Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mini89 ja miałam pierwszą wizytę z usg jak byłam w 5tyg. i 4 dni i też był tylko pęcherzyk 1cm, za tydzień mam następną wizytę i już nie mogę się doczekać jak zobaczę mojego skarba i serduszko!
Wachciowa lubi tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
nick nieaktualnyIngwer wrote:Ja już po wizycie, taki stres przed a potem taka ulga!
Jest maluszek i bijące serduszko Wg usg zarodek ma 6,8mm co odpowiada 6t4d, także wygląda na to że jest pare dni młodszy. Jak zapytałam o to gina, to powiedział żebym nie zwracała na to uwagi, bo to nie matematyka, a biologia (?)
Z mniej fajnych rzeczy to mam jak to lekarz określił "krwiaczka" 1,2cm x 0,27cm, przepisał luteinę i dał L4 na dwa tygodnie, bo mam leżeć...
A i do tego powiedział, że mam zły cukier na czczo. Wyszedł 5,09 mmol/l przy normie 3,9-5,50. Trochę się zdziwiłam, że zły ale gin mówi, że od 5,10 zaczyna się cukrzyca ciężarnych, która może spowodować wady u dziecka :o Pora ułożyć dietę... -
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor, po wizycie serduszko bije, dzidzia 6 mm, pecherzyk 10 mm. Pecherzyk troche mały, ale mpwil, ze nadrobi. Gratulacje dla wszystkich dziewczyn pi wizytach, jeszcze nie nadrobilam, ale mam nadzieje, ze u wszystkich ok
migiem, Lady Savage, Aztoria, magdzia26, A85K, Amus87, kaka470, Justya85, Wachciowa, Tizzi, Jooozefka, MalaHD, k878 lubią tę wiadomość
-
Tak, teraz mieszkam już w Czeladzi, ale w związku z nadmiarem wolnego czasu w ostatnich tygodniach, prawie codziennie jestem w Katowicach A skąd Ty jesteś Amus?
magdzia26 lubi tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
-
Byłam raz w 5 tyg 2 dniach i byl pecherzyk. I taaaaakie dlugie czekanie teraz. Ale ostatnio mialam poronienie jak zarodek mial 5 mm a serduszko bilo bardzo slabo, dlatego sie martwie. Ale juz 6 dni i mam nadzieje odetchne z ulga. Nie mam nadzieje a napewno, trzeba zmienić nastawienie
-
Zołzimagic wrote:Super dziewczyny, gratuluje, nie moge sie doczekać mojego srodowego usg. Po poronieniu ciezko mi wierzyc ze bedzie dobrze, a bedzie przecież! Musi!
Z synkiem ciąża była dużo bardziej beztroska...
ale oczywiście że będzie dobrze :*
Każda z nas urodzi w grudniu pięknego różowego krzyczacego bobaska i wtedy dopiero się zacznieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:35
Zołzimagic, Alxawl lubią tę wiadomość
-
No pewnie że teraz będzie dobrze! Jestem pewna Ja też zm ieniłam teraz nastawienie, koleżanka powiedziała mi kto inny ma wierzyć w mojego okruszka jak nie ja, no i uwierzyłam! Efekt widać na dole Nie zmienia to jednak faktu że też czekam na moją piątkowa wizytę jak na wybawienie i miejsca nie mogę sobie znaleźć... A to niestety dopiero w przyszły piątek... Ale wiem że będzie dobrze i nie ma innej opcji!!
Amus87, Wachciowa, Zołzimagic lubią tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Ślązaczka okolice Rybnika )
Lady zachcianki ? Hihihi
Tylko ja ide tak pozno na usg? Kurcze moze mialam isc wczesniej
No to już 2 w tym tygodniu, pierwsza to szparagi, a druga to dziś lody. Niestety, o ile szparagi sobie kupiłam i zjadałam, o tyle po lody nie pójdę, dieta, ryzyko cukrzycy ciążowej, nie zaryzykuje.Wachciowa lubi tę wiadomość