X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • agii81 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clarissa wrote:
    Może nie wyraziłaś przy rejestracji zgód na otrzymywanie inf. handlowych drogą elektroniczną? Piszą o tym w regulaminie. Ja musiałam się od nowa zarejestrować i wtedy mail przyszedł po kilku dniach. Ale tylko na pieluszki. Na olejek nie dostałam :(

Ja na olejek dostałam zaraz po zarejestrowaniu sie w aplikacji. Byłam jakoś na początku ciąży

<3Wbwmp2.png <3
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat nie mam białka w moczu z tego co mi wiadomo. Łożysko póki co też ok. Ale myślę, że wyjaśni mi dokładnie skąd taka decyzja na wizycie. :) No w każdym razie dzięki za odp. ;)

• Discret Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agii a nie wiem nawet czy musze miec tego @ tak byłam ciekawa bo zrobiłam zapas w tesco na pieluszki któregoś dnia pisąłam ze opakowanie jest za 9,99 kupiłam wtedy w jeden dzien dwa i mój na drugi dzien kupił jeszcze 5 sztuk wiec zapas jest

c55fgywlmszfxxtz.png
  • Discret Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie zastanawiam czy jak mój młody ma byc taki duzy czy tych ubranek na 50 nie wystawic na bazarek i tego kombinezonu co jest jeden taki mały misiowy

c55fgywlmszfxxtz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj maz opowiadal ze jego kol zona urodzila w domu bo nie zdazyli do szpitala ze on odbieral porod.

Lady Savage lubi tę wiadomość

• agii81 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret wydaje mi się,że nie musisz go nawet mieć,bo z tego co pamiętam to tam chyba był głównie regulamin.
    To masz niezły zapas :), ja mam w sumie 3 paczki 1 tylko i zastanawiam się czy dokupić jeszcze czy już 2

<3Wbwmp2.png <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret wrote:
    ja sie zastanawiam czy jak mój młody ma byc taki duzy czy tych ubranek na 50 nie wystawic na bazarek i tego kombinezonu co jest jeden taki mały misiowy
    Usg to usg ja bym poczekala az sie dziecko urodzi bo nie wiesz jakie duze bedzie

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołzimagic wrote:
    Ja dostalam tez to niebieskie pudelko to bylo tam kilka probek pampersow itp.
    Dziewczyny pijecie juz herbatke z lisci malin ? Janod trzech dni zabieram sie za cwiczenie z aniball. Ale narazie cwiczenie konczy sie na ogladaniu i pompowaniu i zastanawianiu "jak takie wielkie cos ma przeze mnie przejsc :D"

Ja piję już od 4 tygodni :) piłam raz dziennie, a od wczoraj 2 razy dziennie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 13:37

Opolanka 85 lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Discret Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agii no ja chciałam tylko 2 paczki bo nasz ma byc duzy ale ze mój dokupił to jest tego duzo. Jak beda za małe to najwyzej oddam komuś później.

W poniedziałek rozstawiam łóżeczko niech sobie juz stoi i cieszy oko a pościel to juz mój włozy jak bede w szpitalu. NAszykowane jest w szufladzie więc chyba da sobie rade prawda???

c55fgywlmszfxxtz.png
  • Discret Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus młody miał wczoraj juz 3,5kg a jeszcze do terminu 2 tygodnie

c55fgywlmszfxxtz.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coco55 wrote:
    A ogóle dzisiaj mam mega lenia :) ciśnienie jakieś niskie czy co... jakie plany obiadowe macie ??
    my mamy kapuśniak i placki ziemniaczane

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • młoda_mama Debiutantka

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minionkowa wrote:
    Magdzia ja rozumiem jakbyś w ogóle mnie nie dodawała do grupy, ale byłam jakiś czas z wami i nagle mnie wywaliłaś. Tylko i wyłącznie to mnie wkurza. I mogę się domyśleć dlaczego. Bo mam wszystkie dane o sobie zablokowane na profilu i nie wystawiam swoich prywatnych informacji publicznie. Ja wolę chronić swoją prywatność, może dla niektórych to nie zrozumiałe, ale ja wiem, że to co piszę i wstawiam w internecie nigdy nie znika. Zdjęcia dzieci też, dlatego nigdy nie wstawiam bo mogłyby sobie tego nie życzyć. A i ta fala usunięć pewnie jest przez młoda_mame która chciała wejść do grupy prywatnej po napisanych 2 postach. Spoko..
    Usuń tylko moje zdjęcie z mężem z grupy.

