Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tizzi, Jagna 0707, MalaHD gratulacje z wizyt
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach ... trzymam kciuki
Ja dzisiaj jestem zmęczona I głodna ale nie wiem sama co bym zjadła...nie mam siły żeby posprzątać.
MalaHD, Jagna0707 lubią tę wiadomość
Laura
-
Jacqueline wrote:Justya - tak, prywatnie dużo lepszy Nie wiem, zobaczę, na dzień dzisiejszy to ja bym i za tydzień prywatnie poleciała Ale nie wiem czy jest sens, w domu mnie wyśmieją chyba, a tak częste usg już sama nie wiem, to chyba nie najlepiej, niepotrzebnie nagrzewać maluszka jeśli tam jest.Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
A85K wrote:Tizzi, Jagna 0707, MalaHD gratulacje z wizyt
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach ... trzymam kciuki
Ja dzisiaj jestem zmęczona I głodna ale nie wiem sama co bym zjadła...nie mam siły żeby posprzątać.Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Justya - chyba wytrzymam o ile plamienia nie wrócą ze zdwojoną siłą czy mnie co nie będzie boleć, w sumie te plamienia były i tak malutkie, jakieś nitki czerwone 1-2 razy dziennie, a to różowawy śluz z 2 razy dziennie troszkę, więc niedużo, 2 dni było całkiem czysto, potem znów takie śladowe ilości, no i teraz tez 2 dni czysto tylko jakieś pojedyncze niteczki czerwone wczoraj wieczorem, dziś nic rano. Może jak pęcherzyk rośnie to na coś tam uciska czy co, chorobcia tam wie. Pożyjemy zobaczymy
I pomyśleć, że w ciąży z córką też nie widziałam serduszka, to było jakoś 5t5d czy 5t6d, a następna wizyta była dopiero w 11t2d, byłam wtedy w trakcie zmiany lekarza, ale na wizyte prywatną czekałam 3 tyg jak zadzwoniłam. Ta beztroska ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 14:18
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Justya85 wrote:Oj ja takiej siły nie mam cały tydzień,coś strasznego. Jeszcze ta pogoda taka ponura ani się spod koca nie chce wychodzić... zaraz muszę jakiś obiad sklecić ale tak mi się nie chce...
U nas pogoda taka sobie , padało .
Nie mam siły żeby obiad zrobić ...najchętniej położyłabym się spać.Laura
-
Cześć dziewczyny! Moge sie przyłaczyć? Leczę się w Gyncentrum katowice i wreszcie III IMSI się udalo Wizytę mam dopiero w przyszły piatek, mam nadzieję zobaczyc już wtedy zarodek i serduszko, póki co tydzień temu był tylko pęcherzyk ciązowy, ale lekarz powiedzial że na chwilę obecną jest ok. Ja tylko strasznie się boję żeby to nie bylo puste jajo płodowe i świruje... Nie wiem czy nie zwariuje do tego piątku...
chicken, Tizzi, MalaHD, migiem, A85K, Justya85, magdzia26, Wachciowa, Angie 31, Aztoria, Ingwer lubią tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
ślązaczka wrote:Cześć dziewczyny! Moge sie przyłaczyć? Leczę się w Gyncentrum katowice i wreszcie III IMSI się udalo Wizytę mam dopiero w przyszły piatek, mam nadzieję zobaczyc już wtedy zarodek i serduszko, póki co tydzień temu był tylko pęcherzyk ciązowy, ale lekarz powiedzial że na chwilę obecną jest ok. Ja tylko strasznie się boję żeby to nie bylo puste jajo płodowe i świruje... Nie wiem czy nie zwariuje do tego piątku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 15:04
Lea
-
ślązaczka wrote:Cześć dziewczyny! Moge sie przyłaczyć? Leczę się w Gyncentrum katowice i wreszcie III IMSI się udalo Wizytę mam dopiero w przyszły piatek, mam nadzieję zobaczyc już wtedy zarodek i serduszko, póki co tydzień temu był tylko pęcherzyk ciązowy, ale lekarz powiedzial że na chwilę obecną jest ok. Ja tylko strasznie się boję żeby to nie bylo puste jajo płodowe i świruje... Nie wiem czy nie zwariuje do tego piątku...
A85K ja też najchętniej leżałabym cały dzień, gotuje coś ale nie mam na to ochoty (no zjadłam już dwa talerze zupy i całą paczke chipsów-taka o to dieta cud na obiad)Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:ja czytałam dużo o tym pappa i same negatywne opinie
straszy wynik a potem ok
i sie zastnawiam na Nifty mnie nie stać ;/
Mama ginekolog pisała w którymś artykule że samo usg daje ok 75-80% skuteczności a pappa kolejne +15%.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 15:50
Wachciowa lubi tę wiadomość
Lea
-
Amus87 wrote:ja czytałam dużo o tym pappa i same negatywne opinie
straszy wynik a potem ok
i sie zastnawiam na Nifty mnie nie stać ;/
Ja podchodzę do tych badań jak do normalnej wizyty u gina i badania Usg, tym bardziej że badanie będę miała refundowane. Dlaczego nie mam skorzystać? Staram się nie myśleć o chorobach jakie może mieć moja Dzidzia. Wierzę, że jest zdrowa i wszystko będzie dobrze. Zarówno po złych wynikach Pappa czy Nifty i tak robią amniopunkcję a różnice w cenie są ogromne. -
Justya85 wrote:Gratuluje rozgość się ja też schizowałam po kolei o ciążę pozamaciczną (bolało mnie po stronie co miałam owu), puste jajo, teraz czy będzie ok i tak chyba do końca swego życia:)
A85K ja też najchętniej leżałabym cały dzień, gotuje coś ale nie mam na to ochoty (no zjadłam już dwa talerze zupy i całą paczke chipsów-taka o to dieta cud na obiad)
A z jedzeniem mam kiepsko. Chce mi się strasznie jeść , a co sobie po coś pójdę i włożę do buzi to mam odruch wymiotny i tak to sobie umieram z głodu a wokół pełno jedzenia oby wszystko było dobrze. Niby w 9 tygodniu objawy są najsilniejsze ale w poprzedniej ciąży nic dobrego to nie wróżyło...
A co do badań prenatalnych to chyba będę jedyna tu która ich nie zrobiMom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Tizzi wrote:6t+4. Zgadza się z terminem om. Może u ciebie jest troszkę młodszy maluszek
Wachciowa lubi tę wiadomość