Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mój pije jak pił i w ogóle się nie solidaryzuje z ciężarną żoną. Ja to nawet już ochoty nie mam na alkohol. Ani nie lubię chodzić do znajomych którzy piją. A jak u nas jest impreza to udaje, że źle się czuję i idę się położyć. Mam w ciąży alergie na pijanych ludzi.
-
Mój za to nadrabia za kobietę abstynentke i dlatego są wojny bo nie ma umiaru ostatnio debil. Dzisiaj nie odbieram cały wieczór telefonów od niego niech się martwi gdzie jestem. Koniec mojej dobroci.
Ja jestem z osób wogole nie pijanych raz do roku pije tylko jednego słodkiego drinka w swoje urodziny i to jest całe moje picie. -
Iruletka wrote:Ja też sama chodzę, mój mąż ze względu na pracę był ze mną 2 razy. A dzisiaj byłam z tatą bo dzisiaj rano jak pojechałam z synem na badaniach to mi się duszno i słabo robiło za kółkiem. Słaby chyba biometr był/ jest, albo to ciąża Generalnie wspomniałam o tym incydencie przez telefon tacie to zabronił mi wsiadać dzisiaj do auta i stwierdził, że mnie zawiezie. Uprzedzam pytania, tata nie wchodził ze mną do gabinetu
Zazdroszczę taty. Mój wczoraj do mnie wydzwaniał w trakcie wizyty, napisałam mu, że siedzę u lekarza. Jak wyszłam zadzwonił kolejny raz, żeby mi du*ę potruć jakimiś swoimi sprawami, nawet nie zapytał po co byłam u lekarza. Do tej pory informowałam go ile mała waży itd., teraz stwierdziłam, że niech się wali. Wykazuje udawane zainteresowanie tylko na pokaz, a na codzień widzi tylko czubek własnego nosa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 07:06
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
Ja uwielbiam alkohol, najbardziej likiery, wódki smakowe, i piwa owoce, wina moldawskie haha, odziedziczylo się coś po ojcu alkoholiku xD, ale wiem kiedy jest mój limit by się źle nie czuć. Mój kochany natomiast ostatnio piwo i tyje mu się xD.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 07:49
-
78beti wrote:My obydwoje z tych nie pijacy - ja w ogóle bo nie lubię a mój M czasem na grillu jedno piwko z sokiem malinowym wypije
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 08:03
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny