X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2017
Odpowiedz

Grudzień 2017

Oceń ten wątek:
  • grudniowa_mama88 Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    da się jeść :) mnie nie bolało tak strasznie.zależy od progu bólu i przebiegu porodu. Ja miałąm takie bóle jak na miesiączkę, które jak odpuszczały to kompletnie nic nie czułam. wiec szybko coś jadłam, jak leżałam pod ktg to nawet zdarzało sie pzysnąć. Nie każdy poród to rzeź. Ja od razu po, powiedziałam do męża, że było ok i mogę więcej dzieci rodzić :)

córcia-21.12.2014r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też podczytywałam forum i chciałabym tylko napisać, że jestem wami wygnane dziewczyny. Straszny fałsz wyszedł i aż się wierzyć nie chce.
    Świadczy o tym nawet to, że wy piszecie o tym jak was potraktowano a większość, którą tak wspierałyście ma na to wywalone i dyskutuje sobie w najlepsze jakby was nie było.
    Dziecinada. Nie dajcie się i olejcie to.

Specjalnie konto założyłam choć nie chciało mi się tego zrobić od kilku miesięcy. Przykro mi się zrobiło w związku z tym jak was olały te lepsze - w swoim mniemaniu.
    Trzymajcie się i szczęśliwego rozwiązania.

młoda_mama, Minionkowa, Discret lubią tę wiadomość

• młoda_mama Debiutantka

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minionkowa wrote:
    A temu, że na grupie na fb była mowa o Tobie, że nie chcą kogoś kto tylko śledzi wątki
    Tylko jaki to ma wpływ na to że Cię z tamtą wywaliły? "Obgadywanie" osób które udzielają się na forum a nie mają dostępu na fb nie jest w porządku. Dlatego nie wiem czy jest sens udzielania się więcej tu na forum, skoro każda moja wypowiedź może nie doczekać się odpowiedzi tu, a jednocześnie może zostać "obsmarowana" na fb. Przykre.

• Coco55 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nikogo nie zmusza do udzielania się tutaj przecież. Jak się nie podoba to droga wolna :)

editchen, Jacqueline lubią tę wiadomość

27 lat, udało się za pierwszym razem <3 <3 <3

f2w3rjjgw9gbj8uz.png
  • SSunny' Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile ważą wasze pociechy? U mnie 35 tydzien i 3 dni. 3200 g. Do tego położenie miedniviwe. 30 listopad mam wizytę i mam umówić się na kolejny tydzień na cesarke bo do tego wskazania okulistyczne. jakoś mnie to wszystko przeraża. boję się ze nie dotrwam do tej cesarki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 15:30

Lady Savage lubi tę wiadomość

ckaidqk3xa4elisy.png
  • Coco55 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przy 35t5d wazyla 2800

f2w3rjjgw9gbj8uz.png
  • Discret Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage ja mam listopadówki od dawna w powazaniu. Czasami wchodziłam żeby mniej węecej zobaczyć co mnie czeka na danym etapie bo może któraś miała podobnie. Ale tam zadufane paniusie strasznie są. Przechwałki która co lepsze itd to nie dla mnie naprawdę.

LuLuB potwierdziłaś przypuszczenia części z nas w takim razie. A te które mają ze mną problem zapraszam osobiście do mojego domu na kawę herbatę może będą miały odwagę przyznać się która co ma do mojej osoby.

Moim zdaniem jest to efekt tego że połączyłyście się z listopadówkami na fb i one strasznie manipulują. Moim zdaniem grudniówki to grudniówki a listopadówki to listopadówki one Was do siebei nei wezmą a dupę i owszem obrobią.

Dla dziewczyn nie tolerujących takich zachowań możemy zrobić osobną grupę na fb gdzie każdy będzie równy

c55fgywlmszfxxtz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Coco, podejrzewam, że gdyby dziewczyny wiedziały jakie z was fałszywe zapatrzone w siebie dzieci to by tu nie pisały. I ta Twoja wypowiedź też super. Mam nadzieje, że co niektóre na oczy przejrzą.

• Discret Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SSunny mój młody waży w 38 (miara z wczorajszego dnia) 3500g

c55fgywlmszfxxtz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coco55 wrote:
    Nikt nikogo nie zmusza do udzielania się tutaj przecież. Jak się nie podoba to droga wolna :)

coco az przykro ze tak napisalas bo ja bylam na forum od samego poczatku a na fb myslalam ze trzeba miec konto a ja nie mislam wiec nie prosilam o dolaczenie ale okazalo sie ze nr tel wystarczy zeby dolaczyc do grupy na fb. wiec pytanie do kol ktora ta grupe zakladala dlaczego mnie usunela ?

