Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bebloszka - ja biorę wszystkie rzeczy w porozumieniu z lekarzem Obecnie nie biorę wit. D jednak lekarz zalecał jej branie razem z wit. K2MK7, podobno pomaga na płodność no i jeśli niski poziom to odpowiednio większą dawkę i kontrola witamin za jakiś czas.
A witaminy tudzież jakiekolwiek tabletki mogą potęgować mdłości, zwłaszcza jeśli bierzemy na czczo12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
emka29 wrote:Ja z powrotem muszę się przenieść na różową stronę. Wczoraj wieczorem moja fioletowa bańka mydlana prysla. Okazało się że serce przestało bić w 7 tygodniu. Moja walka o szczęście musi zacząć się od nowa.
Emka Boziu życzę Ci dużo siły i wiary, i walki trzymam mocno kciuki byś tu szybko wróciła
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
emka29 wrote:Ja z powrotem muszę się przenieść na różową stronę. Wczoraj wieczorem moja fioletowa bańka mydlana prysla. Okazało się że serce przestało bić w 7 tygodniu. Moja walka o szczęście musi zacząć się od nowa.
Bardzo mi przykro powodzenia w dalszej walce o szczęście! -
chicken wrote:Bede sie bala teraz zagladac na to forum, zeby nie przeczytac kolejnych zlych wiesci...
A ja jeszcze dwa tygodnie do wizytyPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Amus87 wrote:Hej
A jakie ostatnio mialas tsh? Ja msc temu na letrox 125 mialam tsh 0,9 a wczoraj juz 2,1 endo kazal zrobuc raz jeszcze 4 maja i wtrdy zwiekszy dawke
Przed ciąża miałam poniżej 2. Nie pamiętam dokładnie. Teraz kolejny wynik mam zrobić dopiero około 20 maja. Nie kazał mi Endo wcześniej robić. Z dawki 37.5 przeszłam na 100. -
chicken, nie gadaj bzdur!
To co się stało jest straszne i to wielka tragedia, ale stało się i już. Trzeba współczuć, wspierać na ile można i mieć nadzieję, że się nie powtórzy.
Każdej z nas się może przytrafić, ale nie można z tą myślą żyć w ciąży, bo można oszaleć; i mówię z własnego doświadczenia bo jedno serduszko straciłam w 9 tc. Wszytko będzie dobrze. Każdy dzień przybliża nas do grudniowego szczęścia i niech tak zostanie!Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
;(