Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Discret wrote:Hej hej spalam dzisiaj u przyjaciolki. Mam dość tego człowieka albo się ogarnie albo niech spierdziela ile można znosić jego zachowanie. Ale podejrzewam że to wszystko wpływ jego brata jest na niego.
Tak ja też założyłam fb na potrzeby grupy:) więc wrazie czego mogę dolaczyc:)
Musisz dodać Magdzie do przyjaciół tu na belly a potem postępować jak było wytłumaczone -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jacqueline wrote:Spoko, zrozumiałam po prostu do jednej grupy co należę od poczatku była tajna i przez zaproszenie na maila bądź od osoby z grupy po zaakceptowaniu przez administratora można było dołączyć bez zmieniania statusy grupy z tajnej na zamknięta
-
nataliamonika wrote:Ja już nie liczę na to, że zobaczę buźkę, ostatnio nie było prawie nic widać.
Z buźkami będzie teraz cieżko, nie dość że dzieciaczki duże, to jeszcze już są nisko u większości z nas. Nie długo zobaczymy te buziulki i będziemy je głaskać, i całować.nataliamonika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w pierwszej ciąży brałam auqumentin (amoksiklav), na zapalenie oskrzeli, z tego co wiem to jedyny antybiotyk jaki można w ciąży.
Założyłam fb specjalnie żeby mieć dostęp do grupy. Nie ogarniam kto jest kim, widzę listę ale to nie pomagaKlaraS lubi tę wiadomość
-
Mam już wszystkiego pomalutku dość...
Niewyspania, bólu przy przekręcaniu się z boku na bok w nocy, uczucia chronicznego zmęczenia ostatnio i ciągłej ochoty pójścia spać jak w pierwszym trymestrze, puchnięcia nóg, drętwienia i bólu dłoni, zadyszki przy chodzeniu, zawrotów głowy... Siedzę to brzuch opiera mi sie na udach całkiem i w sumie "rozkraczona" musze siedzieć żeby nie przeszkadzał brzuch
Chce sie nie wysypiać jeszcze gorzej niż teraz, ale chciałabym mieć taki namacalny powód tego niewyspania, chce już grudzień i rodzićMinionkowa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Mam już wszystkiego pomalutku dość...
Niewyspania, bólu przy przekręcaniu się z boku na bok w nocy, uczucia chronicznego zmęczenia ostatnio i ciągłej ochoty pójścia spać jak w pierwszym trymestrze, puchnięcia nóg, drętwienia i bólu dłoni, zadyszki przy chodzeniu, zawrotów głowy... Siedzę to brzuch opiera mi sie na udach całkiem i w sumie "rozkraczona" musze siedzieć żeby nie przeszkadzał brzuch
Chce sie nie wysypiać jeszcze gorzej niż teraz, ale chciałabym mieć taki namacalny powód tego niewyspania, chce już grudzień i rodzić -
Aqu wrote:Hej. Mam nadzieję że nie przeniesiecie się wszystkie na FB i to forum nadal będzie żyło. Ja nie mam FB i nie mam zamiaru mieć, więc niezależnie od tego co będzie się działo, zostaję tu.
U mnie kiepsko. Złapałam tydzień temu jakąś infekcję, na początku wydawało mi się że to zwykłe przeziębienie, ale minął tydzień i zamiast przechodzić to infekcja raczej rozkwitała Od 3 dni wypluwam płuca Wczoraj w końcu poszłam do lekarza i wróciłam z receptą na antybiotyk. Biorę go oczywiście, ale i tak mam obawy że bardzo szkodzę maleństwu. Pocieszam się tym, że chodzenie tak dalej z infekcją byłoby jeszcze gorsze, więc był to wybór mniejszego zła.
Brałyście może antybiotyki w ciąży? Ja do tej pory miałam to szczęście, że nie brałam żadnych leków, ani jednej tabletki nie związanej z ciążą. Nawet paracetamolu udało mi się nie brać. No a na koniec takie coś...
W tej ciąży miałam tylko jedną infekcję i ratowałam się inhalacją. Na szczęście pomogła. -
Magdzia dziękuję za zaproszenie.
Tak właśnie się wyniosłam po to aby zobaczył że nie jest góra i że nie on tu tylko rządzi. Nie pozwolę dłużej się tak traktować jak on to robi. Albo zrozumie albo nie.
Narazie zablokowala go na tel więc się nie dodzwoni:p
I dzisiaj wizyta na 17 -
emikey wrote:Nie sądzę żebyśmy prZeniosły się ma FB całkowicie. FB dZiała już parę miesięcy a forum nadal żyje. Tyle, że chyba mało kto chciałby publikować zdjęcia dZiecka tu na forum.
Tutaj więcej pierdół popychamy Na fb za bardzo się nie daGaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Szczesliwa_mamusia wrote:Idę zjeść drugie śniadanie i się powoli zbieram. Do siostry jeszcze podjadę przed wizyta, obrodzil nam w tym roku topinambur i jadę się podzielić. Bo przez rok tego nie zjemy
Topinambur masz! Ale zazdroszczęęęęę......Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny