Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Eli wrote:Czesc Dziewczyny, pierwszy steryd na pluca zanami, dostaje tez kroplowke z magnezu, codziennie beda badac przeplywy, jeszxze nie wiem kiedy cc, ale pewnie niedlugo.
Super Eli, lekarze na pewno wiedzą co robią będzie dobrze, już niedługo dzidzia będzie z Wami:), zazdroszczę Ci.Eli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy cZekacie na męża z obiadem? Mój wraca po 19 i ja cZekam jem jakaś kanapka, jabłko w dzień. Ale zaczynam czuć się bardzo źle. Jest mi niedobrze od 16 i słabo. W domu jadłam 15-16 i myślę że to wlanie przez zmianę tego nawyku cZuję się tak źle ostatnio . Jedzenie przed 20 też nie jest dobrym rozwiązaniem. Powinnam jeść bez męża? Sama? A mu ogrzewać?
-
emikey wrote:Czy cZekacie na męża z obiadem? Mój wraca po 19 i ja cZekam jem jakaś kanapka, jabłko w dzień. Ale zaczynam czuć się bardzo źle. Jest mi niedobrze od 16 i słabo. W domu jadłam 15-16 i myślę że to wlanie przez zmianę tego nawyku cZuję się tak źle ostatnio . Jedzenie przed 20 też nie jest dobrym rozwiązaniem. Powinnam jeść bez męża? Sama? A mu ogrzewać?
oczywiście że nie czekam na R z obiadem, potem mu podgrzewam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Czy cZekacie na męża z obiadem? Mój wraca po 19 i ja cZekam jem jakaś kanapka, jabłko w dzień. Ale zaczynam czuć się bardzo źle. Jest mi niedobrze od 16 i słabo. W domu jadłam 15-16 i myślę że to wlanie przez zmianę tego nawyku cZuję się tak źle ostatnio . Jedzenie przed 20 też nie jest dobrym rozwiązaniem. Powinnam jeść bez męża? Sama? A mu ogrzewać?
-
emikey wrote:Czy cZekacie na męża z obiadem? Mój wraca po 19 i ja cZekam jem jakaś kanapka, jabłko w dzień. Ale zaczynam czuć się bardzo źle. Jest mi niedobrze od 16 i słabo. W domu jadłam 15-16 i myślę że to wlanie przez zmianę tego nawyku cZuję się tak źle ostatnio . Jedzenie przed 20 też nie jest dobrym rozwiązaniem. Powinnam jeść bez męża? Sama? A mu ogrzewać?https://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Czy cZekacie na męża z obiadem? Mój wraca po 19 i ja cZekam jem jakaś kanapka, jabłko w dzień. Ale zaczynam czuć się bardzo źle. Jest mi niedobrze od 16 i słabo. W domu jadłam 15-16 i myślę że to wlanie przez zmianę tego nawyku cZuję się tak źle ostatnio . Jedzenie przed 20 też nie jest dobrym rozwiązaniem. Powinnam jeść bez męża? Sama? A mu ogrzewać?