Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Prasowałam właśnie pieluchy. Kupiłam w jednym miejscu na allegro i dziwne, że niektóre tetry te białe które mają jakieś delikatne aplikacje jakieś serduszka czy coś są jak psu z gardła, cienkie, okropnie wygniecione ale już te kolorowe czy białe ale z większymi motywami wydają się grubsze no i nie są aż takie wygniecione. Ciekawe...
Flanelki super a w ogóle te muślinowe są ekstra. Praktycznie nie trzeba prasować. Chyba dokupię więcej -
ja tez nie zamawiałam monitora oddechu raz nie spodziewam się wcześniaka a niby głównie dla wcześniaków się kupuje dwa mój młody ma zdrowe serduszko wiec tez pod tym względem nie jest mi potrzebny a dwa pytałam się położnej to powiedziała ze jeśli będzie wskazanie do zakupu to po porodzie lekarz mi o tym powie i wtedy tatuś będzie miał czas na zakup a tak to szkoda wydawać kasy bo mieć by mieć to bez sensu.
Za to kupuje nianie elektroniczną bo duże mieszkanie więc może się przydać czasami.
Z monitorem to zweryfikuje życie już po porodzie także ja się wstrzymuje po słowach położnej. A mam zarąbistą położną -
nick nieaktualnyMalaHD wrote:Jak będę co chwilę sprawdzać czy oddycha i mieć jakąś schizę to też kupię. W dobie internetu 2 dni i masz na miejscu bez ruszania się z domu więc w razie czego to żaden problem
Poza tym dziecko bedzie przy mnie non stop. Ja w nocy kazdy szelest slyszalam przy kubie nawet jak "mlackal" sobie -
MalaHD wrote:Ja w tej ciąży odwiedziłam już 8 ginekologów Częściowo przez luxmed a tam wszyscy są do dupy więc chodzę do kogo akurat jest termin. Ale ja bardzo lubię negować zdanie lekarza i podważać jego opinie więc nie byłabym sobą gdybym nie poszła też zapytać kogoś innego
Ja też mam 6 ginekologów w tej ciąży ;/ jedną stałą którą znam od 8 lat, prowadziła pierwszą ciażę, ale z NFZ już nie prowadzi, tylko prywatnie i szukałam kogoś kto da mi za darmo badania, ale same konowały ;/ ostatecznie zostałam przy tej na Lwa ;/ chodź mi się nie podoba, ale już nie mam siły szukać kolejnego gina. -
Więc mały ma jakieś 2700 -3000 ciężko było pomierzyc. Łożysko III stopnia . CC prawdopodobnie 27.11 jutro mam potwierdzić. No to zaczyna mnie stres łapać...
Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, Iruletka, aga1402, Minionkowa, kaka470, nataliamonika, Angie 31, Coco55 lubią tę wiadomość
-
Discret wrote:jedyna zaleta cc to wiesz kiedy urodzisz a przy sn to niespodzianka i każdy dzień z myślą może to już
U mnie dzisiaj jeden skurcz tylko -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Więc mały ma jakieś 2700 -3000 ciężko było pomierzyc. Łożysko III stopnia . CC prawdopodobnie 27.11 jutro mam potwierdzić. No to zaczyna mnie stres łapać...
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lura82 wrote:Madzia piękna waga i data.
Nie uwierzysz ale od początku ciąży chodzi mi po głowie 27.11 jako data mojego porodu. Nawet do niedawna tak mialam suwak ustawiony.
mi chodzi po głowie 28.11. No to co laseczki rodzimy razem xD do tego dołączymy discret i forum oszalejeLura82 lubi tę wiadomość