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Discret nikt Cię tu nie zna, dlaczego komuś miałaby przeszkadzać Twoja osoba? Nikogo nie obraziłaś (no może przesadziłaś z tym "kantem pizdy") ale to publiczne forum i każdy ma prawo się wypowiadać. I po co jedna z drugą które de facto też są sobie stosunkowo obce miałaby kolejną obgadywać bezpodstawnie, to się kupy nie trzyma...
    Dajcie na luz :)

Sunny 3200 to chyba spory dzieciaczek jak na ten tydzień. Ja mam wizytę w środę i obstawiam 2300-2500 max. Miałam ostatnią w 32+3 i miała 1850

editchen lubi tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • Coco55 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulu póki co Cię nie obrażam więc i tobie radzę się nie rozpedzac to raz.

A po drugie ja sie odnoszę do wypowiedzi na forum A nie jakiegoś fb :)

editchen lubi tę wiadomość

f2w3rjjgw9gbj8uz.png
  • młoda_mama Debiutantka

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coco55 wrote:
    No i ok, ale obgadujecie listopadówki, że są takie nie takie, a same zachowujecie się nie lepiej, więc coś tu chyba nie gra.
    Wchodząc na te forum, myślę, że każda chciałaby po prostu dowiedzieć się czegoś o ciąży, macierzyństwie itp. a Wy w pewnym momencie zakładacie jakieś tajne grupy, ustalacie swoje własne zasady (choć chyba trochę słabo dopracowane) przez co sens tego wątku trochę traci na znaczeniu. Jeśli kogoś obraziłam to bardzo przepraszam, ale to są moje odczucia.
    P.S. Już widzę te wpisy (oczywiście na fb), że przyszła nie wiadomo skąd w ogóle się nie udzielała, a teraz się mądrzy ;p trochę dystansu dziewczyny;)

• Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moj Maly w 35 tyg 1 dzien wazyl 2200 :) do terminu gin powiedziala ze dociagnie do 3 kg, moze minimalnie przekroczy.

• editchen Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LuluB wrote:
    Wiesz Coco, podejrzewam, że gdyby dziewczyny wiedziały jakie z was fałszywe zapatrzone w siebie dzieci to by tu nie pisały. I ta Twoja wypowiedź też super. Mam nadzieje, że co niektóre na oczy przejrzą.

najlepiej, jak ktos po 8 mcach podgladania nagle zabiera glos nawet sie nie przedstawiajac :) :) :) to jest bardzo dorosle :)

magdzia26, Zołzimagic, Szczesliwa_mamusia, salenne, Lady Savage, mycha91, nataliamonika, Iruletka, Jacqueline lubią tę wiadomość

p19uk0s3bj0yg0zy.png
    3jgxflw1n3a4d7p2.png
  • [m]alina Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 32 tyg i 4 dniu, moj mlody wazyl prawie 2,5 kg. Jest wiekszy o 19 dni.

11.12.2017 syn Adaś
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż. Niektóre z nas długo gadają, nie ma co się dziwić, że jesteśmy podejrzliwie do "nowych" osób. Jeśli chodzi o sprawy ciążowe,to nie zostaja bez odpowiedzi. Można pytać.
    Ale jak ktoś sie loguje specjalnie tylko po to,zeby powiedziec,ze tylko czytał, to dla mnie dziwne,bo większość naszego forum to gadanie o głupotach, dla relaksu w czasie ciąży.ciezko wyłapać jest na tyle stron konkretnych wiadomości na temat ciąży i maciezynstwa

editchen, magdzia26, Lady Savage lubią tę wiadomość

• Zołzimagic Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to normalne ze moze sie zdarzyc ze komus nie odpowiemy na pytanie :P ale przeciez to nie dlatego ze jestesmy wredne :P niechcacy :)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym już chyba nie miała odwagi dołączyć do forum jakiegos na samym końcu.

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2017, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minionkowa wrote:
    Wcale bym się nie zdziwiła jak teraz obrabiane są tam dupy każdej osobie, która została wyrzucona. A więc tym, które mi kibicują życzę szybkiego rozwiązania i zdrówka i szczęścia dla maleństw. A te które mi obrabiają dupę pocałujcie mnie w kant pizdy ;) wypisuje się stąd
    Dziewczyny proszę się uspokoić! Nikt tam nikomu dupy nie obrabia! Nie ma w ogóle dyskusji na ten temat, ja wysłałam Madzi zapytanie na priv. Nie dostałam odpowiedzi od rana. Proszę niczego takie głupiego nie wypisywać puki się nie wyjaśni, bardzo proszę.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 1587 1588 1589 1590 1591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