Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
CZESC Dziewczyny melduje serduszko i 1 centymetrowy dzidziuś nie bylo mnie tu troche musialam sie odstresowac ale pisze z najwieksza przyjemnoscia i radoscia i mysla co u Was Tizzi mozesz prosze przesunac mi ze wizyte mialam dziaisaj 19.04 zamiast 21.04 (przesunelam) i zaznaczyc serduszko? co za ulga i radosc najwieksza! Kolejna wizyta 17maja
MalaHD, A85K, Wachciowa, Jacqueline, migiem, Justya85, magdzia26, bebloszka90, Angie 31, Tizzi, Yoselyn82, kaka470, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrabiam co u Was...U mnie z newsow takich niepokojacych mialam wczoraj w nocy orgazm przez sen o to dwa razy i wcale sie fajnie z tym nie czuje bo po strasznie bolal mnie brzuch mialam skurcze i bylam niezle wystrachana...ale dzisiaj serduszko dodalo ogromnej otuchy. Dopiero schodzi ze mnie caly ten stres...
-
Mi lekarz na ostatniej wizycie zabrobil seksu i orgazmow...
Powiem szczerze, ze trudno mi z tym wytrzymac bo nie naleze do osob z niskim libido ale staram sie o tym nie myslec i jakos idzie...
Zobaczymy co lekarz powie w przyszlym tygodniu,
Po wiadomosci Emki zaczelam odrazu szukac jakis prywatnych wizyt u lekarzy-zastanawiam sie czy nie isc dla swietego spokoju bo nie wytrzymie!! -
Nola wrote:Nadrabiam co u Was...U mnie z newsow takich niepokojacych mialam wczoraj w nocy orgazm przez sen o to dwa razy i wcale sie fajnie z tym nie czuje bo po strasznie bolal mnie brzuch mialam skurcze i bylam niezle wystrachana...ale dzisiaj serduszko dodalo ogromnej otuchy. Dopiero schodzi ze mnie caly ten stres...
Jesli nie masz przeciwskazan od lekarza na seks to sie strachac nie musisz
Korzystaj! Ja np. zazdroszcze! -
mycha91 wrote:Jesli nie masz przeciwskazan od lekarza na seks to sie strachac nie musisz
Korzystaj! Ja np. zazdroszcze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 15:12
-
Nola wrote:CZESC Dziewczyny melduje serduszko i 1 centymetrowy dzidziuś nie bylo mnie tu troche musialam sie odstresowac ale pisze z najwieksza przyjemnoscia i radoscia i mysla co u Was Tizzi mozesz prosze przesunac mi ze wizyte mialam dziaisaj 19.04 zamiast 21.04 (przesunelam) i zaznaczyc serduszko? co za ulga i radosc najwieksza! Kolejna wizyta 17maja
Gratulacje kochana
Nola lubi tę wiadomość
Laura
-
Nola wrote:CZESC Dziewczyny melduje serduszko i 1 centymetrowy dzidziuś nie bylo mnie tu troche musialam sie odstresowac ale pisze z najwieksza przyjemnoscia i radoscia i mysla co u Was Tizzi mozesz prosze przesunac mi ze wizyte mialam dziaisaj 19.04 zamiast 21.04 (przesunelam) i zaznaczyc serduszko? co za ulga i radosc najwieksza! Kolejna wizyta 17maja
Nola lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
emka strasznie mi przykro kochana a wydawało się że wszystko będzie dobrze
witam nowe mamy i życzę Wam spokojnych ciąży i szczęśliwego rozwiązania
w pierwszej ciąży miałam termin na 24 grudnia a urodziłam 31 teraz pojawiają się mamy z podobnym terminem
gratuluję wszystkim pięknych zdjęć i dobrych wieści z wizyt
JaKa co u Ciebie?
mnie zaczęły brać silne mdłości, na szczęście jeszcze bez wymiotów... -
Lady Savage wrote:Jest dzidzius, ale rycze bo mnie lekarka z rownowagi wyprowadzila, opowiem jak wroce.Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Dziewczyny nie dajcie się sprowokować i wyprowadzić z równowagi jakimś bezdusznym krowom wmawiającym Wam że Wasze ciąże są za młode żeby się nimi na poważnie interesować bo zawsze można je stracić... czasem trzeba ludziom wywrzeszczeć w twarz co się o nich myśli bo zwykłe recepcjonistki czują się jakby miały kilka fakultetów z medycyny ukończonych, a lekarze mają się za równych Bogu prawda jest taka że każda z nas wie co dla niej najlepsze i jeśli potrzebuje konsultacji z lekarzem to powinna ją mieć bez względu na tydzień ciąży i tym bardziej poglądy jakiejś durnej baby z recepcji...
Wachciowa, A85K lubią tę wiadomość
-
Cześć ciotki!!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7aa019b0014f.jpgJustya85, magdzia26, nesairah, A85K, Wachciowa, Mamabyc3, Jacqueline, Tizzi, bebloszka90, Nola, Yoselyn82, Missjust, kaka470, migiem, Marteczka93 lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
emka29 bardzo mi przykro kochana trzymaj się i nie podawajcie się w staraniach :*
lola1 jestem w szoku. Ciekawe czy ta baba ma też dzieci? Jeśli tak to współczuję im...
aga1402 witamy. Jak twoje samopoczucie?
Angie 31 śliczne maleństwo
Nola Gratuluje serduszka
Ja od rana wymiotuje i jestem już bez sił. Myślicie, że w szpitalu coś by mi podali??
Czy same elektorlity które pije w domu wystarcza i chronią mnie przed odwodnieniem?
magdzia26 robię taki eksperyment od 2 dni bo gdzieś o tym już czytalam. Odstawilam femibion 1 ale nie widzę żadnej różnicy, żeby było lepiej bez witaminNola lubi tę wiadomość
Lea