Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis koncze 10 tydzien! Czyli jestem w trakcie 11
I zaczynam go z bolem gardla... dobrze ze szwagierka miala prenalen - probuje sie ratowac...magdzia26, Zołzimagic, Lady Savage, Aztoria lubią tę wiadomość
-
Witam Dziewczyny:)Czekamy na drugiego Dzidziusia.Term in 25 grudzien:)
fema86, magdzia26, Amus87, Lady Savage, aga1402, Mamabyc3, Sunshine_111, Edith, Wachciowa, migiem, Tizzi, kaka470, Jooozefka, Marteczka93, Aztoria, belle_maman88, A85K, Missjust lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja znów znalazłam sobie powód do zamartwiania
tak jak przez ostatni dni martwiłam się bo bardzo mnie bolała macica, wszystko mnie ciągnęło etc, brzuch mi wywalało, była zdecydowanie twarda, tak od wczoraj wieczora - nic - pobolewa tylko delikatnie, ale za to jest zupełnie miękka. Tłumaczę sobie, że to dlatego, że prawie w ogóle wczoraj nie chodziłam, dużo siedziałam, trochę lezałam, a teraz po nocy to w ogóle luz blues. Ale i tak się martwię
chyba jestem nienormalna i wolę jak boli
-
Juśka gratulacje
. U mnie teść wyłączył piec, więc poranek przywitał mnie z temp. 16 stopni w domu... Chyba dziś nie wyjdę z łóżka
-
nick nieaktualnyeditchen wrote:A ja znów znalazłam sobie powód do zamartwiania
tak jak przez ostatni dni martwiłam się bo bardzo mnie bolała macica, wszystko mnie ciągnęło etc, brzuch mi wywalało, była zdecydowanie twarda, tak od wczoraj wieczora - nic - pobolewa tylko delikatnie, ale za to jest zupełnie miękka. Tłumaczę sobie, że to dlatego, że prawie w ogóle wczoraj nie chodziłam, dużo siedziałam, trochę lezałam, a teraz po nocy to w ogóle luz blues. Ale i tak się martwię
chyba jestem nienormalna i wolę jak boli
Nie jesteś w tym sama. Mam podobne odczucia. A im więcej czytam złych wiadomości, to następnego dnia pobiegłabym najchętniej do lekarza. Dziś dotykałam sobie brzuch i też mi sie wydaje inny niż wczoraj. Mój maż już mnie opierdziela,że w schizy popadam i na pewno jest dobrze, a jak nie przestane gadać głupot, to mi zabierze telefon i wyłączy internet. staram sie myśleć pozytywnie, a do wizyty jeszcze 11dnieditchen lubi tę wiadomość
-
Mycha - polecam jeszcze tabletki Prenalen i do kompletu płukanie gardła roztworem soli z wodą. Od drugiego dnia jak poczułam, że coś mnie gardło bierze, to piłam ten syrop, te tabletki 3-4 razy na dzień i pare razy płukałam gardło, po 2 dniach było zdecydowanie lepiej, po 4 dniach nic nie bolało już
Juśka - witaj
Nesairah - ja kolejny dzień obudziłam się o 5-tej i o ile wczoraj jakoś zdrzemnęło mi się do 6-tej jeszcze tak dziś wierciłam się z boku na bok, ciężko mi było oddychać
Editchen - lepiej jak macica jest miękka, twardniejący brzuch w późniejszej ciąży czy teraz jak czujesz macicę, to są skurcze, więc lepiej jak jest miękkaeditchen lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Zołzimagic - z ciąży z córką ani z kolejnych nie pamiętam żadnych bóli. W tej czasem czuję jakieś "gniecenie" przy kości ogonowej jakby, niby też mam tyłozgięcie macicy i to dość mocne, kilkoro lekarzy mi to mówiło.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:Ja za godzinę lecę do sklepu i też wizja kalafior i ten rabarbar
zrobię ciasto bo wczoraj nie czułam się na siłach ale dziś już bym zjadła
hahaha.
zapachmalin lubi tę wiadomość