Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Natinka wrote:Ja się zastanawiam ile mój mały będzie ważył. Lekarka straszy bo w 35 i3 ważył już ponoć 2900
To widze, ze mamy podobna sytuacje. Moj maly wazyl w 32 tygodniu i 4 dniu? prawie 2,5 kg, wiec jesli nic nie zwolnil,to wazy podobnoe do Twojego bobasa11.12.2017 syn Adaś -
Nola gratuluję, co za nowina
Natinka ja biorę smoczek, butelki nie, bo z tego co wiem, to w szpitalu w którym rodzę, butelki z mlekiem są już gotowe, do podania. A jeśli coś się zmieniło od 2015 to partner w każdej chwili może dostarczyć, nie bierz na siebie wszystkiego partnera też zaangażuj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 11:59
-
Cześć dziewczyny! U mnie ciąża donoszona, bardzo się cieszę bo nie muszę rodzic w szpitalu wojewódzkim w ktorym musialam niestety podczas ciazy polezec i dali mi tam niezle do myslenia. Nie cierpię tego szpitala i balam się ze jak zaczne wczesniej rodzić to mnie tam odesla, maja tam oddzial dla wcześniaków.
Wczoraj na usg maly mial 3150, doktorek powiedzial ze wazy 2800-3000, ze usg na koncowce zawyza wagę. Nie wiem ile w tym prawdy, najwazniejsze ze wszystko ok, szyjka krotka ale zamknieta, do 1.12 do cc powinnam dotrwac w dwupaku, zobaczymy...
Gratuluję swiezym mamusiom i powodzenia tym co na dniach nimi zostaną[m]alina lubi tę wiadomość
Aniołek [*]
Synek Maksymilian, 01.12.2017 -
Pytam właśnie bo o mleku też słyszałam że w razie czego to jest gotowe. Ale siostra mówiła że jak ona urodziła to pielęgniarki darly się że nie wolno smoczka a same później na dawały. A ja wolę być przygotowana. W takim razie biorę tylko smoczek. Akurat na męża nie narzekam on da radę
-
[QUOTE=[m]alina]To widze, ze mamy podobna sytuacje. Moj maly wazyl w 32 tygodniu i 4 dniu? prawie 2,5 kg, wiec jesli nic nie zwolnil,to wazy podobnoe do Twojego bobasa [/QUOTE]
Mnie ginka powiedziała że jeśli jakoś dotrwam do TP czyli 14.12 to mały będzie ważył ok 4kg. Ale może sprawdzi się jej przepowiednia wcześniejszego porodu. We wtorek mąż odbiera dopiero wynik z GBSa -
[QUOTE=[m]alina]Ja przez dlugi okres ciąży walczylam z candida. Nystatyna wystarczyla, ale mialam trzy podejscia zanim pozbylam sie tego. Miedzyczasie mialam juz dwa wymazy na ktorycch.mi nic nie wyszlo Jak najbardziej da sie tego pozbyc.
Specjalnoe dla Ciebie przegrzebalam swoje stare wyniki i w czerwcu mialam tez wzrost obfity gronkowca. Nic procz nystatyny mi ginekolog nie podawal i pozbylam sie obu dziadostw.
Na gbs, to juz sam przepisal mi recepture do zrobienia przez farmaceutki.[/QUOTE]
Ciekawe co mi tam da. No cóż muszę mi zaufać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejku ale się wystraszylam.. Robiłam badanie moczu jak co miesiąc i wyszło dużo leukocytow i liczne bakterie no i czytam ma necie że to prowadzi do przedwczesnego porodu lub mały się przestanie rozwijać.. Ahh te internety. Powtórzyłam badanie i zrobiłam posiew, badanie wyszło teraz dobrze a na posiew 4 dni czekania
Ale ważne że to było źle pobrane lub coś z pojemnikiem tylkoOliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
aga1402 wrote:http://www.emmasdiary.co.uk/
zarejestruj sie -
Dziewczyny, miałam miec cc w pon.ale malutka postanowila wczesniej przywtac ten swiat. Wczoraj o 4.46 urodzilam córkę Nataszę.Waga 3040 g, dł 54 cm. Jest piękna
[m]alina, Petitka, belly_boom_boom, omii, Lady Savage, Kala06, aga1402, agii81, k878, kaka470, Eli, Opolanka 85, Edith, Monal, Marteczka93, Sunshine_111, dagii lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73185.png -
nick nieaktualny