Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny proszę usuńcie moją datę porodu... wchodzę tutaj i czytam i nie mogę na nią patrzeć. Wczoraj na usg prenatalnym w 12t3d okazało się, że płód obumarł w 7t4d... 4dni po tym jak widziałam serduszko... 5 tygodni chodziłam z martwą ciążą... zero niepokojących objawów. Jak obwieszczaliśmy radosną nowinę rodzicom to już miałam w sobie martwy płód.
Przepraszam za mój smutny postnie wiem sama co mam ze sobą zrobić.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
emilydread wrote:Sunshine, fantastycznie! Gratuluję! Mamy pierwszą dziewczynkę!
Mogę zapytać ile czekałaś na wyniki? Idę jutro i się zastanawiam czy 9 dni roboczych czy jest szansa na szybsze nowiny
Dziękuję
Troszkę mniej niż 9 dni roboczych, chociaż uprzedzano mnie, że raczej szybciej nie będzie, a może być później, bo dnia pobrania nie liczą, bo dopiero jak tamto laboratorium dostanie materiał utd...
Robiłam w ubiegły wtorek ok. południa i dziś rano dzwonili, że już są -
Phnappy wrote:Dziewczyny proszę usuńcie moją datę porodu... wchodzę tutaj i czytam i nie mogę na nią patrzeć. Wczoraj na usg prenatalnym w 12t3d okazało się, że płód obumarł w 7t4d... 4dni po tym jak widziałam serduszko... 5 tygodni chodziłam z martwą ciążą... zero niepokojących objawów. Jak obwieszczaliśmy radosną nowinę rodzicom to już miałam w sobie martwy płód.
Bardzo przykro czytać takie wiadomościmiałam dokładnie taką samą sytuację w listopadzie. Teraz znów jestem w ciąży, Tobie też się uda, zobaczysz!
-
Phnappy jesteśmy z Tobą. Bardzo bardzo współczuję.
Wszystkie po cichu się obawiamy takiego scenariusza i po cichu prosimy by nas to nie spotkało. Ale kiedy cos takiego sie dzieje potwornie trudno musi byc sie z tym zmierzyc.
Wierze ze dasz rade. Nie jesteś sama. Przesyłam ci duzo dobrych mysli i sily na najblizsze dni.Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualnySunshine-ale fajnie, że już znasz płeć. Super, że wszystko dobrze:)
Phnappy-strasznie mi przykro czytać takie wiadomości. Trzymaj się. Na pewno sie uda.
Mini89- czytałam, że po pewnym tygodniu beta rośnie wolniej. Może jeszcze nic nie jest przesądzone.
Jeju-juz myślałam, że nie będzie złych wiadomości. Dlatego ja wolę chodzić częściej do gina. Nawet gdyby odpukać coś się miało stać, to przynajmniej będę wiedziała wcześniej. Mam nadzieję, źe to koniec złych wiadomościSunshine_111 lubi tę wiadomość
-
Phnappy wrote:Dziewczyny proszę usuńcie moją datę porodu... wchodzę tutaj i czytam i nie mogę na nią patrzeć. Wczoraj na usg prenatalnym w 12t3d okazało się, że płód obumarł w 7t4d... 4dni po tym jak widziałam serduszko... 5 tygodni chodziłam z martwą ciążą... zero niepokojących objawów. Jak obwieszczaliśmy radosną nowinę rodzicom to już miałam w sobie martwy płód.
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Sunshine_111 wrote:Właśnie odebraliśmy wynik NIFTY - zdrowa dziewczynka!
Do mnie to chyba ciągle nie dociera... Po tylu latach...
Ciągle mi się to takie nierealne wydaje...https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
Właśnie wróciłam do domu z poduchą z Biedronki
Bardzo fajna jest, dla mnie rozmiarowo idealna (mam 160cm wzrostu). Co ciekawe, kupiłam ją już w pierwszej, najbliższej Biedronce. Były dwie, wzięłam tą w gwiazdki. Niestety ubrań ciążowych było już mało, a spodobały mi się akurat dresy. Zostały niestety tylko L i XL, a ja potrzebowałabym S, więc pojechałam dalej polować. No i nic z tego, w pozostałych trzech Biedronkach ubrań nie było
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
Ja sobie legginsy w H&M kupiłam, weszłam jeszcze do sklepu obok po bułkę bom głodna była, nie jeździłam dalej nigdzie nie miałam siły już więc poduchy ni mam12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016