Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Minionkowa wrote:Wózek super w moim guście a te ciemnoniebieskie części na foteliku widać jak się człowiek przyjrzy, całość super
-
Amus87 wrote:Dumam czy przyspieszyc wizyte u mojego gina mam 17 tego. Trovhr mnie zestresowala ta w szpitalu ale na odwal zrobila to usg. Ale przyrost w 16 dni 300 gramow jest okej?
A coś się dzieje niepokojącego, czy tylko to USG Cię dręczy? Ja bym nie przekładała, 17 już za tydzień, a jak lekarka zrobiła badanie na odwal się to tym bardziej. -
To ja się witam w skończonym 38 tygodniu.
O 2 w nocy wzięłam paracetamol i bol się uspokoił troszkę że mogłam iść spać. Wstałam dopiero teraz. Ja w nocy wstawilam tylko max 2 razy siusiu a dzisiaj chyba z 10 i wyglądam jak zombie bez pudru chyba się nie obejdzie dzisiaj. 17 umówiłam się na rzęsy ciekawe czy wyleczenia 2h na łóżku bez ruchuLady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNesairah ten brzuszek troche ze ta slabo rosnie byl tydz do tylu a jest lekko ponad dwa no ale ona nawet na monitor swoj nie patrzyla tylko na ten dla pacjrnta bo miala zepsuty. A cos gadala ze brzuszek taki plaski nie okragly. Pytalam czy to normalne a ona ze no raczej normalne ze do mierzenia zrobi z niego okragle pytalam o przeplywy to uznala ze ona dopiero po 34 tyg robi jak sa wskazania
A tak czuje sie okej nic nie boki, twardnienia ale to normalne. Mala sie rusza w srode mialam ktg bylo okej kolejne mam w srodeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 10:03
-
Amus87 wrote:Nesairah ten brzuszek troche ze ta slabo rosnie byl tydz do tylu a jest lekko ponad dwa no ale ona nawet na monitor swoj nie patrzyla tylko na ten dla pacjrnta bo miala zepsuty. A cos gadala ze brzuszek taki plaski nie okragly. Pytalam czy to normalne a ona ze no raczej normalne ze do mierzenia zrobi z niego okragle pytalam o przeplywy to uznala ze ona dopiero po 34 tyg robi jak sa wskazania
A tak czuje sie okej nic nie boki, twardnienia ale to normalne. Mala sie rusza w srode mialam ktg bylo okej kolejne mam w srode
No ja bym zaczekała już do wizyty, jak mała się rusza i nic się nie dzieje. Chociaż KTG miałaś, ja do tej pory ani razu. -
Discret wrote:To ja się witam w skończonym 38 tygodniu.
O 2 w nocy wzięłam paracetamol i bol się uspokoił troszkę że mogłam iść spać. Wstałam dopiero teraz. Ja w nocy wstawilam tylko max 2 razy siusiu a dzisiaj chyba z 10 i wyglądam jak zombie bez pudru chyba się nie obejdzie dzisiaj. 17 umówiłam się na rzęsy ciekawe czy wyleczenia 2h na łóżku bez ruchu
Ja też się właśnie zastanawiam jak tu wylezec chyba będę się przekręcac raz na lewym boczek raz na prawy daj znać jak Ci poszło ja mam rzęsy na 20-go
Dziewczyny do cc wiem że nie można mieć nic na paznokciach u rąk ale jak to jest u nóg?można mieć hybryde?
