Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pożyczam od siostry, ona również w zeszłym roku w grudniu urodziła. Ona ma angelsounds. Śmiejemy się, że praktycznie równo rok różnicy będzie między naszymi dzieciaczkami. Więc wszystkie ciuszki, które kupuje mojemu siostrzencowi-wracaja do mnie
A85K, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:I jest dozwolony w ciazy?
Wyprzedza pytanie-kwas mlekowy jest bezpieczny:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 14:34
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
ja sie bije z myslami z tym detektorem. z jednej strony super sprawa, ale z drugiej jak widze hak mi teraz odbija, ze najchetniej podpielabym sie pod usg 24/7 to obawiam sie ze bede siedziec non stop na sluchawkach i zaraz sobie zorganizuje nowe powody do stresu, bo np nie znajde tetna, albo mi sie bedzie wydawac za wolne, albo za szybkie, albo nierowne...ja mam nie do konca dobrze z glowa istatnio
editchen, chicken, A85K lubią tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
ja też myślałam że skończę ze słuchawkami na uszach ale rano usłyszałam i wydaje mi się że na dzis wystarczy wrażeń
detektor schowałam na razie i pewnie jutro znów po niego sięgnę bo wiem że ok 12 -13 dziecko jest aktywne
na usg w sobotę też w tych godzinach fikało koziołki;)
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Emilydread piękny bobas
gratuluję
Mi mąż przywiózł detektor I od razu musiałam wypróbować trochę to trwało ale znalazłam , rano też szukałam w tym samym miejscu , potem popołudniu no przyznam długo szukałam ale znalazłambobasek się ukrywa
no I dziewczyny tętno to tak średnio 165 uderzeń /min.
A oto detektor
Polecam dziewczyny249 zł detektor + żel . Mnie trochę uspokaja bo wiem , że jest dobrze
Powodzenia na wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 15:56
emilydread, editchen, Lady Savage, Wachciowa lubią tę wiadomość
Laura
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Szkoda ze ekranu nie ma :p takie prze osne usg by bylo super
a wiesz, że jest...na alliexpress można takie znaleźć za coś koło 400zł...mój gin takie ma...chciał wczoraj się pochwalić, ale mu bateria padła...a szkoda...bo chętnie bym zobaczyła malucha...ekranik był taki jak pół tabletu
Tizzi zapisz mi proszę wizytę na 23.05 ...to będą prenatalne i pappa
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt i podglądactwaja wczoraj dopiero miałam założoną kartę ciąży...szok...zawsze najpóźniej koło 7tyg a tu 12
A85K, Tizzi lubią tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Serio ??:o takie mini usg ? Wow
tak...własnie szukam Ci linku...widziałam na zamkniętej grupie alliemaniakówale wpisuję w lupkę i mi nie pokazuje...jak znajdę to wstawię linka
A85K lubi tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Jooozefka wrote:tak...własnie szukam Ci linku...widziałam na zamkniętej grupie alliemaniaków
ale wpisuję w lupkę i mi nie pokazuje...jak znajdę to wstawię linka
To jak znajdziesz to ja chyba też zamówie ale chyba na koniec maja bo 25.05 jedziemy do PL ....fajnie by byłoLaura
-
nick nieaktualny