Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis mialam usg wieczorem, Maly wazy 1907 g, wiec przybral 100 g (ogolnie wszystkie wymiary ok,poza brzuszkiem (4 tyg do tylu) i kosc udowa troche mniejsza, wody spadly z 12 do 7 afi, lekarka mowila, ze chca czekac do nastepnego tygodnia, to bedzie wtedy juz 36 tc. Zobaczymy co jutro na obchodzie powiedza.
nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lady Savage, k878, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
salenne wrote:Lady, ale to chyba jesteś w stanie włożyć palec do pochwy, a nie w szyjkę macicy!
no i widzicie, ja też głupoty piszę i mam zaćmienie umysłowe jak każda baba w ciaży xD haha a to sobie humor poprawiłam
zamiast spać, będę się rechotać do poduszki 
-
Beti to już już prawie ale super!
Co do baldachimu, nie miałam przy synku a teraz mam bo chce:-) są specjalne szczotki do odkurzacza żeby ściągnąć kurz a przecież to tylko kawałek materiału i można przeprac i zawiesić spowrotem. Żaden wysiłek.
Pisalyscie o delikatnym przyszykowaniu się do porodu hihihi umówiłam się na rzęsy a co tam mam nadzieję że wyleze swoje bez bólu bo moja mała nie lubi jak leżę na plecach wierci się przeokropnie w okolicach psiutki
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Znalezione w sieci:
Częste wizyty w toalecie
Parcie na pęcherz (związane z obniżaniem się macicy), biegunka a nawet wymioty to sygnał, że organizm próbuje wyczyścić się przed porodem. To efekt działania prostaglandyn – związków wydzielanych, gdy zaczyna się pierwsza faza porodu. Opróżniając jelito grube, organizm przygotowuje się do tego, co ma się wydarzyć – dzięki temu łatwiej będzie ci wyprzeć dziecko.
Hehe wychodzi na to że od moja pierwsza faza porodu trwa juz 4 dzień
:P:P
-
nick nieaktualny
-
Eli wrote:Dzis mialam usg wieczorem, Maly wazy 1907 g, wiec przybral 100 g (ogolnie wszystkie wymiary ok,poza brzuszkiem (4 tyg do tylu) i kosc udowa troche mniejsza, wody spadly z 12 do 7 afi, lekarka mowila, ze chca czekac do nastepnego tygodnia, to bedzie wtedy juz 36 tc. Zobaczymy co jutro na obchodzie powiedza.
to pięknie:) fajnie że przybrał, za tydzień na pewno będzie ponad 2
mój też ma mały brzuszek i kość udową, ale myśle że taka uroda moich dzieci. Córka też miała mały brzuszek a teraz w ogóle tego po niej nie widać, waży ponad 15 kg i najmniejsza w przedszkolu na pewno nie jest, pomimo że jest najmłodsza. więc odbiją dzieciaczki po porodzie 
a jak psychicznie sobie radzisz z tęsknotą za córką?córcia-21.12.2014r. -
nick nieaktualny
-
Niech jeszcze poczeka te 10 dni, do szpitala, co by ta paczkę na święta dostała Zuza z biedry i bon świąteczny na zakupy, przyda się xDnesairah wrote:Według suwaczka na belly możesz już rodzić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 07:51
nesairah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak bo ja z dniem porodu zostanę zwolniona, a jeśli popracuje do 20 to dostanę jako pracownik paczkę dla dziecka, paczkę dla pracownika, i około 400 zł na zakupy świąteczne, w zeszłym roku kapitalne były te paczki.aga1402 wrote:lady a o co chodzi z ta biedra. jak urodzisz wczesniej to sie nie nalezy czy co ?