Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
agii81 wrote:chicken jak bym zrobiła tak jak napisała Lady Savage ,wyjdź też z domu,ale wtedy kiedy on będzie, tak raz,drugi to może zrozumie, jak Ty się czujesz Przepraszam,że to napiszę, ale dla mnie to strasznie egoistyczne A co będzie jak sie maleństwo urodzi?
editchen lubi tę wiadomość
-
agii81 wrote:chicken jak bym zrobiła tak jak napisała Lady Savage ,wyjdź też z domu,ale wtedy kiedy on będzie, tak raz,drugi to może zrozumie, jak Ty się czujesz Przepraszam,że to napiszę, ale dla mnie to strasznie egoistyczne A co będzie jak sie maleństwo urodzi?
Jak patrzę na swoje koleżanki i ich mężów czy partnerów to im zazdroszczę! Widać że są bardziej zainteresowani i wspierający. Nawet ostatnio na imprezie przyszła para z dzieckiem (7 miesięcy) A mój jako jedyny nie chciał małego wziąć na kolana. Zachował się jak jakiś dzikus. Nie mamy 16 lat tylko prawie 30!!!
W domu siedzieć nie będę. Jadę (jak co weekend) wyprowadzić psa na długi spacer. A wieczorem jesteśmy umówieni do znajomych. Ciekawe tylko czy Mój się nie spóźni. -
Przestan chicen myslec co twoj powie, czy sie spozni, to najlepszy kubel na glowe. Ja to myslalm tak, ciagle co rafal, co rafal, a w dup.. miej wtedy jak moj facet zacznie sie angazowac. Bo takue skakanie wokol jasnie pana nie wyjdzie ani tobie na dobre ani jemu, ani waszemu zwiazkowi.
editchen lubi tę wiadomość
-
chicken wrote:Tego się boję najbardziej!!!
Jak patrzę na swoje koleżanki i ich mężów czy partnerów to im zazdroszczę! Widać że są bardziej zainteresowani i wspierający. Nawet ostatnio na imprezie przyszła para z dzieckiem (7 miesięcy) A mój jako jedyny nie chciał małego wziąć na kolana. Zachował się jak jakiś dzikus. Nie mamy 16 lat tylko prawie 30!!!
W domu siedzieć nie będę. Jadę (jak co weekend) wyprowadzić psa na długi spacer. A wieczorem jesteśmy umówieni do znajomych. Ciekawe tylko czy Mój się nie spóźni.
Twój mąż najwidoczniej nie jest typem prowizora który podczas 2 godzinnenego spotkania pokazuje wszystkim jaki on nie jest cudowny opiekuńczy itd itp tacy po powrocie do domu zmieniają się o 180 stopni i nikt o tym nie wie .większa ilość dziewczyn nie wypowiada się na temat swoich mężów albo pilnie coś w towarzystwie żeby reszta była zazdrosna...
Nie patrz na koleżanki i tyle
Uwierz mi ze jak dzidzia się urodzi wszystko się zmieni a twój mąż będzie najlepszym ojcem dla waszego dziecka i to też nie od razu bo dzidzia często jest przy cycu przez pierwsze 3 m-ce później dzidzia zaczyna łapać kontakt i ojciec może się wtedy wykazać. Faceci nigdy nie poczują tego uczucia jak to jest mieć w sobie człowieczka i nie oczekujmy od nich za wiele.przyjdzie czas na wykazanie się ojcostwem.
I czesc dziewczynki długo mnie nie było ale to przez ogrom pracy.Wiele tematów zostało tu poruszonych a ja nawet nie miałam okazji się wypowiedzieć.
Dręczy mnie jeden temat.
w czerwcu jadę do Polski.raczej płyne chociaż samolotem jest taniej i szybciej wiele dziewczyn lata i wszystko jest ok ale kurcze boję się bo bardzo długo czekałam na tą ciążę. Nie wiem co robić...
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
No i poratujcie mnie w sprawie kiecki na wesele .chcę długą zwiewna znalazłam super fotkę ale cholerka gdzie taką dostanę
Załączam zdjęcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82eb76e9f2e8.png
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Aztoria wrote:Ja na pewno nie dolacze do fb, wole forum.
