Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa_mamusia wrote:HIV jest w standardzie NFZ 2raxy do powtórzenia. Mam rozpiskę ze szpitala i tam jest HIV 2razy. Mój lekarz nie widział potrzeby, Ale sie uparłam,zebh powtorzyc31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
nick nieaktualny
-
Ja też robilam świeże. Hiv, kila, hcv, hbs choć mój dr mówił, że niepotrzebnie skoro mam z początku ciąży. Ale w luxmedzie to standard.
Mi też lekko skoczyła hemoglobina i hematokryt ale ja mam anemie więc jak mi wyskoczyło w dolna normę to już szał miałam 10 a teraz 11,7Opolanka 85 lubi tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Ja przeciwciala miałam robione chyba ze 4 razy ale my mamy konflikt i ja jestem rh- a mąż rh+. Przy dodatnich bez sensu to badać...
Heh z tą grupą nieźle, może Ci się zmieniła
Mi tez się poprawiło morfo trochę. Ale sądziłam ze to od wołowiny, pokrzywy i pietruchy.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki odebrałam dziś wynik wykazu z pochwy i odbytu. I mam Staphylococcus aurens czyli gronkowiec złocisty wzrost obfity. Candida spp. czyli zakażenie grzybiczne wzrost obfity. Dzwoniłam di lekarza i kazał przyjechać dziś po receptę na antybiotyk. Czy któraś z was mała też taki przypadek?
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Nola gratulacje !!!!!
Dzisiaj 35+2. Waga malej 2586 glowa na 37 nogi na 32 ale nie przejmuje sie bo z kuba bylo podobnie. Brzuszek podgonil. Cc 12.12
Do 3kg dojdzie
E co ja gadam więcej, będzie pewnie z 3200Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 11:16
-
SSunny' wrote:Dziewczynki odebrałam dziś wynik wykazu z pochwy i odbytu. I mam Staphylococcus aurens czyli gronkowiec złocisty wzrost obfity. Candida spp. czyli zakażenie grzybiczne wzrost obfity. Dzwoniłam di lekarza i kazał przyjechać dziś po receptę na antybiotyk. Czy któraś z was mała też taki przypadek?
Ja przez dlugi okres ciąży walczylam z candida. Nystatyna wystarczyla, ale mialam trzy podejscia zanim pozbylam sie tego. Miedzyczasie mialam juz dwa wymazy na ktorycch.mi nic nie wyszlo Jak najbardziej da sie tego pozbyc.
Specjalnoe dla Ciebie przegrzebalam swoje stare wyniki i w czerwcu mialam tez wzrost obfity gronkowca. Nic procz nystatyny mi ginekolog nie podawal i pozbylam sie obu dziadostw.
Na gbs, to juz sam przepisal mi recepture do zrobienia przez farmaceutki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 11:49
11.12.2017 syn Adaś