Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Emikey - mój mówi, że jeśli robie obiad normalnie to mam zrobić coś takiego żebym ja się najadłam a i to coś nadawało sie do odgrzania także często jem po prostu to na co mam ochotę a dla męża żeby było na świeżo raczej także różnie u nas bywa.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ja też czekałam głupia z obiadem na mojego ale od wczoraj koniec. Czasami było tak że miał być o 16 a wrócił o 18 bez zapowiedzi że się spóźnić i ja durna czekałam i co chwile odgrzewalam żeby odrazu podać jak wejdzie. Wczoraj to miałam ochotę trzasnac mu talerzem w lep ale na krew nie mogę patrzeć:p
-
Iruletka wrote:Nie lubię tych babek, mam wrażenie, że za karę tam siedzą. Co do ktg to będę miała przy następnej wizycie i mam ponoć przyjść pół godz przed wizytą to mnie podepną
Ja mam przyjść jednak poza wizytą ma samo ktg i gbs 10 listopada. Wizyta dopiero 24, wiec chyba ostatnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 19:10
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Ja naprawdę nie wiem co Wy bierzecie, że mój suwaczek u każdej inaczej się wyświetla
Jeśli chodzi obiad to mąż je odgrzewany, a z reguły bierze sobie do pracy i w niej je. Wraca późno, ja bym nie wyrobiła i syn też.
Minionkowa ja też się bardzo pocę. Pod pachami nie, ale za to całe ciało. Dzisiaj chciałam kurtkę zdejmować, a miałam tylko cieniutką bluzkę pod nią. Okropnie -
nataliamonika wrote:Ja mam przyjść jednak poza wizytą ma samo ktg i gbs 10 listopada. Wizyta dopiero 24, wiec chyba ostatnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 19:14
-
Ja obiad jem z mężem ok 18.00 , bo u nas to on gotuje po pracy Narazie korzystam z udogodnień ciazowych
Jeżeli chodzi o pocenie, to u mnie tylko stopy. I to tak dziwnie. W sekundę potrafią byc mokre jak bym wyjela je z wody, a za chwilę suche. Nie wiem o co chodzi
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Chyba będZiemy musieli kupić mikrofale. Bo taki tryb życia nie jest dla mnie. Albo będę gotować zupy tylko w tygodniu
raczej tak, a jak sie dziecko pojawi, i zacznie pałaszować obiady to się pałąszuje razem z dzieckiem, a mąż potem sam. -
aga1402 wrote:kupilam dzisiaj body malemu w tesco do 1mca niby 56 cm ale porownuje z tymi ze smyka 56cm i te z tesco sa 3 cm krotsze tzn ze beda za male do szpitala ? na te pierwsze dni ? jak.myslicie wymienic czy zostawic je ?
Ja bym zostawiła, nie masz gwarancji jakie duże dziecko Ci się urodzi -
nick nieaktualny
-
Iruletka wrote:To co dzisiaj nie miałaś ktg? Ja też mam wizytę 24.11, u mnie to będzie 35 tc i wtedy mówił, że zrobi gbs. Potem powiedział, że będziemy się widzieć co 2 tygodnie
Na którą masz 24? Dzisiaj nie miałam, mam się wbić za tydzień między zapisanymi 17-18, co jest średnim pomysłem, bo mnie zjedzą. Na ostatniej wizycie mówił, że może dzisiaj zrobi, wiec się nastawiałam. W sumie to i lepiej, bo za duzo dzisiaj łażenia mialam.Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
nataliamonika wrote:Na którą masz 24? Dzisiaj nie miałam, mam się wbić za tydzień między zapisanymi 17-18, co jest średnim pomysłem, bo mnie zjedzą. Na ostatniej wizycie mówił, że może dzisiaj zrobi, wiec się nastawiałam. W sumie to i lepiej, bo za duzo dzisiaj łażenia mialam.