnam jeść bez męża? Sama? A mu ogrzewać?
-
Ja tez nie czekam. Ja jest o 13.00 a o 19.00 to już jestem po kolacjiemikey wrote:Czy cZekacie na męża z obiadem? Mój wraca po 19 i ja cZekam jem jakaś kanapka, jabłko w dzień. Ale zaczynam czuć się bardzo źle. Jest mi niedobrze od 16 i słabo. W domu jadłam 15-16 i myślę że to wlanie przez zmianę tego nawyku cZuję się tak źle ostatnio . Jedzenie przed 20 też nie jest dobrym rozwiązaniem. Powinnam jeść bez męża? Sama? A mu ogrzewać?
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualnyJak to 19, to bym zjadła wcześniej. Mój jest 18.10w domu najpóźniej, to jem z nim obiado-kolacje. Ale jak zdarzało mu się później wrócić, to sam mi mowil,zebym zjadła obiad i ma niego nie czekała specjalnieemikey wrote:Czy cZekacie na męża z obiadem? Mój wraca po 19 i ja cZekam jem jakaś kanapka, jabłko w dzień. Ale zaczynam czuć się bardzo źle. Jest mi niedobrze od 16 i słabo. W domu jadłam 15-16 i myślę że to wlanie przez zmianę tego nawyku cZuję się tak źle ostatnio . Jedzenie przed 20 też nie jest dobrym rozwiązaniem. Powinnam jeść bez męża? Sama? A mu ogrzewać?

przysnęłam chwilę jak córka bajkę oglądała i budzę się cała mokra