Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bolące i mocno powiększone piersi.No i od wczoraj ból brzucha jak na @ ale gin twierdzi że to normalne,profilaktycznie przepisał duphaston.Mam nadzieję że mdłości mnie ominą chociaż w pierwszej ciąży przyszły ok 8 tyg i trwały do 12 niestety jutro postaram się Was nadrobić Kobietki bo na pewno już dużo ciekawych tematów zostało poruszanych zanim dotarłam
Tizzi lubi tę wiadomość
belle_maman88
-
Yoselyn jest w szpitalu na obserwacji, usg wyszło nieciekawie
Jak będzie mogła to na pewno napisze.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Eli wrote:Dzien dobry, ja z pytaniem, czy ktorej z Was ginekolog okreslal wielkosc pecherzyka okolo 6 tc, gdy juz bylo widoczne serduszko i zarodek? Chodzi mi o oznaczenie gs na usg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 07:16
-
Mamabyc3 wrote:Ja miałam na usg 5+4 na usg w 1 ciąży i był zarodek i serduszko zaczynało pikac już. A teraż na pierwszym usg to pokazywali 6+4 zarodek był i lekarz ocenił pracę serduszka na 1 dobę bo mówiła " serduszkiem tego jeszcze trudno nazwac"
-
Zołzimagic wrote:Eli gdy widoczny jest zarodek i serduszko to czasami lekarze mierza tylko zarodek a pęcherzyka juz nie. Ehh Yoselyn trzymamy kciuki...
Yoselyn bardzo mocno trzymam kciuki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 07:22
-
Yoselyn trzymajcie się! Daj koniecznie znac jak bedziesz mogła.
Ja wczoraj zjadlam loda też mnie wzięło. U nas dziś brzydko deszcz pada i najchętniej nie wychodziłoby się spod pierzynki. Ale ja mam l4 wiec mogę leniuchowac
U mnie 6+5 a ja już mialam 4 usg i 6 razy badalam bete ja nie wiem jak wytrzymam do 10 majaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 07:25
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, i to prawda ze czasami mialam wyzszy cukier po kromce chleba niz po torcie. Ale jakosc nie chce mimo wszystko jesc slodkosci, wyjatkiem bedzie tort urodzinowy mojej corki w sierpniu.
-
Dzień dobry tak wogóle moja dwulatka jeszcze smacznie śpi a ja z tych emocji niemoge Chociaż pewnie powinnam korzystać póki jest możliwość :)Yoselin również trzymam mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 08:24
belle_maman88
-
Dziewczyny, chciałabym się przywitać i mam nadzieję, że pozwolicie mi tu zaglądać
Mam termin na 28 listopada i jestem na forum listopadówek, ale od początku i na bieżąco was czytam i wszystkim bardzo kibicuję!
Czasami chciałabym Wam wcisnąć lubię (raz już mi się przez przypadek kliknęło), jak macie dobre wieści, lub pocieszyć, ale cały czas się pilnowałam, czy to grudniówki czy listopadówki Z częścią z Was się utożsamiam, bo jesteśmy na podobnym etapie i mamy podobne objawy itp
Mam nadzieję, że pozwolicie mi tu czasem do Was zapukać
Strasznie mnie zmartwiła wiadomość o Yoselyn, z którą znamy się z wcześniejszego forum.
Yoselyn kochana, trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego i żebyście szybciutko wrócili do domku!magdzia26, Zołzimagic, Wachciowa, Jooozefka, Lady Savage, zapachmalin, migiem, A85K, Justya85, Tizzi, Aztoria lubią tę wiadomość
-
A ja pół nocy nie mogłam spać stresuje się bo właśnie o 8:30 miała się zacząć cc mojej siostry... mam nadzieje ze wszystko pójdzie dobrze...juz nie mogę się doczekać na fotkę małej Basi a niedługo będziemy razem na spacerki chodzić mój synuś w końcu będzie miał towarzystwo już zapomniałam jak taka mała dzidzia wygląda...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 08:36