Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Chyba mogą jak sale są przepełnione, ja jestem ciągle w sali porodowej mimo, że dawno już po, tu kobiety na porodowe na korytarzu śpią z noworodkamihttps://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
Witam wszystkie mamusie moj synek przyszedl na swiat 1.12 o godzinie 11:15 przez cc, waga 2605, dlugosc 51 cm, 10/10, jest sliczny i tak ladnie urosl, ze nie ma hipotrofii
Szczesliwa_mamusia, Jacqueline, kaka470, Lady Savage, MalaHD, k878, emikey, [m]alina, Petitka, Modrzewiowa, Monal, Marteczka93, omii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj o 18.45 przyszedł na šwiat Wojtuś. 2750, 50cm, 10/10. Poród sn. Ciężki, ale według położnych dość szybki. Cieszę się,że mam to za sobą. Jestem najszczęśliwsza pod słońcem
Jacqueline, kaka470, Eli, Lady Savage, MalaHD, k878, editchen, [m]alina, Petitka, Modrzewiowa, Monal, Marteczka93, omii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj, 10.09 powitalismy synka, cc. 3150g i 54cm. Zakochalismy się po uszy.
Gratuluje pierwszogrudniowym mamusiom..Eli, MalaHD, k878, [m]alina, Petitka, kaka470, Lady Savage, Modrzewiowa, Monal, Marteczka93, omii lubią tę wiadomość
Aniołek [*]
Synek Maksymilian, 01.12.2017 -
Gratuluję wszystkim szcześliwym mamusiom.
Ja nadal czekam i już jestem po terminie. Wczoraj minął drugi termin. Byłam wczoraj na wizycie ale nic sie nie zapowiada żebym miała rodzić. Wolałabym żeby poród sie sam zaczął a tak to tylko nerwówka.W tym tygodniu mam się zgłosić do szpitala. Boję się okropnie.