Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A85K wrote:Angie 31 ładny maluszek...mój miał wczoraj podobne wymiary 8,6 mm
Tobie wylicza na 6+6 a mi na 6+4 ...
Jak to jest ? Różne normy czy co ?
Chyba tak.kazdy lekarz ma inny sprzęt i inne normy ale daleko od siebie nie odbiegają także chyba nie ma co wnikać
Poza tym sama zobacz twoja dzidzia jest większa o 0.3mm a podany krótszy terminA85K lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Tizzi wrote:
Ja od rana wymiotuje i jestem już bez sił. Myślicie, że w szpitalu coś by mi podali??
Czy same elektorlity które pije w domu wystarcza i chronią mnie przed odwodnieniem?
Ja mam koleżanke co tam wymiotowała strasznie, lekarz ją wziął do szpitala żeby ją porządnie nawodnić bo się bał. A kiedy masz wizytę?u niej trochę się uspokoiło po szpitalu więc coś pomogło, nie wiem co dokładnie dostawała. Jeśli faktycznie tak Cię morduje może przejdź się na wcześniejszą wizytę?może jakieś badania?Żebyś kochana nam się tu nie odwodniła?
p.s. ja to przewrażliwiona może jestem?
A ja właśnie zaliczyłam pierwsze żyganko. Naszło mnie na sok z buraka no i poszłoooo... nic przyjemnego boli żołądekPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Ja mam koleżanke co tam wymiotowała strasznie, lekarz ją wziął do szpitala żeby ją porządnie nawodnić bo się bał. A kiedy masz wizytę?u niej trochę się uspokoiło po szpitalu więc coś pomogło, nie wiem co dokładnie dostawała. Jeśli faktycznie tak Cię morduje może przejdź się na wcześniejszą wizytę?może jakieś badania?Żebyś kochana nam się tu nie odwodniła?
p.s. ja to przewrażliwiona może jestem?
A ja właśnie zaliczyłam pierwsze żyganko. Naszło mnie na sok z buraka no i poszłoooo... nic przyjemnego boli żołądek
Justya witaj w gronie obżygańców.Justya85 lubi tę wiadomość
-
emka29 wrote:Ja z powrotem muszę się przenieść na różową stronę. Wczoraj wieczorem moja fioletowa bańka mydlana prysla. Okazało się że serce przestało bić w 7 tygodniu. Moja walka o szczęście musi zacząć się od nowa.
-
Marteczka - a ile to gdzieś po owulacji u ciebie taka beta? Bo miałam bardzo podobną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 17:21
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Pojechalam do mojej starej ginekolog do srody wielkopolskiej, tamta mnie nastraszyla. Dzidzus ma serduszko, ladnie bije, ma 5mm okreslula ze ma 5 tyg i 3 dni. Za malo jak na 8 tydz wg muesiaczki, kazala sie nie cieszyc i karte oraz l-4 mi da jak wsio bedzue ok 24 maja, nie lubue pisac z komorki czekam na wizyte u mojej gin.
-
Angie 31 wrote:Chyba tak.kazdy lekarz ma inny sprzęt i inne normy ale daleko od siebie nie odbiegają także chyba nie ma co wnikać
Poza tym sama zobacz twoja dzidzia jest większa o 0.3mm a podany krótszy termin
Masz rację nie wiem po co ja tak się denerwuje ... gin powiedziała , że jest dobrze .
Kolejna wizyta 2.05 .
Laura
-
Dziewczyny mój mąż dopatrzyl się drugiej dzidzi i się ze mną sprzecza weźcie mu coś napiszcie:-)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd7a75b9843e.jpgLady Savage, aga1402 lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Lady Savage wrote:Wkurzyla mnie bo mnie sie pyta jak ma zapisac to czy jestem w ciaxy w 8 tyg czy 5 tyg jaja se robia nigdy nie spotkali kobiety z pozna owulacja?
Owulacje miałaś późno I dlatego ciąża jest młodsza ... może zmień gina .
Nie denerwuj się ...lekarka niedouczona I tyle.
Serduszko bije więc jest dobrze
Powodzenia I nie denerwuj się .Lady Savage lubi tę wiadomość
Laura
-
A85K wrote:Owulacje miałaś późno I dlatego ciąża jest młodsza ... może zmień gina .
Nie denerwuj się ...lekarka niedouczona I tyle.
Serduszko bije więc jest dobrze
Powodzenia I nie denerwuj się . -
Angie 31 wrote:Dziewczyny mój mąż dopatrzyl się drugiej dzidzi i się ze mną sprzecza weźcie mu coś napiszcie:-)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd7a75b9843e.jpg
A co ci mówił lekarz ? Niby jest tam coś ale czy to drugi pęcherzyk z dzidzią to nie wiem .
Może idź na jeszcze jedno UsgLaura
-
Angie 31 wrote:Dziewczyny mój mąż dopatrzyl się drugiej dzidzi i się ze mną sprzecza weźcie mu coś napiszcie:-)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd7a75b9843e.jpg
Faktycznie wygląda jak dwie dzidzie :p ja na pierwszym usg miałam taka plamę podobna do jaja, ale ginekolog powiedział że to śluz
-
Lady_Savage - hmm wiesz co z tego co kojarzę i co czytałam to te 5mm człowieczka odpowiada chyba jakoś na 6 tygodni od miesiączki wg książkowych cykli, czyli tak jakby gdzies 6t0d. Nie przejmuj sie, wiesz sama że miałaś późniejszą owulację, ważne, że jest serducho
Dobrze, że możesz do innego lekarza, masakra z tamtą
Kiedy masz wizytę u swojej obecnej gin?12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016