Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
omii wrote:Jejku ale się wystraszylam.. Robiłam badanie moczu jak co miesiąc i wyszło dużo leukocytow i liczne bakterie no i czytam ma necie że to prowadzi do przedwczesnego porodu lub mały się przestanie rozwijać.. Ahh te internety. Powtórzyłam badanie i zrobiłam posiew, badanie wyszło teraz dobrze a na posiew 4 dni czekania
Ale ważne że to było źle pobrane lub coś z pojemnikiem tylko -
SSunny' wrote:Miałam tak w połowie ciazy. Powtórzyłam dokładnie badanie i wyszlo wzorowo. Też się naczytalam i nieźle nakreciłam. Oś tamtej pory wychodzi wzorowo.Za to wymaz z pochwy wykazał mi gronkowca zlocustehi i grzybki. I dostałam antybiotyk zinnat i krem gynazol. I też świruje czy to m aluchowi nie zaszkodzi. i do tego jwszze ten spadek energii. Masakra. mecze się najmniejsza czynnością.
Spadek energii to u mnie od jakichś 2 miesięcy i wraz z powiększającym się brzuchem coraz bardziej. Tak się zastanawiam czy po urodzeniu będzie tak lżej bez brzucha i tych kilogramów czy będzie jakiś czas organizm się przyzwyczajal do tego i będzie ociezaly jeszcze
Po antybiotyku powinno się poprawić, nie miałam tego nigdy ale lekarz coś mowil na ten temat? Jak badania podczas usg?Oliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
Hej - my już z młodym w domku
Sorry ze nie dałam znać na forum ale w szpitalu nie było wifi a na moim necie nie wiadomo czemu mnie łączyło mnie ze stronaLady Savage, aga1402, omii, k878, kaka470, [m]alina, Eli, magdzia26, Marteczka93, Sunshine_111, dagii lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
[QUOTE=[m]alina]Clarissa, jak sie czujesz? Czy mimo wszystko mialas cc?[/QUOTE]
Tak, miałam cc. Wody mi odeszly przed 1 w nocy. W 20 min bylismy w szpitalu. Oczywiscie pusto, nikomu sie nie spieszy. Massakra jakas. Rozwarcie na palec. Podpjeli mnie pod ktg i ze mam czekac do 8 rano. Meczylam sie ponad godzine. Skurcze co 10, pozniej co 5 min. Pielęgniarki sprawdzaja rozwarcie. Mówią ze to nie sa te wlassciwe skurcze tylko stawianie macicy. Chyba szalone. Wkoncu lekarz sprawdza rozwarcie 2,5. W koncu biora mnie na stół. 4.45 rodz sie mala.
Pionizacja masssakra ale do przezyciabelly_boom_boom, k878 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73185.png -
Beti super, ze juz w domku jestescie u mnir dzis wizyta i dobre wiesci Maly przybral przez tydzien pol kilo, wiec z 1900 zrobilo nam sie 2400 27.11 mam staeic sie do szpitala, mam nadzieje, ze Maly znowu wszystkich zaskoczy
Lady Savage, aga1402, [m]alina, magdzia26, k878, grudniowa_mama88, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
-
Clarissa wrote:Tak, miałam cc. Wody mi odeszly przed 1 w nocy. W 20 min bylismy w szpitalu. Oczywiscie pusto, nikomu sie nie spieszy. Massakra jakas. Rozwarcie na palec. Podpjeli mnie pod ktg i ze mam czekac do 8 rano. Meczylam sie ponad godzine. Skurcze co 10, pozniej co 5 min. Pielęgniarki sprawdzaja rozwarcie. Mówią ze to nie sa te wlassciwe skurcze tylko stawianie macicy. Chyba szalone. Wkoncu lekarz sprawdza rozwarcie 2,5. W koncu biora mnie na stół. 4.45 rodz sie mala.
Pionizacja masssakra ale do przezycia
Dlugo zwlekali, wiedzac, ze masz miec cc . Chociaz z tego co slyszalam od innycch dziewczyn z naszego watku, to bardziej służy kp jesli sa naturalne skurcze , czy po oksycotynie? Milych chwil z cora i duzo sil!11.12.2017 syn Adaś -
Pierwsza noc w domku za nami
Mam cycki wielkości swojej głowy i twarde jak skala. Doświadczone dziewczyny proszę o pomoc co zrobic żeby nie dostać jakiejś gorączki
Druga cc jest o wiele gorsza niż pierwsza ;(https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Beti liście kapusty włóż do zamrażarki, jak się schłodzi rozbij tłuczkiem do kotletów i włóż w biustonosz. jak pojawi się gorączka to apap. ja bym ściągałalaktatorem albo ręczie nadmiar do odczucia ulgi i ewentualnie delikatnie masowała pod prysznicem.córcia-21.12.2014r.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny 27.11 mam sie juz pojawic w szpitalu, moj lekarz obstawia, ze Olek bedzie listopadowy, bo lozysko juz bardso zwapniale, ale jesli beda sprawdzac wage i przeplywy, to moze jeszcE do grudnia nas potrzymaja, takze na dzien dzisiejszy nie wiem czego sie spodziewac, ale ciesze sie, ze Olus tak urosl, dla porownania corka na tym etapie wazyla 2100, a w 37 tc w dniu porodu 2300, takze bedzie troszke wiekszy od siostry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 09:18
[m]alina, k878 lubią tę wiadomość
-
78beti wrote:Pierwsza noc w domku za nami
Mam cycki wielkości swojej głowy i twarde jak skala. Doświadczone dziewczyny proszę o pomoc co zrobic żeby nie dostać jakiejś gorączki
Druga cc jest o wiele gorsza niż pierwsza ;( -
Dzięki za info odnośnie cycków - właśnie zamierzałam odciągać pokarm laktarorem i potem podawać małemu już z butli bo teraz to mnie tak sutki bolą że umieram
A czy te nakładki silikonowe na brodawki są naprawdę dobre / skuteczne ?https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny