Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
W weekend ogólnie zawsze jest ciszej na forum. Też tu zostaje. Może dopiero po porodzie na fb dołączę jak będę chciała fotkę wstawić. Bo na wstawienie fotki dziecka na forum raczej się nie zdecyduje.
A ja jak tylko pomyślę o jedzeniu to mam ciarki... BleeA85K lubi tę wiadomość
Lea
-
Jeśli chodzi o FB to ja nie za bardzo...troszkę jestem znana ze względu na stronkę synka która miała ponad kilka tysięcy polubień i nadal mój profil jest obserwowany bardziej niż inne...a nie chciałabym by póki co inni ludzie dowiedzieli się o ciąży...
Matko dostanę kociokwiku z tymi cytrynami...kupuję co najmniej kilo na dzień...do tego te ogórki konserwowe...sam kwas...aż mi ślinka leci...jestem nienormalna
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Ja uważam że wszystkie mamy wolna wolę kto będzie chciał to dołączy do fb kto nie to nie kto będzie chciał będzie pisał tu albo tam albo i tu i tam... w poprzedniej grupie też dziewczyny zalozyly grupę na fb jakoś wcześniej ale nie wiele się tam działo dopiero pod koniec ciąż a ostatecznie po porodzie całe forum się tam przeniosło bo było wygodniej i swobodniej można było rozmawiać
-
Ja nie nadazam czytac na biezaco wszystkich postow, mam w domu dwulatke, ktora raczej nie lubi bawic sie sama
dzieki Bogu samopoczucie w tej ciazy mam bez porownania lepsze niz w pierwszej, bo wtedy mialam mdlosci 24 h na dobe, teraz sporadycznie, za to jestem bardziej spiaca.
-
Poza tym jeśli grupa jest "tajna" to nikt nie zobaczy, że się należy do grupy, nawet znajomi. A jeśli już nie chcemy z oficjalnego profilu zawsze można drugie konto stworzyć12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Witajcie dziewczyny
Ja dzisiaj nie mam siły .
Zważyłam się I moja waga to 79,7 kg normalnie chudnę....najpierw ważyłam 82 kg potem 80,1 kg a dzisiaj 79,7 kg.
Mimo , że jestem głodna nic mi nie smakuje a zjadłabym sobie pizze ale muszę poczekać aż mój M przyjedzie z PL.
Ja tam nie oceniam ludzi po wyglądzie bo nie wiadomo co przeszli.
Moja waga mi nie przeszkadza nie będe się głodzić ...może gdybym była szczuplejsza mogłabym już zobaczyć powiększający się brzuszek a tak muszę poczekać przynajmniej do 20 tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 12:18
Laura
-
Ej ja uwielbiam kalafior
Ale dzisiaj zjadłabym ciasto z rabarbarem. Musze sobie jutro kupić rabarbar i zrobićKalafior też sobie kupię. I zrobię chłopakom razem z jajem sadzonym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 12:36
Marteczka93, A85K lubią tę wiadomość
-
Ja dziś mam jeden ze słabszych dni. Co prawda od początku ciąży nie wymiotuję, ale mdłości dają o sobie znać. Za tydzień jadę na komunię. Obiecałam bratowej, że jej pomogę, bo robi w domu i sama ma problemy z kręgosłupem, ale jestem do niczego. O ciąży jeszcze nie powiedzieliśmy, bo chcemy to zrobić właśnie na komunii, ehh.
Do tego od marca mieliśmy rozpocząć budowę, niestety stan wód gruntowych skutecznie nam to uniemożliwia. Jak już ekipa ma wejść to hlust ulewy, podtopienia i gruntówka znowu się podnosi. Dzisiaj też pada, nic tylko się zapłakać. -
Kaczorka wrote:Dziewczyny - jeśli jeszcze nie jesteście chore, ale czujecie, że może Was coś rozłożyć to polecam wodę utlenioną do uszu. Wystarczy po 2 krople do każdego ucha. Nieźle blokuje rozwój choroby
Sprawdzone i bezpieczne! -
Kalafior z bulka tarta, ale bym zjadla ! Gdyby tu w Niemczech byly otwarte dzis sklepy.... ale jutro zjem, wieki nie jadlam, Lady Savage ale mi smaku narobilas ! I ciacho z rabarbarem tez bym zjadla, taki placek z owocami, pyyyyyychota. W ogole glodna jestem, wyslalam meza po lamaczuny. To u nas w Niemczech taki kebab zawijany z salatkami w takiej ni to tortilli ni to nalesniku. Ale to jest takie pyszne ! A potem robie ciacho! W ogole w tej ciazy mam smaka ciągle na jakies ciasta, muffinki itp. Weglowodany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 12:59
A85K, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
A85K wrote:Dziewczyny ja wczoraj czytałam o testach na płeć I zainteresowało mnie kilka matod:
- na obrączke
- na mocz I sodę ,
- testy na mocz które można kupić w aptece
albo przez internet.
Moje pytanie co wy o tym myślicie ? -
Nic mi nie mowcie o pogodzie
w zeszle lato od konca maja do pocztku wrzesnua mielusmy 3 dni upslow a tak to deszcz deszcz deszcz, teeaz od marca to samo
ogrod czeka, miesmy w tym roku zasadxic trawe zrobic piaskownice i hustawke, zasaszic truskawki, nic nie jest zrobione, bo ciagle leje. 7 maj a termometr na dworze pokazuje 7 stopni a w domu piec chodzi. Masakra. Brakuje mi ciepla.