Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:Ja tez pisalam by jeden dzien jeden watek a nie kazda zaklada nowy ale potem i tak kazda zakladala nowy :p to sie trzeba okreslic
-
MalaHD wrote:Weźcie mi te rozmiary ja tego nigdy nie oragnę. Kupiłam dziś 2 sukienki na 9-12 miesięcy przykładam w domu do tych co mam posegregowane na 3-6 i jest IDENTYCZNA. Kuźwa to one są bardziej na 3 czy na 12 miesięcy bo to już jest różnica spora... Mam nadzieję, że z czasem ogarnę moje dziecko i będę wzrokowo widziała co na nią pasuje
niestety takie są ubranka ;/ moja ma rozstrzał między 74 a 98 ;/ też biorę wszystko na nią na oko. -
nick nieaktualnyMalaHD wrote:Weźcie mi te rozmiary ja tego nigdy nie oragnę. Kupiłam dziś 2 sukienki na 9-12 miesięcy przykładam w domu do tych co mam posegregowane na 3-6 i jest IDENTYCZNA. Kuźwa to one są bardziej na 3 czy na 12 miesięcy bo to już jest różnica spora... Mam nadzieję, że z czasem ogarnę moje dziecko i będę wzrokowo widziała co na nią pasuje
-
co do ubrań to więc tak weźcie sobie jedna firmę na wzór np h&m i przykładając do tych ubranek ogarniecie rozmiarówkę. H&M ma chyba najbardziej adekwatna ozmiarówkę dziecięca . Masz wprost napisane np 56 czyli 0-1m
Ja tak sie nauczyłam jak chrześniakom musiałam coś kupić. Ja sobie czy mojemu mogę kupić ciuchy bez mierzenia i beda dobre zawsze moja przyjaciółka sie smieje ze mam miarke w oczach bo nawet jej mezowi potrafie dopasowac ubranie rozmiarem jak w skepiej jestesmy na zakupach. Ona cos wyszuka a ja zaraz rozmiar wybieram. -
78beti wrote:Ja mam tylko kupione ciuszki w rozmiarze 56-62 i kilka sztuk 68 resztę będę dokupować na bierząco jak mi sie cos będzie sprawdzało albo podobało w sklepie
Ten sam system przyjęłam Właśnie mnie wkur**ła jedna stara raszpla w sklepie, bo się chciała wbic perfidnie przede mnie w kolejkę. Zauważyłam, ze najgorsze są w tym staruchy i młodzi faceci, ustępują mi zwykle panowie w wieku emerytalnym i młode kobiety.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Discret wrote:co do ubrań to więc tak weźcie sobie jedna firmę na wzór np h&m i przykładając do tych ubranek ogarniecie rozmiarówkę. H&M ma chyba najbardziej adekwatna ozmiarówkę dziecięca . Masz wprost napisane np 56 czyli 0-1m
Ja tak sie nauczyłam jak chrześniakom musiałam coś kupić. Ja sobie czy mojemu mogę kupić ciuchy bez mierzenia i beda dobre zawsze moja przyjaciółka sie smieje ze mam miarke w oczach bo nawet jej mezowi potrafie dopasowac ubranie rozmiarem jak w skepiej jestesmy na zakupach. Ona cos wyszuka a ja zaraz rozmiar wybieram.
No i co z tego, że jest napisane jak rozmiar 9-12 jest identyczny jak 3-6 z innej firmy Ja miałam już nie kupować ale weszlam do lumpa i sukienki nexta za 2 zł i jak tu nie kupić. Z myślą, że będzie na potem a teraz nie wiem na kiedy i upire i wyprasuje normalnie jak te małe -
Moje dziecko jest nadal bardzo uparte, buźka schowana waży 2157 gram. Chyba klocek mi się szykuje. Pozostałe parametry i wyniki badań krwi bez zarzutów. Wypadałoby opić a nie moźna
nataliamonika, magdzia26, Lady Savage, Petitka, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość
-
Iruletka wrote:Natalia dzisiaj idzie bardzo sprawnie, weszłam przed czasem. Powodzenia
Iruletka lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nataliamonika wrote:Już się wyrównało i znowu jak przyszłam to okazało się, że ktoś tez jest na te sama godzinę. Nie wiem jak te babki w rejestracji zapisują. Gratuluję klocka
Nie lubię tych babek, mam wrażenie, że za karę tam siedzą. Co do ktg to będę miała przy następnej wizycie i mam ponoć przyjść pół godz przed wizytą to mnie podepną