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Dziewczyny, ja mam taki chyba nietypowy problem. Od ponad tygodnia odczuwam swędzenie skóry zaraz pod piersiami. Na początku to było tylko swędzenie, a teraz szczypie pod skórą zaraz obok żeber. Lekarz mówił, że to przyczepy mięśni się pewnie rozciągają... kazał smarować oliwką. Nic na to nie pomaga, smaruję ciągle, masuję i nic, jak swędziało, tak teraz nawet piecze. Miałyście coś takiego? Na obrazku zaznaczyłam o jakie miejsce chodzi
Najdziwniejsze jest to nie żołądek, nie zgaga, bo czuję jak skóra od wewnątrz piecze, szczypie i swędzi.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/532cd90c5f4f.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przyznam się, że jak leżę/siedzę w domu to w większości bez stanika
Na skórze nie mam żadnego śladu, nic. Tylko mnie to denerwuje i coś czuję, że receptą na tą dziwną dolegliwość jest poród -
KlaraS wrote:Magdzia a Ty nie chciałaś próbować SN?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 10:27
-
nesairah wrote:Dziewczyny, ja mam taki chyba nietypowy problem. Od ponad tygodnia odczuwam swędzenie skóry zaraz pod piersiami. Na początku to było tylko swędzenie, a teraz szczypie pod skórą zaraz obok żeber. Lekarz mówił, że to przyczepy mięśni się pewnie rozciągają... kazał smarować oliwką. Nic na to nie pomaga, smaruję ciągle, masuję i nic, jak swędziało, tak teraz nawet piecze. Miałyście coś takiego? Na obrazku zaznaczyłam o jakie miejsce chodzi
Najdziwniejsze jest to nie żołądek, nie zgaga, bo czuję jak skóra od wewnątrz piecze, szczypie i swędzi.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/532cd90c5f4f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 10:30
-
Amus87 wrote:Dumam czy przyspieszyc wizyte u mojego gina mam 17 tego. Trovhr mnie zestresowala ta w szpitalu ale na odwal zrobila to usg. Ale przyrost w 16 dni 300 gramow jest okej?
Ja to nie wiem po co Wy robicie tyle tych badań i usg ja mam 3 w ciągu całej ciąży i nie mam jak się przejmować czy w ciągu jakiegoś czasu przyrosl tyle i czy to dobrze bo nie mam co chwila usg. Wg mnie jak lekarz powiedział na usg 3 trym że jest dobrze wszystko to jest dobrze a po co się ciągle przejmować i wynajdowac wszystko czy aby jest dobrze. Skoro lekarz powiedział że jest to mu zaufajcie. U nas też są odchylenia że coś jest w innym tyg a coś w innym ale lekarz powiedział że jest prawidłowe więc nie rozumiem po co mam wymyślać... Czemu nie prowadzicie ciąży u zaufanego lekarza a u takich którym nie ufacie?..Aqu lubi tę wiadomość
Oliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
nesairah wrote:Dziewczyny, ja mam taki chyba nietypowy problem. Od ponad tygodnia odczuwam swędzenie skóry zaraz pod piersiami. Na początku to było tylko swędzenie, a teraz szczypie pod skórą zaraz obok żeber. Lekarz mówił, że to przyczepy mięśni się pewnie rozciągają... kazał smarować oliwką. Nic na to nie pomaga, smaruję ciągle, masuję i nic, jak swędziało, tak teraz nawet piecze. Miałyście coś takiego? Na obrazku zaznaczyłam o jakie miejsce chodzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/532cd90c5f4f.jpg
Ja mam to samo:( pytalam lekarza i w tym miejscu maly mial giry to mowil ze skroa jest mocno naciagnieta i smarowac tlustym kremem mocno nawilzac ale ocipiec idzie tak swedzi a czasem mam takie wybrzuszenie ze az piecze mnie skora w tym miejscu05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyomii wrote:Ja to nie wiem po co Wy robicie tyle tych badań i usg ja mam 3 w ciągu całej ciąży i nie mam jak się przejmować czy w ciągu jakiegoś czasu przyrosl tyle i czy to dobrze bo nie mam co chwila usg. Wg mnie jak lekarz powiedział na usg 3 trym że jest dobrze wszystko to jest dobrze a po co się ciągle przejmować i wynajdowac wszystko czy aby jest dobrze. Skoro lekarz powiedział że jest to mu zaufajcie. U nas też są odchylenia że coś jest w innym tyg a coś w innym ale lekarz powiedział że jest prawidłowe więc nie rozumiem po co mam wymyślać... Czemu nie prowadzicie ciąży u zaufanego lekarza a u takich którym nie ufacie?..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 10:40
editchen lubi tę wiadomość
-
KammaMarra wrote:Ja mam to samo:( pytalam lekarza i w tym miejscu maly mial giry to mowil ze skroa jest mocno naciagnieta i smarowac tlustym kremem mocno nawilzac ale ocipiec idzie tak swedzi a czasem mam takie wybrzuszenie ze az piecze mnie skora w tym miejscu
Mój też tam dokładnie wbija stopy, ewentualnie pod prawe żebro
Mnie to boli prawie cały czas, a w szczególności kiedy siedzę albo położę się tak, że nie jestem maksymalnie wyprostowana w tym miejscu. -
nick nieaktualny