Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
majamia wrote:U mnie z @ tez 11tc. A wedlug USG i badania 7/8tc.
Majamia już wcześniej miałam Cię pytać...bo Twój suwaczek wskazuje tylko 5t5d każdego dnia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 09:47
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Jooozefka wrote:Majamia już wcześniej miałam Cię pytać...bo Twój suwaczek wskazuje tylko 5t5d każdego dnia...
Ty to jestes mistrz z tymi cytrynami ! ale cos moze w tym byc. Ja mimo ze duzo pije to tez mam bardzo intensywnie pachnacy mocz, zobaczymy czy sie to jakos przelozy ^^Jooozefka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Zapisuj co jesz
-
Amus87 wrote:zapisywałam na początku ale ja jem w sumie na okragło prawie to samo najważniejsze że znalazłam chleb ktory nie jest dosładzany ani nie jest "oszukany" bo dzięki temu moge jsc spokojnie w innym przypadku i 160 miałam po śniadaniu
-
Ja widzę na tel u majamia 10 tydzień
A co do cuchnącego moczu.. Wczoraj zjadłam wieczorem kilka pomarańczy, ogórki kiszone i dzisiaj był taki mętny, no i fiołkami to on nie pachniał. Bleee -
Ja mialam ostatnio cukier na czczo 87. Czy jak ktoras z was nie ma problemow z cukrem to tez uwza co je? Bo ja szczerze mowiac nie uwazam na to wcale. Jem to na to cmam ochote (a te produkty sa dosc mocno teraz ograniczone bo na wiekszosc ochoty nie mam).
np dzis na obiad wymyslilam ryz z jablkami i jogurtem-nie jestem w stanie zjesc miesa...