Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngie chyba masz racje. Najgorzej by sie poczula wiedzac ze ukrywalismy to tylko przed nia a inni widzieli ...takze powiem wtedy gdy innym czyli ok 12 tyg
Mamabyc3 jeju az tak zareagowala???? I to wlasna siostra?? Kurcze masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 15:39
-
Tizzi wrote:W takiej sytuacji jak się obecnie czuje i gdybym miała teraz jakieś wesele musiałabym chyba odmówić albo musiałabym nafaszerowac się jakimś aviomarinem
No w Twojej sytuacji to całkowicie zrozumiałe. Ja się czuję dobrze pod tym względem (chociaż bywają gorsze dni), a apetyt mi dopisuje bardziej niż zwykle, wiec może nawet skorzystam -
nesairah wrote:No w Twojej sytuacji to całkowicie zrozumiałe. Ja się czuję dobrze pod tym względem (chociaż bywają gorsze dni), a apetyt mi dopisuje bardziej niż zwykle, wiec może nawet skorzystamLea
-
Amus87 wrote:Angie chyba masz racje. Najgorzej by sie poczula wiedzac ze ukrywalismy to tylko przed nia a inni widzieli ...takze powiem wtedy gdy innym czyli ok 12 tyg
Mamabyc3 jeju az tak zareagowala???? I to wlasna siostra?? Kurcze masakra
Racja powiedz jej jak wszytskim tylko na jakimś neutralnym gruncie bo nie wiadomo jak zareaguje. -
nick nieaktualnyA moze tez bedzie miala dobre wiesci bo w sumie ona owulki nie miala a teraz byla bede dobrej mysli
Dziewczyny padam na pysk o 15:20 wrocilam z pracy a na 16:30 musze z mlodym jechac na trening pilki i siedziec tam 2h. Wysiadam normalnie
Odnosnie wesel w ciazy to ja swoje mialam w 6 msc i wybawilam sie extra do 2 !! a za dwa tyg mi tak brzuvh wysadzilo ze nie zmiescilabym sie do sukni -
nick nieaktualny
-
mycha91 wrote:Ja mam 90kg przy 165. Lekarka mowi zeby uwazac ale jakas tragedia to nie jest...
Nola lubi tę wiadomość
-
Mamabyc3 wrote:No niestety tak zareagowała. Ja tam przejmować się już przestałam bo po co mam się stresować. To nie moja wina ze nie mogą mieć dzieci.
Racja powiedz jej jak wszytskim tylko na jakimś neutralnym gruncie bo nie wiadomo jak zareaguje.
Bez przesady zaraz na neutralnym gruncie.To przyjaciółka a nie jakaś przypadkowa sąsiadka .Ja starałam się też bardzo długo i chyba wszystkie staraczki są żądne szczegółów typu jak się czulas na początku czy było coś innego oprócz boli na @ czy bolących piersi.
Bezpłodnośc to straszna rzecz i tego niestety nie zrozumie żadna która tego nie przeszła niestety !
Z synkiem zaszłam w ciążę dość szybko bo po 6 m-cach niestety teraz trwało to dość długo gdzie lekarz dawał marne szanse to dopiero ból! I w takim momencie nagle spotykasz koleżankę która rozpowiada że ona może zachodzić w ciążę na pstrykniecie palca ...No brawo! To tylko się cieszyć ale kiedy triumfujesz przy osobie której serce płacze bo to też nie jej wina uważam za chamstwo i tyle.A role potrafią się odwracać. Takie życie.Nola, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
No to i jest moja bijąca fasoleczka słyszałam serduszko! Jestem szczęśliwa! Narazie Pani Doktor powiedziała że jest za wcześnie na mierzenie pulsu Ale że dzidzia wygląda na tym etapie prawidlowo.
https://www.dropbox.com/s/wqrgl5ygsptcfru/20170420_161237-1008x567.jpg?dl=0Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 16:27
Nola, magdzia26, MalaHD, Angie 31, Wachciowa, aga1402, A85K, Justya85, migiem, Jooozefka, Yoselyn82, Tizzi lubią tę wiadomość
-
co do wagi to ja z tych wysokich 180 cm wzrostu i 64 kg wagi
Tez mi dziś po kebabie strasznie brzuch wywaliło. Dziwie sie ze jeszcze w pracy nikt nie zauważył - albo mam paranoje bo na razie nie mogę powiedzieć
Co do kremów to kupiłam oliwkę z musteli bo jakoś byłam bardzo zadowolona z tych kosmetyków dla bobasa
Gratuluje udanych wizyt, fajne uczucie zobaczyć lub posłuchać serduszkohttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Ja dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u gina na NFZ zrobił szybkie usg ale nawet nie drukowal zdjęcia chciał tylko sprawdzić czy jest dzidzia i czy bije serduszko a więc wszystko ok przpisal listę badań do zrobienia i tyle ogólnie spoko dla mnie ważne że spr że z dzidzia wszystko ok następna wizyta 9 maja prywatnie i 11 na NFZ
Justya85, migiem, Tizzi lubią tę wiadomość
-
Ja raz się umówiłam z koleżankami, jedna jeszcze karmiła, druga była w 3 miesiącu ciąży i zaszła w 2 cyklu i całe spotkanie gadała o swojej ciąży. Ja byłam po 1 nieudanym in vitro, nikomu nie mówiłam, wiedziały tylko, że się staram od blisko 4 lat ale nic z tego nie wychodzi i na koniec wycedziła mi tekstem "nie przejmuj się, nie wszyscy muszą przecież mieć dzieci". Myślałam, że strzelę jej w pysk
Ja za to jem wszystko w każdej ilości. Coś słonego to zaraz coś słodkiego i za słodko to znów coś słonego masakra. Od kanapy do lodówki, przytyję w tej ciąży 50 kg
Umyłam dziś pół lodówki, czułam się tak zmęczona jakbym przebiegła maraton, drugie pół zostawiłam sobie na jutro
-
Właśnie wracam z rossmanna. Upolowałam bluzki bawełniane dla ciężarnych, 95% bawełna 5% elastan, w kolorze szarym i czarnym. Fajne długie na szerokich ramiączkach, dekolt okrągły, cena "na do widzenia" 15.99.
Justya85 lubi tę wiadomość
-
chicken wrote:No to i jest moja bijąca fasoleczka słyszałam serduszko! Jestem szczęśliwa! Narazie Pani Doktor powiedziała że jest za wcześnie na mierzenie pulsu Ale że dzidzia wygląda na tym etapie prawidlowo.
https://www.dropbox.com/s/wqrgl5ygsptcfru/20170420_161237-1008x567.jpg?dl=0
Gratuluje udanej wizyty Ładne zdjęcie .chicken lubi tę wiadomość
Laura
-
magdzia26 wrote:Ja dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u gina na NFZ zrobił szybkie usg ale nawet nie drukowal zdjęcia chciał tylko sprawdzić czy jest dzidzia i czy bije serduszko a więc wszystko ok przpisal listę badań do zrobienia i tyle ogólnie spoko dla mnie ważne że spr że z dzidzia wszystko ok następna wizyta 9 maja prywatnie i 11 na NFZ
A mierzył jak duży ? Szkoda ,że nie masz fotki ale najważniejsze , że z dzidzią wszystko dobrzemagdzia26 lubi tę wiadomość
Laura
-
nick nieaktualny