Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja za to się zdenerwowalam na swoją firmę dzwonilam do kadrowej i stwierdziła że oni stwierdzili że już nie wrócę i nie pójdą mi na rękę żeby z dnia na dzień przejść z wychowawczego na L4 i mam wysłać pismo z zachowaniem terminu 30 dni...nie wiem co im zależy i tak ZUS mi płaci a nie oni a na L4 i tak przejdę i tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 12:35
-
Dziewczyny, przeczytałam, że wiele z Was bierze sporo różnego rodzaju suplementów. Bierzecie je na własną rękę czy ze wskazania ginekologa? Pytam, ponieważ mnie wczoraj na wizycie mój lekarz powiedział,żebym w I trymestrze brała tylko kwas foliowy (akurat mam femibion natal 1 i powiedział, że może być), ponieważ zbyt duża suplementacja w I trymestrze nie jest wskazana i najlepiej unikać leków itd. Powiedział nawet, żebym nie suplementowala wit. D, której poziom mam za niski. Przyznam, że trochę zglupialam czytając, jak wiele suplementów Wy przyjmujecie.
A85K lubi tę wiadomość
5.12.16 - pusty pęcherzyk, 7 tc
-
Lady Savage wrote:Zaraz wychodzę do ginekologa, moje serce chce mi wyskoczyć gardłemPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Lady Savage wrote:Zaraz wychodzę do ginekologa, moje serce chce mi wyskoczyć gardłem
ja dopiero na 19 idę...
a wiecie co? naprodukowałyśmy tu więcej stron niż mamy listopadowe... a ten wątek powstał miesiąc późniejA85K, magdzia26 lubią tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
bebloszka90 wrote:Dziewczyny, przeczytałam, że wiele z Was bierze sporo różnego rodzaju suplementów. Bierzecie je na własną rękę czy ze wskazania ginekologa? Pytam, ponieważ mnie wczoraj na wizycie mój lekarz powiedział,żebym w I trymestrze brała tylko kwas foliowy (akurat mam femibion natal 1 i powiedział, że może być), ponieważ zbyt duża suplementacja w I trymestrze nie jest wskazana i najlepiej unikać leków itd. Powiedział nawet, żebym nie suplementowala wit. D, której poziom mam za niski. Przyznam, że trochę zglupialam czytając, jak wiele suplementów Wy przyjmujecie.
Ja biorę Femibion Natal classic I magnez na skurcze mięśniLaura
-
nick nieaktualnybebloszka90 wrote:Dziewczyny, przeczytałam, że wiele z Was bierze sporo różnego rodzaju suplementów. Bierzecie je na własną rękę czy ze wskazania ginekologa? Pytam, ponieważ mnie wczoraj na wizycie mój lekarz powiedział,żebym w I trymestrze brała tylko kwas foliowy (akurat mam femibion natal 1 i powiedział, że może być), ponieważ zbyt duża suplementacja w I trymestrze nie jest wskazana i najlepiej unikać leków itd. Powiedział nawet, żebym nie suplementowala wit. D, której poziom mam za niski. Przyznam, że trochę zglupialam czytając, jak wiele suplementów Wy przyjmujecie.
Kciuki za wizyty !Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 12:46
-
bebloszka90 wrote:Dziewczyny, przeczytałam, że wiele z Was bierze sporo różnego rodzaju suplementów. Bierzecie je na własną rękę czy ze wskazania ginekologa? Pytam, ponieważ mnie wczoraj na wizycie mój lekarz powiedział,żebym w I trymestrze brała tylko kwas foliowy (akurat mam femibion natal 1 i powiedział, że może być), ponieważ zbyt duża suplementacja w I trymestrze nie jest wskazana i najlepiej unikać leków itd. Powiedział nawet, żebym nie suplementowala wit. D, której poziom mam za niski. Przyznam, że trochę zglupialam czytając, jak wiele suplementów Wy przyjmujecie.
Ja tylko prenatal, ale zaczęłam go brać 3 miesiące przed ciążą.
Lekarz tylko spytał czy biorę jakieś suplementy, powiedziałam że ten jeden od stycznia, na co stwierdził że "to ładnie" i tyle poza lekami nie przepisywał mi innych suplementówMom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
bebloszka90 wrote:Dziewczyny, przeczytałam, że wiele z Was bierze sporo różnego rodzaju suplementów. Bierzecie je na własną rękę czy ze wskazania ginekologa? Pytam, ponieważ mnie wczoraj na wizycie mój lekarz powiedział,żebym w I trymestrze brała tylko kwas foliowy (akurat mam femibion natal 1 i powiedział, że może być), ponieważ zbyt duża suplementacja w I trymestrze nie jest wskazana i najlepiej unikać leków itd. Powiedział nawet, żebym nie suplementowala wit. D, której poziom mam za niski. Przyznam, że trochę zglupialam czytając, jak wiele suplementów Wy przyjmujecie.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
ja biore dupka, lutke, encorton, acard, femibion natal 1,wit d3, magnez i nospe w razie potrzeby.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dla mnie to głupota, niestety ale nauczyłam się nie ufać lekarzom (a napewno nie polegać tylko na jednym), mój pytał co suplementuje, i oczywiście pytał dlaczego. Nie widział nic złego w tym że biorę witD czy magnez+potasPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
jejjj ale dużo Was dziewczynki dzisiaj ma wizyty dawajcie znać później!Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka