Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:A ja bym coś zjadła ale nie wiem co już 3 podejścia robiłam do lodówki ale co otworze to mnie odrzuca ehhhh to moje dzidzi mogłoby być bardziej konkretne w swoich zachciankach
Moje to samo...cos gotuje na co mialam ochote i jak ugotuje to mi ochota przechodzi.
Amus87 wrote:Mycha ale fajne wyniki krzywej, teraz doczytalam super a cytomegalie badalas???
Tej cyto akurat nie mialam. -
Ja dzis sie cieszylam na pyszny obiadek a jak przyszlo do jedzenia to mi wszystko stawalo w gardle, masakra
Jedyne co mi ostatnio naprawde pasuje to danio ale na serkach dlugo nie pociagneWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 22:24
Edith lubi tę wiadomość
Synuś
-
Lady Savage wrote:dokładnie, tak samo jak palące ;/ już opowiadałam o znajomej tutaj z forum, która się tyle czasu starała o dziecko, jedna inseminacaj, druga, trzecia, potem in vitro, udało się a ona całą ciążę pali ;/ a potem na forum żali się że dziecko urodziło się niedotlenione ;/. Przeprasza za zdanie, nie wierzę w boga, ale w takich sytuacjach to go rozumiem dlaczego dziecia im wcześniej nie dał ;/.
Tizzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytam na necie i rozne opinie ze nie powinno sie robic tej krzywej na samym poczatku ciazy bo moze zaszkodzic maluchowi bo dopiero sie wyksztalca itp. Luzik jak ktos mial cukier ok ale co jak wyskoczylo ja u mnie 185???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 22:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dajecie nadzieje dziewczyny ze koło 9 tyg nastąpi poprawa. Wymiękam nie ma opcji żebym cos ugotowała bo wszystko mi śmierdzi:/ siedzę w domu na l4 a maz wraca z pracy gotuje obiad i do tego jeszcze go ganiam non stop ze śmieciami bo ciagle mi śmierdzi jak to niedługo nie minie to sie ze mną rozwiedzie
-
Amus87 wrote:Czytam na necie i rozne opinie ze nie powinno sie robic tej krzywej na samym poczatku ciazy bo moze zaszkodzic maluchowi bo dopiero sie wyksztalca itp. Luzik jak ktos mial cukier ok ale co jak wyskoczylo ja u mnie 185???
Amus panikujesz za bardzo, ja przez tydzień miałam 270 cukier, potem w szpitalu kolejny tydzień, bo nie wiedzieli dlaczego mi tak skacze wysoko skoro posiłek dla diabetyka dostaje. Czyli 2 tyg miałam taki cukier, nastraszyli mnie że dziecko może być niepełnosprawne, bardzo duże itd. Zuza jest zdrową, inteligenta dziewczynką z urodzoną z masa 3180 g.
I jeszcze raz powtórzę Amus. Nic dziecku nie będzie jeśli to jest jednorazowy wyskok, ważne by to zrobić, odkryć w czym jest problem, żeby to nie trwało 7 miechów bo, taki okres czasu może zaszkodzić. -
Amus - lekarz na bank wiedzial co robi. Wolalabys chodzic z takimi wyrzutami cukru przez 20 tygodni?
Tak samo jak z infekcjami. Lepiej lyknac lek niz zaszkpdzic dziecku dlugotrwalymi infekcjami.A85K, Another lubią tę wiadomość
-
Amus87 wrote:Czytam na necie i rozne opinie ze nie powinno sie robic tej krzywej na samym poczatku ciazy bo moze zaszkodzic maluchowi bo dopiero sie wyksztalca itp. Luzik jak ktos mial cukier ok ale co jak wyskoczylo ja u mnie 185???
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."