Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie 31 wrote:Ale przecież lekarz by to chyba zauważył...
Za tydzień 27 mam kolejną wizytę to się okażePanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Angie 31 wrote:Dziewczyny mój mąż dopatrzyl się drugiej dzidzi i się ze mną sprzecza weźcie mu coś napiszcie:-)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd7a75b9843e.jpg -
Angie 31 wrote:Ale przecież lekarz by to chyba zauważył...
Za tydzień 27 mam kolejną wizytę to się okaże
Może nie szukał ...ale tak jagby był ten drugi groszek ...możesz umówić się na wcześniejszą wizytę by potwierdzić ?
Jak pokazałaś zdjęcia to myślałam , że to może być drugi bobas ale nie jestem lekarzem ...
Może to być drugi bobas lepiej idź wcześniej się upewnić bo wtedy ciąża jest inaczej prowadzona.
PowodzeniaLaura
-
A85K wrote:Może nie szukał ...ale tak jagby był ten drugi groszek ...możesz umówić się na wcześniejszą wizytę by potwierdzić ?
Jak pokazałaś zdjęcia to myślałam , że to może być drugi bobas ale nie jestem lekarzem ...
Może to być drugi bobas lepiej idź wcześniej się upewnić bo wtedy ciąża jest inaczej prowadzona.
Powodzenia
Kurcze nie mam jak iść do innego lekarza może jeszcze coś pokombinuje
Naprawdę wy też tak myślicie???!! Byłabym w szoku i w 7 niebieA85K lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Justya85 wrote:Ja w pierwszym momencie jak zobaczyłam to usg to tak myślałam ale nic nie pisałaś to sobie myślę że się nie znam.... no ale to musiałby być imbecylem żeby drugiego dzidka nie zauważył hehe więc może to faktycznie coś innego....
Ja nawet nie zauważyłam poważnie! Mój mąż jak zobaczył to od razu powiedział " naprawdę są dwa?"
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
bebloszka90 wrote:Dziewczyny, przeczytałam, że wiele z Was bierze sporo różnego rodzaju suplementów. Bierzecie je na własną rękę czy ze wskazania ginekologa? Pytam, ponieważ mnie wczoraj na wizycie mój lekarz powiedział,żebym w I trymestrze brała tylko kwas foliowy (akurat mam femibion natal 1 i powiedział, że może być), ponieważ zbyt duża suplementacja w I trymestrze nie jest wskazana i najlepiej unikać leków itd. Powiedział nawet, żebym nie suplementowala wit. D, której poziom mam za niski. Przyznam, że trochę zglupialam czytając, jak wiele suplementów Wy przyjmujecie.
Hej, trochę mnie nie było. Moja wizyta 14-04 u gina przyniosła mi tylko info, że ciąża umiejscowiona jest w prawidłowym miejscu ale póki co jest pęcherzyk 8mm o ładnym regularnym kształcie i nic więcej. Kazał przyjść na kolejną wizytę z kompletem zleconych badań krwi za dwa tygodnie, więc wizytę serduszkową mam 27-04.
Co do suplementacji to przed wizytą u gina brałam omegamed pregna i witaminę D 2000j. Natomiast teraz gin poradził mi łykać jedynie femibion natal 1 i magne b6 2x dziennie 1tbl.A85K lubi tę wiadomość
27.04.17 - jest
01.06.17 - 6,5cm, NT=1,14
12.07.17 - 236g szczęścia - będziemy mieć córeczkę!
-
Angie 31 wrote:Kurcze nie mam jak iść do innego lekarza może jeszcze coś pokombinuje
Naprawdę wy też tak myślicie???!! Byłabym w szoku i w 7 niebie
Nawet mój M powiedział , że widzi drugiego bobasa ....moim zdaniem idź do gina by się upewnić
Laura
-
Cześć dziewczęta .
Jestem tu nowa .
Planowany termin porodu - 13.12.2017 r. - lekarz stwierdził, że będzie mały powstaniec .
Do gin chodzę prywatnie ale zastanawiam się jak skombinować skierowanie na badania na nfz. Macie jakieś doświadczenia w tym zakresie?Tizzi, A85K, aga1402, magdzia26, Wachciowa, migiem lubią tę wiadomość
-
A ja po wizycie... a wiec maluch rosnie, zarodek jest i lekarz juz widzial ze serduszko zaczyna bic.. tak sie ciesze...
p.s kolejna wizyta za tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 19:23
Angie 31, Tizzi, Jacqueline, A85K, magdzia26, Wachciowa, Marteczka93, kaka470, MalaHD, Ingwer, Nola lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Angie31 lekarzem nie jestem ale według mnie tak akurat wyszło na usg. Wątpię, żeby lekarz nie zauważyl drugiego maluszka ale naprawdę życzę Ci tego jeśli chcesz. Na usg ten obraz się tak zmienia i akurat cyknal takie ujęcie.
U mnie to wyglądało tak i też jest taka jakby "przestrzeń" w macicy poza tym moim okruszkiem. Zaraz wstawię jeszcze raz swoje
Yoselyn82 gratulacje!
fema86 witamyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 22:57
Lea
-
Yoselyn82 wrote:A ja po wizycie... a wiec maluch rosnie, zarodek jest i lekarz juz widzial ze serduszko zaczyna bic.. tak sie ciesze...
Cudownie ❤❤❤Yoselyn82 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
fema86 wrote:Cześć dziewczęta .
Jestem tu nowa .
Planowany termin porodu - 13.12.2017 r. - lekarz stwierdził, że będzie mały powstaniec .
Do gin chodzę prywatnie ale zastanawiam się jak skombinować skierowanie na badania na nfz. Macie jakieś doświadczenia w tym zakresie?
witaj i gratulujemagdzia26 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️