Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Omg! Tu juz 300 stron naskrobanych!
Edit: poprawka hahaha 301Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 10:19
Lady Savage, Mamabyc3, editchen, Tizzi, Edith, Szczesliwa_mamusia, Wachciowa lubią tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Lady Savage wrote:Ja odnosze wrazenie ze juz forum umiera, zostala nas garstka ktora cos pisze, trosze sie pospieszyly z tym fb dziewczyny. Szkoda.
Lady,ale chyba od początku część tylko piszę,tak mi się wydaję. Jest nas w sumie ponad 70 jeśli się nie mylę. Jak pisałam na forum w poprzedniej ciąży to na liście było nas ponad 100 a pisało nas może z 10 osób,ale za to mamy ze sobą kontakt do dzisiaj,a licząc ciąże było to 10 lat temu, przestałyśmy pisać na forum tylko dlatego,że forum wyleciało w kosmos.
-
Lady Savage wrote:Ja odnosze wrazenie ze juz forum umiera, zostala nas garstka ktora cos pisze, trosze sie pospieszyly z tym fb dziewczyny. Szkoda.
-
nesairah wrote:U mnie większość znajomych trenuje, są fit... wiecznie na diecie. Szczupłe, wysportowane sylwetki. Aż mi głupio czasem, że ja taka antysportowa I mimo, że nie należę do puszystych, czasem czuję się przy nich zwyczajnie grubo. Ale teraz to nie czas na przejmowanie się kilogramami.
Dziewczyny mam 'mały' problem - chory facet w domu! Pomijając już to jakie cierpi katusze I umiera, pisząc testament... martwię się, że I mnie dopadnie to.grypsko. temperatura podskoczyła mi już o 0,5 stopnia, głowa boli I czuję, że powinnam zacząć działać. Czym się wspomagać, żeby nie było gorzej? Może te leki dla ciężarnych z apteki... sama nie wiem. Póki co miód, imbir I cytryna poszły w ruch. -
Lady Savage wrote:Slyszalam o nim, ma bardzo dobre opinie
-
Nesairah współczuję....chory facet w domu to jest najgorsze co moze byc! Znam to z autopsji ja w ogole jestem zwolenniczka pozostania tylko na tym forum, po co ten fb. Tu sie poznalysmy, tu mozemy kontynuowac dalej rozmowy, skoro robimy to juz jakis czas. Jak ktos chce wstawic zdjecie to wstawi, mimo ze przez fb latwiej wysylac... zaraz niestety podzielimy sie na dwie grupy i bedziemy tu i tu pisać i powtarzac tematy. Dziewczyny, po co Wam ten fb? Co to da?? Zostanmy wszystkie razem na jednej stronie.
Ja nie mam jakos energii, masakra jest. Maz mnie namawia na te wakacje w grecji za 3 tygodnie a ja mam takie dylematy... nie wiem co zrobic. Czy taki wyjazd moglby mi zaszkodzic... ahh masakra, 1000 mysli w glowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 10:55
Tizzi, Edith, Nola lubią tę wiadomość
-
Zołzimagic - rozumiem co czujesz... My wykupiliśmy wycieczkę do Egiptu kilka miesięcy temu, mamy lecieć za prawie 3 tygodnie, ale wciąż nie mam sił i gdyby można było to bym została w łóżku. Poza tym obawiam się samego lotu - długości (ponad 4 godziny bez możliwości otwarcia okna...) i ciśnienia. Lekarz zapisał mi "w razoe czego" podtrzymująco duphaston, żeby ciśnienie nie zaszkodziło, ale mam obiekcje, czy brać, bo wymarzyłam sobie poród w Domu Narodzin, a żeby się tam dostać, całą ciążę trzeba mieć naturalną, czyli m. in. bez leków...👩🏻35 👨🏻37
👶🏼12.2017
👶🏻01.2021
Czekamy na 3 CUD! 💓
21.05 cień cienia II kreseczek🫶
22.05 wyraźna II kreseczka! 💃🏻
24.05 beta 726,9 mlU/ml🥰🤰🏻
27.05 beta 3388 mlU/ml 💗 progesteron 16,8 ng/ml -
Aboa czyli lecisz? Czyli bysmy lecialy na tym samym etapie. Wez duphaston, pamietaj maluch najwazniejszy... moja lekarka nie widzi przeszkod ale z drugiej strony tesciowa.jest polozna i mówi zebym sie powaznie zastanwoila nad tym wyjazdem. To ogromna zmiana dla organizmu. Ale z drugiej strony jaki odpoczynek...
-
Na facebooku nie jest zle, ja jestem w 3 grupach, ale wszystkue zalizone byly po ok roku od zapoznania. Ja nikogo nie oskarzam, ale juz nie raz tutaj na forum spotkalam sie ze swiramix jednak na facebooku nie jestesmy anonimowe, tutaj w duzej czesci jeszcze tak. I mnie ta anonimiwosc wystarcza.
-
Zołzimagic lecę, lecę, przynajmniej ugotują, posprzątają za mnie i nie będę w pracy a poza tym, jak sama powiedziałaś - to odpoczynek i .. baseny, które uwielbiam Z tego co czytałam na różnych stronach - wylot w pierwszym i drugim trymestrze jest bezpieczny dla Maluszka, choć życie jest życiem i nigdy nie wiemy co się może stać...
Co do fb - nie jest zły, choć anonimowość odpada ale zanim się tam przeniosę, wolę pobyć tu z Wami - w końcu tu się poznałyśmyZołzimagic lubi tę wiadomość
👩🏻35 👨🏻37
👶🏼12.2017
👶🏻01.2021
Czekamy na 3 CUD! 💓
21.05 cień cienia II kreseczek🫶
22.05 wyraźna II kreseczka! 💃🏻
24.05 beta 726,9 mlU/ml🥰🤰🏻
27.05 beta 3388 mlU/ml 💗 progesteron 16,8 ng/ml