Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:A ja nie wiem jak o ciazy powiedziec przyjaciolce.... Ona sie o 1 dziecko stara juz mega dlugo a nam sie udalo....wiem ze ją to zaboliPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Kurde ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze ponad tydzień do wizyty no masakra jakaś!Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Kurde ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze ponad tydzień do wizyty no masakra jakaś!
Ja też ponad tydzień czekania mam jeszcze... a nie ma chwili żebym nie myślała, czy wszystko ok. Myślę też kiedy zrobić badania, które zlecił mi lekarz. Chyba w poniedziałek pójdę do laboratorium, to jakiś krok do przodu -
nick nieaktualnyJustya o kurcze straszna tragedia wspolczuje, to byla bardzo trudna sytuacja nie wyobrazam sobie nawet
Nie wiem jak jej to powiem, ona ostatnio mowila ze nawet nie potrafi sie spotykac z kolezankami ktore zaszly, obce ciaze jej tak nie " przeszkadzaja" ona ma za tydz testowac a moze tez im wyszlo -
Znam to bardzo dobrze z własnego doswiadczenia... w sierpniu ja poronilam a za dwa tyg okazało się że moja siostra która mieszka dom obok nas jest w ciąży...my bardzo chcieliśmy drugie dziecko staraliśmy się pół roku dla mnie to był koniec świata do tej pory mi ciężko ona teraz jest na końcówce ja miałam wtedy termin na 1 kwietnia... ale nieczyja wina starałam sobie to tłumaczyć bo nie chciałam żeby jej było przykro
-
Justya85 wrote:A czy mi też mogłabyś podrzucić tą diete?
JUSTYNA i Joosefin, wsłałam wam wiadomości na priv, odpiscie, to zaraz wam podeślę te diety, dieta jest ustawiona pod kobietę z wagą 120 kg i ryzykiem wysapienia cukrzycy, bo przy takiej wadzie takie ryzyko jest spore.Jooozefka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja ważę 56 kg przy wzroście 166cm ogólnie jestem typem strasznego żarłoka i teraz w ciąży od 2 dni strasznie podjadam Mąż mi kupił zapas gum mamby i chipsow i nie mogę się opanować i tu pytanie jecie chipsy to swinstwo w ciazy teraz? ja wczoraj, dzisiaj troche przesadzam tym bardziej ze w nocy mialam bol zoladka i wymiotowalam ale non stop jestem glodna na smieciowe zarcie! Masakra jakas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 14:44
-
Nola wrote:Hej dziewczyny ja ważę 56 kg przy wzroście 166cm ogólnie jestem typem strasznego żarłoka i teraz w ciąży od 2 dni strasznie podjadam Mąż mi kupił zapas gum mamby i chipsow i nie mogę się opanować i tu pytanie jecie chipsy to swinstwo w ciazy teraz? ja wczoraj, dzisiaj troche przesadzam tym bardziej ze w nocy mialam bol zoladka i wymiotowalam ale non stop jestem glodna na smieciowe zarcie! Masakra jakas
nola ja nie mogę ważę 120 kg przy wzroście 170, mi nie wolno przytyć więcej jak 8 kg, w zeszłej ciaży jadłam może dlatego z 96 kg zrobiło się 124 kg. Urodziłam zdrową córkę, ale jakie problemy z cukrem miałam pod koniec ciąży, insulinę musiałam brać, wiem że można to uniknąc, dlatego unikam.
No ale każdy z nas jest inny, każdy organizm, i ciaża jest inna. Rób co uważasz za słuszne, znam osoby które pierwszy trymestr spędziły w mc donalds, pizzeriach i na filmie i chipsach, i nic im nie jest. Al jedno jest pewnie, są to puste kalorie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 14:52
Nola lubi tę wiadomość
-
Pierwsze wymioty za mna. Dokladnie w tym samym dniu, co w drugiej ciazy...
Ja w ciazach uzywalam Serii Palmers. Teraz pewnie tez uzywa bede. Moze tendecji nie mam, ale zero rozstepow. A juz teraz smaruje balsamem brzuch, nogi - tym nivea pod prysznicsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Amus87 wrote:Nie wiem jak jej to powiem, ona ostatnio mowila ze nawet nie potrafi sie spotykac z kolezankami ktore zaszly, obce ciaze jej tak nie " przeszkadzaja" ona ma za tydz testowac a moze tez im wyszlo
Mam ten sam problem.w rodzinie wszyscy wiedzą ale z pracy nikt.i ta moja koleżanka stara się od 12 lat ma 41 lat i ivf też nie pomoglo jednak ukrywać nie będę i przy najbliższej okazji powiem .
Ja przechodziłam ciężko wszystkie ciąże koleżanek ale byłam wdzięczna że nie ukrywaly przede mną z litości.
Po kilku dniach ból żal minął i było super.
Jednak moja kuzynka kiedy staralysmy się obydwie opowiadała mi wszystko jaki ma sluz że kuje itp a o ciąży powiedziała mi dopiero w 4 m-cu wszyscy wiedzieli tylko nie ja ! To było chyba gorsze od ukrywania i siedzenia cicho.
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Nola wrote:Hej dziewczyny ja ważę 56 kg przy wzroście 166cm ogólnie jestem typem strasznego żarłoka i teraz w ciąży od 2 dni strasznie podjadam Mąż mi kupił zapas gum mamby i chipsow i nie mogę się opanować i tu pytanie jecie chipsy to swinstwo w ciazy teraz? ja wczoraj, dzisiaj troche przesadzam tym bardziej ze w nocy mialam bol zoladka i wymiotowalam ale non stop jestem glodna na smieciowe zarcie! Masakra jakas
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mialam cukrzyve w 1 ciazy ale opanowalam dieta po ciazy cukrzycy nie mialam ale nietolerancje glukozy. Teraz jak jem wg diety mam cukier ok poposilkowy ( na czczo mam ok 90-95) jak zjem cos zakazanego cukier o posilku wysoki.wiec sie pilnuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 15:34
-
Amus87 wrote:A ja nie wiem jak o ciazy powiedziec przyjaciolce.... Ona sie o 1 dziecko stara juz mega dlugo a nam sie udalo....wiem ze ją to zaboli
-
nesairah wrote:Jutro czeka mnie podróż.... 5h w samochodzie, a później wesele. Mam nadzieję, że nie będzie sensacji w samochodzie. A wesele sama nie wiem jak przetrwam, zwykle o 21 padam na twarz.Lea