Ostatnio coraz gorzej sie czuje, wczorajszy wieczor byl fatalny, caly wymiotowalam, kiedy to sie skonczy?syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Melduje sie z zarodkiem 13mm, serduszko jest, wszystko bardzo dobrze. 7tydz+4. Przewidywany termin 19 grudzień. Kolejna wizyta 12.06- badania prenatalne. Prosze o dopisanie tych informacji.Od dzis jestem tez na zwolnieniu:) tylko teraz to nie jestem pewna czy sie cieszę... Pewnie to za duze emocje. Najpierw chciałam a teraz sama nie wiem czy jestem gotowa na calkowita zmianę życia. Dobrze ze mam sporo czasu na oswojenie z sytuacja.
Wachciowa, Aztoria, Tizzi, Lady Savage, Edith, Modrzewiowa, Jacqueline, fema86, editchen, Zołzimagic, magdzia26, Sunshine_111, belle_maman88, Jooozefka, Szczesliwa_mamusia, A85K, migiem, Missjust lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki dostałam cynk od koleżanki. Rejestrując się na stronie www.bebiklub.pl możemy zamówić bezpłatnie termofor z pestkami wiśni. W domu sama mam z nasion lnu. Na bóle kręgosłupa jak znalazł. Można stosować na ciepło i zimno. A później i dla Maluszka może się przydać przy bólach brzuszka.
Tizzi, editchen lubią tę wiadomość
-
lolapola wrote:Melduje sie z zarodkiem 13mm, serduszko jest, wszystko bardzo dobrze. 7tydz+4. Przewidywany termin 19 grudzień. Kolejna wizyta 12.06- badania prenatalne. Prosze o dopisanie tych informacji.Od dzis jestem tez na zwolnieniu:) tylko teraz to nie jestem pewna czy sie cieszę... Pewnie to za duze emocje. Najpierw chciałam a teraz sama nie wiem czy jestem gotowa na calkowita zmianę życia. Dobrze ze mam sporo czasu na oswojenie z sytuacja.
A chciałaś pracować dalej?Lea
-
lolapola wrote:Melduje sie z zarodkiem 13mm, serduszko jest, wszystko bardzo dobrze. 7tydz+4. Przewidywany termin 19 grudzień. Kolejna wizyta 12.06- badania prenatalne. Prosze o dopisanie tych informacji.Od dzis jestem tez na zwolnieniu:) tylko teraz to nie jestem pewna czy sie cieszę... Pewnie to za duze emocje. Najpierw chciałam a teraz sama nie wiem czy jestem gotowa na calkowita zmianę życia. Dobrze ze mam sporo czasu na oswojenie z sytuacja.
-
Wachciowa wrote:Dziewczynki dostałam cynk od koleżanki. Rejestrując się na stronie www.bebiklub.pl możemy zamówić bezpłatnie termofor z pestkami wiśni. W domu sama mam z nasion lnu. Na bóle kręgosłupa jak znalazł. Można stosować na ciepło i zimno. A później i dla Maluszka może się przydać przy bólach brzuszka.
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Lady_Savage - ja też z grudnia Tylko z pierwszego tygodnia Mój tata też z grudnia, ja jak coś będę miała na 99,9% CC więc będzie wczesniej troche na pewno. Może w jego urodziny? Córka wstrzeliła w mojej mamy urodziny12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
chicken wrote:Tego się boję najbardziej!!!
Hej, a może warto szczerze pogadać, jak widzicie ten czas, który właśnie przeżywacie? Pojawienie się dziecka to przecież jest zupełnie nowa sytuacja. Jesteś pewna, że Twój Towarzysz wie, co przeżywasz i że Ty wiesz, co on tam sobie w głowie myśli? Tylko jak się już zabierzesz za rozmowę, spróbuj dać komunikaty wyłącznie o sobie: Czuję, się tak... Potrzebuję... Martwię się... Zapytaj go, jak tam On się miewa w tym czasie, jak tam sporty i inne rzeczy, które go zajmują.
Piszę, bo wiem, że w rozgoryczeniu zaczynamy atakować naszych partnerów, że coś robią lub czegoś nie robią i wtedy oni po prostu robią to, czego najbardziej nienawidzimy, czyli oddalają się.Lili91, editchen lubią tę wiadomość
-
Aztoria wrote:O nie, przerazasz mnie oby u mnie minelo po pierwszym trymestrze.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.