Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja był wypila piwko takie z alkoholem ;) albo ze trzy :D

Petitka, Opolanka 85 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2017, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym obaliła kilka drinków, najlepiej sex on the beach :D no cóż jeszcze trochę

Petitka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2017, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z tych niepijacych ale piwko tez bym strzelila... moj maz to brzuch zgubil dzieki temu ze od poczatku mojej ciazy nie pije piwka

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój też schudł odkąd nie pije piwa. Do 30tyg ciąży zdarzało mu się wypić 1drinka na wieczór. Ale po moich przygodach ze skurczami nie chce ryzykować :) i nie pije już w ogóle alkoholu

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój pije jak pił i w ogóle się nie solidaryzuje z ciężarną żoną. Ja to nawet już ochoty nie mam na alkohol. Ani nie lubię chodzić do znajomych którzy piją. A jak u nas jest impreza to udaje, że źle się czuję i idę się położyć. Mam w ciąży alergie na pijanych ludzi.

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • Discret Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój za to nadrabia za kobietę abstynentke i dlatego są wojny bo nie ma umiaru ostatnio debil. Dzisiaj nie odbieram cały wieczór telefonów od niego niech się martwi gdzie jestem. Koniec mojej dobroci.
    Ja jestem z osób wogole nie pijanych raz do roku pije tylko jednego słodkiego drinka w swoje urodziny i to jest całe moje picie.

c55fgywlmszfxxtz.png
  • nataliamonika Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iruletka wrote:
    Ja też sama chodzę, mój mąż ze względu na pracę był ze mną 2 razy. A dzisiaj byłam z tatą :-) bo dzisiaj rano jak pojechałam z synem na badaniach to mi się duszno i słabo robiło za kółkiem. Słaby chyba biometr był/ jest, albo to ciąża :-P Generalnie wspomniałam o tym incydencie przez telefon tacie to zabronił mi wsiadać dzisiaj do auta i stwierdził, że mnie zawiezie. Uprzedzam pytania, tata nie wchodził ze mną do gabinetu ;-)

Zazdroszczę taty. Mój wczoraj do mnie wydzwaniał w trakcie wizyty, napisałam mu, że siedzę u lekarza. Jak wyszłam zadzwonił kolejny raz, żeby mi du*ę potruć jakimiś swoimi sprawami, nawet nie zapytał po co byłam u lekarza. Do tej pory informowałam go ile mała waży itd., teraz stwierdziłam, że niech się wali. Wykazuje udawane zainteresowanie tylko na pokaz, a na codzień widzi tylko czubek własnego nosa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 07:06

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc
  • 78beti Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My obydwoje z tych nie pijacy - ja w ogóle bo nie lubię a mój M czasem na grillu jedno piwko z sokiem malinowym wypije :)

https://www.maluchy.pl/li-73179.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam alkohol, najbardziej likiery, wódki smakowe, i piwa owoce, wina moldawskie haha, odziedziczylo się coś po ojcu alkoholiku xD, ale wiem kiedy jest mój limit by się źle nie czuć. Mój kochany natomiast ostatnio piwo i tyje mu się xD.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 07:49

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nataliamonika Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    78beti wrote:
    My obydwoje z tych nie pijacy - ja w ogóle bo nie lubię a mój M czasem na grillu jedno piwko z sokiem malinowym wypije :)
    Ja też nigdy nie lubiłam, dopiero na studiach się trochę do wina przekonałam, czasami na weselach zaszaleję bardziej, ale tylko dla towarzystwa, nie dla przyjemności :P Małż na codzień obywa się bez piw, mimo że lubi, jeśli już to jakieś jedno w wolny dzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 08:03

Gaja <3
    7u22krntwp1p38lc.png

27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiesci z rana :D drugie dzieciatku, szok :D

• malysmok84 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poranna niespodzianka na fb :) Coś czuję że listopad będzie ich pełen. Ciekawe ile z nas faktycznie dotrwa do grudnia ;)

Lady Savage lubi tę wiadomość

Lilka <3
    f2w39jcge388wdve.png

Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę na pewno. Wszystkie nie urodziny w listopadzie ;)

Lady Savage lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Ale wiesci z rana :D drugie dzieciatku, szok :D
    Wachciowa pisała,ze w piątek lub najpóźniej w poniedziałek będzie mieć cc. Lepiej,ze zareagowali niż miałoby się coś dziac

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce dotrwac do wizyty. Po wizycie mogę iść rodzic ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciala na poczatku grudnia miec cc a nie dopiero 12 ale co zrobic

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Ja bym chciala na poczatku grudnia miec cc a nie dopiero 12 ale co zrobic
    Ale przynajmniej wiesz kiedy to nastąpi. A ja muszę czekac

• emikey Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak patrzęze na M i M na FB to też już chce małego out. Ale wiem, że dla niego każdy dzień tam w brzuszku jest ważny. Niech siedzi do końca.

Co do alkoholu to ja lubię tylko rosé i szampana

EnhBp1.png
    Zdbo.png
  • MalaHD Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam twardo rodze w grudniu :P Niech nie próbuje nawet wcześniej.

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • emikey Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 9 idziemy dziś po raz pierwszy do szkoły rodzenia. 4h odsiadki. Mój mąż zachwycony :P

EnhBp1.png
    Zdbo.png
‹‹ 1510 1511 1512 1513 1514 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