Że co proszę??? Bardzo proszę nie łączyć mojej osoby z tym, że ktoś kogoś wyrzuca z grupy! Bo niby jaki miałoby to mieć związek? Tak, faktycznie poprosiłam o link na facebook po napisaniu 2 postów (choć forum śledzę od samego początku i przeczytałam wszystkie Wasze posty), otrzymałam wiadomość, że nie więc ok, nie mam z tym problemu. Dlatego czep się kogoś innego, a nie szukasz dziury w całym.

• Discret Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obiad ja mam kurczaka pieczonego ziemniaczki z koperkiem i kapustke kiszona na masełku badz kalafiorka z bułką.

c55fgywlmszfxxtz.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret wrote:
    wk****łam się i napisałam na listopadówkach że chętnie się spotkam na herbatkę w celu wyjaśnienia ataku na moja osobę. To prześladowanie już mnie wkurza.
    Jak można być tak wrednym!!!!
    discret olej listopadówki, ja miałam tak samo też na jednym forum, co bym nie napisała to był atak, potem żeby mnie nie atakowały zaczęłam zmyślać, tu np pisałam że coś tam, a tam zupełnie co innego, no skończyło się że jestem kłamczuchą i wyrzuceniem, z tego co ja wiem to wiele dziewczyn odeszło z tej grupy bo nic nie można było napisać, bo atak. Ja bym odeszła, potrzebne są Ci te listopadówki jak u nas masz dobrze?

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret wrote:
    a to w tych bólach da się jeść wogóle??? Nawet bym chyba nie pomyślała o jedzeniu tylko o tym żeby szybciej bóle się skończyły.

potwierdzam xD mi się nawet pic odechciało.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grudniowa_mama88 wrote:
    przy wysokich ciśnieniach może odkleić się łożysko dlatego czasem (szczególnie jak jest białko w moczu) wywołują wczesniej. u mnie najwyższe wartośi były ok 150/100 i czekali az sie samo zacznie.

dziewczyny czujecie napieranie główki na krocze? pamietam że przed 1 porodem tez tak sie czulam ale nie pamietam ile przed...

tak ja od jakiś 3 tyg czuję jak mały mi napiera na krocze, a od 3 dni przy każdej czkawce, ruchu, mam bardzo silny ból wzgórza łonowego

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga1402 wrote:
    moj maz opowiadal ze jego kol zona urodzila w domu bo nie zdazyli do szpitala ze on odbieral porod.

Moja koleżanka z podstawówki w zeszłym roku urodziła swoje drugie dziecko w domu, myślała że będzie jak z pierwszym, 13 godzin, nie miała skurczy w ogóle, a tu nagle złapał ją silny ból w dole brzucha odeszły wody, a 2 następne skurcze dziecko. Jak mi to opisywała, to ja się boję xD nie chcę urodzić w domu. Kiedyś chciałam, ale teraz nie chcę.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    młoda_mama wrote:
    Że co proszę??? Bardzo proszę nie łączyć mojej osoby z tym, że ktoś kogoś wyrzuca z grupy! Bo niby jaki miałoby to mieć związek? Tak, faktycznie poprosiłam o link na facebook po napisaniu 2 postów (choć forum śledzę od samego początku i przeczytałam wszystkie Wasze posty), otrzymałam wiadomość, że nie więc ok, nie mam z tym problemu. Dlatego czep się kogoś innego, a nie szukasz dziury w całym.
    A temu, że na grupie na fb była mowa o Tobie, że nie chcą kogoś kto tylko śledzi wątki

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret wrote:
    Amus młody miał wczoraj juz 3,5kg a jeszcze do terminu 2 tygodnie
    Kuba mial miec 4100 mial 3470

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale bym się nie zdziwiła jak teraz obrabiane są tam dupy każdej osobie, która została wyrzucona. A więc tym, które mi kibicują życzę szybkiego rozwiązania i zdrówka i szczęścia dla maleństw. A te które mi obrabiają dupę pocałujcie mnie w kant pizdy ;) wypisuje się stąd

‹‹ 1586 1587 1588 1589 1590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