Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Alxawl wrote:cześć
ja po pobraniu krwi. w drodze zwymiotowalam z głodu. chyba źle wygladalam bo nawet babka co była przede mną oddać jedna rzecz chciała mnie przepuścić :o
już jestem w domu.
tak się zarzekalam że nie kupię detektora tetna i zgadnijcie co wczoraj przywiozłam ... wczoraj wieczorem nazelowalam się zelem do usg i faktycznie dało się usłyszeć serduszko. kupiliśmy angelsounds używke z olx za 80zl w dobrym stanie i myślę że już po ciąży za podobną cenę się sprzeda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdith wrote:Jeszcze do wątku tabletkowo-tarczycowego...
Byłam w poniedziałek u endokrynologa i babka jasno powiedziała, że jeżeli po wzięciu tabletki zwymiotuję, to mam wziąć jeszcze raz. Powiedziała też, że jeśli zapomnę, można wziąć 2 godziny po posiłku i 30 min przed następnym. To dla mnie nowość, bo jak wiele lat biorę Euthyrox, nikt o tym nie wspomniał.
Ogólnie z pomyleniem dawek nie trzeba panikować, zmiany w TSH widoczne są dopiero w dłuższym okresie czasu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emilydread wrote:Oj wózek to ja będę kupować dopiero w październiku-listopadzie.
Ale słyszałam dużo dobrego o wózkach firmy RoanIO - Glucophare 2 x 1000
NT - Euthyrox 88
2017 CC 👸
-
nick nieaktualny
-
emilydread wrote:Oj wózek to ja będę kupować dopiero w październiku-listopadzie.
Ale słyszałam dużo dobrego o wózkach firmy Roan
tez planuje zakupy w listopadzieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 12:48
-
Cześć Dziewczęta. Właśnie wróciłam od gina. Miałam iść tylko żeby przedłużyć zwolnienie a pan dr zaprosił na kozetkę i zrobił usg przez brzuszek już .
Fasolka ma 2,58 cm i od ostatniej wizyty urosła już dwukrotnie .
Serducho bije Pan dr jest zadowolony .
Kolejne wizyty 29 - 31.05. (NFZ, prv w tym test Pappa).Wachciowa, Jooozefka, chicken, Wonderland, Lady Savage, Edith, Jacqueline, Szczesliwa_mamusia, migiem, Sunshine_111, zapachmalin, A85K, Aztoria, Tizzi lubią tę wiadomość
-
Chicken zastanawiam się dokładnie nad tymi dwiema firmami
Jak zaczniemy się rozglądać, pojedziemy do sklepu w którym są dwa modele, żeby przyrównać jeden do drugiego i zadecydujemy.
U mnie w sumie jedyne kryterium to lekkość całości, ponieważ mieszkamy na 4 piętrze bez windy. Będę miała muskuły jak Robert Burneika -
emilydread wrote:Chicken zastanawiam się dokładnie nad tymi dwiema firmami
Jak zaczniemy się rozglądać, pojedziemy do sklepu w którym są dwa modele, żeby przyrównać jeden do drugiego i zadecydujemy.
U mnie w sumie jedyne kryterium to lekkość całości, ponieważ mieszkamy na 4 piętrze bez windy. Będę miała muskuły jak Robert Burneika
takie wozki na pewno beda ciezsze niz jakby kupowac osobno gondole i spacerowke ale zalezy mi na duzych i pompowanych kolach oraz na fajnym wygladzie (ma mi sie podobac)
Anex spelnia te kryteria.
Czytalam troche opinii i wiekszosc raczej byla za Anexem, podobno ma regulacje amortyzacji i lepszy materac dla dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 13:10
Missjust lubi tę wiadomość
-
czytam właśnie recenzje roan bass soft i anex sport, oba śliczne i naprawdę nie wiem, na szczescie, do listopada jeszcze trochę czasu
BOże, ja po dzisiejszej wizycie to bym już całą wyprawkę kupiła heheA85K lubi tę wiadomość