Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A85K wrote:Gratulacje kochana Mierzył jaki duży ?
Jak masz fotkę to pochwal się
mam fotke ale strasznie nie wyrazna mam bo bylam u innego gina.. tzn jak widzialam na monitorze to ladnie a wydruk niekoniecznie... ale wstawieA85K, Wachciowa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
przedstawiam Wam Nikodema Mikołaja, Albo Wiktorię Elżbietę mój 5mm dzidziuś serduszko jest przepięknie pika, ciąża jak najbardziej zdrowa, i moja Pani dr zapytała mnie co chcę, ja że chł. a ona wyciąga niebieską kartę ciaży i mówi to wyczarujmy tego księcia chyba że mam dać różową. A nie, niech zostanie niebieska. Ja do tamtej nie pójdę, będę chodzić do tej. W ogóle tamta pomyliła ciało żółte z zarodkiem ;/.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 21:50
Tizzi, Wachciowa, Yoselyn82, MalaHD, magdzia26, A85K, Justya85, Jacqueline, Angie 31, migiem, Zołzimagic, aga1402, Ingwer, Nola, Alxawl, Jooozefka, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:
przedstawiam Wam Nikodema Mikołaja, Albo Wiktorię Elżbietę mój 5mm dzidziuś serduszko jest przepięknie pika, ciąża jak najbardziej zdrowa, i moja Pani dr zapytała mnie co chcę, ja że chł. a ona wyciąga niebieską kartę ciaży i mówi to wyczarujmy tego księcia chyba że mam dać różową. A nie, niech zostanie niebieska. Ja do tamtej nie pójdę, będę chodzić do tej. W ogóle tamta pomyliła ciało żółte z zarodkiem ;/.
Gratuluję Kochana bardzo się cieszęNola lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:
przedstawiam Wam Nikodema Mikołaja, Albo Wiktorię Elżbietę mój 5mm dzidziuś serduszko jest przepięknie pika, ciąża jak najbardziej zdrowa, i moja Pani dr zapytała mnie co chcę, ja że chł. a ona wyciąga niebieską kartę ciaży i mówi to wyczarujmy tego księcia chyba że mam dać różową. A nie, niech zostanie niebieska. Ja do tamtej nie pójdę, będę chodzić do tej. W ogóle tamta pomyliła ciało żółte z zarodkiem ;/.
Gratulacje ładne zdjęcie.
Jak dobrze przeczytałam ze zdjęcia bobas ma 3,8 mm ...
I to się nazywa podejście ginaLady Savage lubi tę wiadomość
Laura
-
Lady_Savage - no gratulacje Piękne zdjęcie potomka/potomkini12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
No ja dopiero wróciłam uwielbiam mojego gina ale te czekanie na wizytę mnie wykańcza
A wiec melduję: serduszko jest i pięknie bije maluch ma 1,01cm i jeśli dobrze przeczytałam to serducho bije 135
Według usg 6 tydzień i 5 dzień
Jutro powtórka w klinice a u mojego giną kolejna wizyta 10.05
Oczywiście poryczalam sie w aucieYoselyn82, Zołzimagic, Lady Savage, MalaHD, Jacqueline, magdzia26, A85K, Wachciowa, Tizzi, Ingwer, kaka470, migiem lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
A kolejna wizyta 16 maja
i proszę o przeniesienie na 12 grudnia, ciekawe czy tym razem trafi w dziesiątke . Z Zuzą się trzymała od początku do końca że 20 sierpnia urodzę i tak się stało, ciekawe czy tu trafi również celnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 22:27
Wachciowa, Tizzi lubią tę wiadomość
-
Hej. Ja też się dopiero ogarnęłam, ale na razie nie mam przełomowych wiadomości. Jak na chwilę obecną wszystko jest ok. Wczesna ciąża wykryta. W odpowiednim miejscu, więc to mnie bardzo cieszy. Jest pęcherzyk i ciałko żółte i niestety nie widać nic więcej na razie, chociaż długo szukał. Wymiaroq nie podal, ale wszystko w normie. Dostałam skierowanie na wszystkie badania. Byłam cała w stresie, mimo, że znam dr wcale nie było łatwiej :p dopiero do mnie dotarło że mi powiedział że na wizytę za 4 tyg, ale jak przyjdzie do biura to go muszę zagadać żeby wcześniej, bo chyba umrę z niecierpliwosci. Badania i tak będę celować żeby robić na nfz, a wizytę też mam za miesiąc dopiero. Pozostaje o siebie dbać i tyle
Wykrył mi infekcję - ale wvczesniej wiedzialam o tym, zaczęło się mniej więcej razie z ciąża, ale podobno tak bywa. Dostałam Natamycyna Unia min.7 dni wieczorem dopochwowo.
Wszystkim nowym i zaserduszkowanym gratuluję
Wachciowa, A85K, Tizzi, magdzia26, migiem lubią tę wiadomość