Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Clarissa wrote:Może nie wyraziłaś przy rejestracji zgód na otrzymywanie inf. handlowych drogą elektroniczną? Piszą o tym w regulaminie. Ja musiałam się od nowa zarejestrować i wtedy mail przyszedł po kilku dniach. Ale tylko na pieluszki. Na olejek nie dostałam
Ja na olejek dostałam zaraz po zarejestrowaniu sie w aplikacji. Byłam jakoś na początku ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDiscret wrote:ja sie zastanawiam czy jak mój młody ma byc taki duzy czy tych ubranek na 50 nie wystawic na bazarek i tego kombinezonu co jest jeden taki mały misiowy
-
Zołzimagic wrote:Ja dostalam tez to niebieskie pudelko to bylo tam kilka probek pampersow itp.
Dziewczyny pijecie juz herbatke z lisci malin ? Janod trzech dni zabieram sie za cwiczenie z aniball. Ale narazie cwiczenie konczy sie na ogladaniu i pompowaniu i zastanawianiu "jak takie wielkie cos ma przeze mnie przejsc "
Ja piję już od 4 tygodni piłam raz dziennie, a od wczoraj 2 razy dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 13:37
Opolanka 85 lubi tę wiadomość
-
agii no ja chciałam tylko 2 paczki bo nasz ma byc duzy ale ze mój dokupił to jest tego duzo. Jak beda za małe to najwyzej oddam komuś później.
W poniedziałek rozstawiam łóżeczko niech sobie juz stoi i cieszy oko a pościel to juz mój włozy jak bede w szpitalu. NAszykowane jest w szufladzie więc chyba da sobie rade prawda??? -
Minionkowa wrote:Magdzia ja rozumiem jakbyś w ogóle mnie nie dodawała do grupy, ale byłam jakiś czas z wami i nagle mnie wywaliłaś. Tylko i wyłącznie to mnie wkurza. I mogę się domyśleć dlaczego. Bo mam wszystkie dane o sobie zablokowane na profilu i nie wystawiam swoich prywatnych informacji publicznie. Ja wolę chronić swoją prywatność, może dla niektórych to nie zrozumiałe, ale ja wiem, że to co piszę i wstawiam w internecie nigdy nie znika. Zdjęcia dzieci też, dlatego nigdy nie wstawiam bo mogłyby sobie tego nie życzyć. A i ta fala usunięć pewnie jest przez młoda_mame która chciała wejść do grupy prywatnej po napisanych 2 postach. Spoko..
Usuń tylko moje zdjęcie z mężem z grupy.
Że co proszę??? Bardzo proszę nie łączyć mojej osoby z tym, że ktoś kogoś wyrzuca z grupy! Bo niby jaki miałoby to mieć związek? Tak, faktycznie poprosiłam o link na facebook po napisaniu 2 postów (choć forum śledzę od samego początku i przeczytałam wszystkie Wasze posty), otrzymałam wiadomość, że nie więc ok, nie mam z tym problemu. Dlatego czep się kogoś innego, a nie szukasz dziury w całym. -
Discret wrote:wk****łam się i napisałam na listopadówkach że chętnie się spotkam na herbatkę w celu wyjaśnienia ataku na moja osobę. To prześladowanie już mnie wkurza.
Jak można być tak wrednym!!!! -
grudniowa_mama88 wrote:przy wysokich ciśnieniach może odkleić się łożysko dlatego czasem (szczególnie jak jest białko w moczu) wywołują wczesniej. u mnie najwyższe wartośi były ok 150/100 i czekali az sie samo zacznie.
dziewczyny czujecie napieranie główki na krocze? pamietam że przed 1 porodem tez tak sie czulam ale nie pamietam ile przed...
tak ja od jakiś 3 tyg czuję jak mały mi napiera na krocze, a od 3 dni przy każdej czkawce, ruchu, mam bardzo silny ból wzgórza łonowego -
aga1402 wrote:moj maz opowiadal ze jego kol zona urodzila w domu bo nie zdazyli do szpitala ze on odbieral porod.
Moja koleżanka z podstawówki w zeszłym roku urodziła swoje drugie dziecko w domu, myślała że będzie jak z pierwszym, 13 godzin, nie miała skurczy w ogóle, a tu nagle złapał ją silny ból w dole brzucha odeszły wody, a 2 następne skurcze dziecko. Jak mi to opisywała, to ja się boję xD nie chcę urodzić w domu. Kiedyś chciałam, ale teraz nie chcę. -
nick nieaktualnymłoda_mama wrote:Że co proszę??? Bardzo proszę nie łączyć mojej osoby z tym, że ktoś kogoś wyrzuca z grupy! Bo niby jaki miałoby to mieć związek? Tak, faktycznie poprosiłam o link na facebook po napisaniu 2 postów (choć forum śledzę od samego początku i przeczytałam wszystkie Wasze posty), otrzymałam wiadomość, że nie więc ok, nie mam z tym problemu. Dlatego czep się kogoś innego, a nie szukasz dziury w całym.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWcale bym się nie zdziwiła jak teraz obrabiane są tam dupy każdej osobie, która została wyrzucona. A więc tym, które mi kibicują życzę szybkiego rozwiązania i zdrówka i szczęścia dla maleństw. A te które mi obrabiają dupę pocałujcie mnie w kant pizdy wypisuje się stąd