Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wachciowa wrote:Dziewczyny kupiłam poduchę. Poszewkę można ściągnąć, ma zamek z boczku.
Pytałam o ciuchy ciążowe to usłyszałam że to nie od dzisiaj.. WTF? Pokazałam ulotkę, datę to byli zaskoczeni. Podobno nie dostali jeszcze jakiejś oficjalnej zgody na rozładowanie tego towaru. Nie wiem. Nie znam się. Mam podjechać jutro i sprawdzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWachciowa wrote:Dziewczyny kupiłam poduchę. Poszewkę można ściągnąć, ma zamek z boczku.
Pytałam o ciuchy ciążowe to usłyszałam że to nie od dzisiaj.. WTF? Pokazałam ulotkę, datę to byli zaskoczeni. Podobno nie dostali jeszcze jakiejś oficjalnej zgody na rozładowanie tego towaru. Nie wiem. Nie znam się. Mam podjechać jutro i sprawdzić.
Ach, czyli jednak nie dojrzałam tego zamkaJa już poszłam za ciosem i zamówiłam jednak na allegro trochę większą
A ciuszków przynajmniej u mnie było bardzo mało, ale były. Piżamy i legginsy.
-
Wachciowa wrote:Dziewczyny kupiłam poduchę. Poszewkę można ściągnąć, ma zamek z boczku.
Pytałam o ciuchy ciążowe to usłyszałam że to nie od dzisiaj.. WTF? Pokazałam ulotkę, datę to byli zaskoczeni. Podobno nie dostali jeszcze jakiejś oficjalnej zgody na rozładowanie tego towaru. Nie wiem. Nie znam się. Mam podjechać jutro i sprawdzić.ja swoją zobaczę pewnie koło 17, a przetestuję wieczorem
spodnie ciążowe u mnie w biedronce były normalnie, czekają na mnie razem z poduchą w bagażniku męża ;>Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/acb667b49b47.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4cba973d1ff.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dad1fff5e18c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b5fabfd5447.jpg
strona producenta http://smukee.pl/
nie mam pojęcia co poducha ma w środku, wkład jest elastyczny. Bałam się że jak się uwale z moim cielskiem to będzie placek nie poducha ale zdziwilam sie. Nigdy nie mialam takiej poduchy to moja pierwsza, jestem zadowolona. -
USG miałam przez brzuch, doktorek powiedział, że jak będzie w miarę coś widać to nie grzebiemy dowcipnie. Sprzęt na prawdę słaby, ale było widać pulsujący punkcik i maluszek gdzieś 2,2 cm a mówi, że dopochwowo pewnie by było więcej
Serduszko bije 150/min.
Kolejna wizyta 13.06 u niego prywatnie (ma super sprzęt, wszyściutko posprawdzamy), a tak dla formalności w poradni 22.06A85K, Aztoria, Wachciowa, salenne, editchen, Marteczka93, Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, Jooozefka, Sunshine_111, migiem, Alxawl, ara, magdzia26, Tizzi lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziewczyny pewnie nie odniosę się do wszystkich wpisów, bo dużo ich tutaj
ale kilka rzeczy od siebie dodam.
1. Upolowałam poduchę w biedronce, wydaje się fajna. Przetestuję wieczorem. W pierwszej ciąży nie kupiłam i było mi trochę niewygodnie, szczególnie jak już brzuch był duży. Obiecałam sobie wtedy że w następnej ciąży kupię.
2. Kupiłam spodnie dresowe i koszulkę. Nie przyzwyczaiłam się jeszcze że tuż przed ciążą sporo schudłam i kupiłam za duże. Na szczęście to dresy więc dają radę.
3. Detektora nie kupuję- nie uważam żeby wniósł coś pozytywnego dla mnie.
4. Suple biorę folik mama 1 . nie wiem czy zostanę przy foliku czy coś zmienię, pogadam z lekarzem.
5. Czuję się dobrze a brzuch rośnie...i mam za sobą pierwsze pytanie " czy mam Ci pogratulować "? To znaczy że nadchodzi czas kiedy brzuszek już sam się sobą chwali.
6. Powodzenia na wizytach i trzymam kciuki za nasze maluszki. Niech rosną zdroweA85K, migiem, Nola, magdzia26, Tizzi lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie
U bobaska wszystko dobrze ma 52 mm
2 tyg. I 2 dni temu mierzył 22,8 mm dużo urósł mój bobasek
Pani gin zrobiła także przezierność karkową 2,3 mm. Maluszek ruszał się I rączke miał przy buzi jagby ssał kciuka to był taki piękny widok
Zdjęcia pokaże później
Na.ostatniej wizycie mój maluszek był 3 dni młodszy I gin wpisała mi termin porodu z 4.12 na 7.12 I dzisiaj na Usg wpisała mi 11 tydz. a jestem w 11+3 . A jak patrzyłam na wymiary bobaska to kompóter wyliczył mi na 12+1 .
Co lekarz to ma inne metody.
A ja I tak liczę po swojemu czyli termin na 4.12.
Aztoria, Wachciowa, salenne, Zołzimagic, Marteczka93, Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, Jooozefka, Sunshine_111, Edith, migiem, malysmok84, ara, Jacqueline, Nola, magdzia26, Tizzi lubią tę wiadomość
Laura
-
Pytałam o ciuchy ciążowe to usłyszałam że to nie od dzisiaj.. WTF? Pokazałam ulotkę, datę to byli zaskoczeni. Podobno nie dostali jeszcze jakiejś oficjalnej zgody na rozładowanie tego towaru. Nie wiem. Nie znam się. Mam podjechać jutro i sprawdzić.i pewnie się zorientuje dzisiaj nocka
albo ranna zmiana.
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW tej biedronce co byłam teraz z 8poduszek leży. Zainteresowania zero. Za to ciuchów ciazowych brak. Powiem szczerze, że fajna poducha, ale krotka, ta co moja siostra ma, zdecydowanie większa. Więc tak jak pisałam, zamówię z allegro.
Zołzimagic - oczywiście, teraz tylko same dobre wieści -
Właśnie odebraliśmy wynik NIFTY - zdrowa dziewczynka!
Do mnie to chyba ciągle nie dociera... Po tylu latach...
Ciągle mi się to takie nierealne wydaje...Wachciowa, emilydread, Edith, nesairah, majamia, Lady Savage, migiem, salenne, malysmok84, Szczesliwa_mamusia, A85K, Jacqueline, Aztoria, Marteczka93, agii81, editchen, Lili91, Jooozefka, Another, Nola, magdzia26, Tizzi, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
-
Sunshine, fantastycznie! Gratuluję! Mamy pierwszą dziewczynkę!
Mogę zapytać ile czekałaś na wyniki? Idę jutro i się zastanawiam czy 9 dni roboczych czy jest szansa na szybsze nowinySunshine_111 lubi tę wiadomość
-
Sunshine_111 wrote:Właśnie odebraliśmy wynik NIFTY - zdrowa dziewczynka!
Do mnie to chyba ciągle nie dociera... Po tylu latach...
Ciągle mi się to takie nierealne wydaje...
WOWsuper wiadomości! Gratulacje
Sunshine_111 lubi tę wiadomość