Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja łykam witaminy + folik+ acard z zalecenia gina. Wszystko zalezy od tego ile wazycie. Powyzej 80kg wskazane jest 800ug kwasu foliowego. Magnez, normalnie dzienne zapotrzebowanie tj okolo 300jonow czystego magnezu. Nie wiem jak to przeklada sie na ciaze. Zaraz poszukam w ksiazkach medycznych, czas je odkurzyc.
A85K lubi tę wiadomość
-
Ja biorę femibion natal 1, wit d, magnefar z wit b6 doraznie, wit b12 i wit b6.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tizzi wrote:Też już wymiotowalas?
W zeszłym tygodniu, po zapachu papierosow w toalecie damskiej, po pomidorach- stanely mi sztywno w gardle a dzisiaj zjadlam salatke i jest ok, i podczas porannego mycia zebow- nie podpasowal mi zapach mietowej pasty do zebow. Teraz probuje myc przy szeroko otwartym oknie i jak najmniej wdychac tego zapachu. -
Omg ale piszecie! Ciezko nadrobic... ja juz leze w lozku niby zmeczona ale w stresie juz. Prosze trzymajcie kciuki za jutrzejsza wizyte... mam na 10:30
P.s. ja biore femibion+folik, witd aspargin (magnez plus potas) kwasy omega, acard I dupka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 21:57
Wachciowa lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
Justya85 wrote:Omg ale piszecie! Ciezko nadrobic... ja juz leze w lozku niby zmeczona ale w stresie juz. Prosze trzymajcie kciuki za jutrzejsza wizyte... mam na 10:30
P.s. ja biore femibion+folik, witd aspargin (magnez plus potas) kwasy omega, acard I dupka:)
acard tez biore, dupka, utrogestan, it b6, wit b12, femibion natal 1, wit d3, doraznie magnez i ewentualnie nospeA85K lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Justya85 wrote:Omg ale piszecie! Ciezko nadrobic... ja juz leze w lozku niby zmeczona ale w stresie juz. Prosze trzymajcie kciuki za jutrzejsza wizyte... mam na 10:30
P.s. ja biore femibion+folik, witd aspargin (magnez plus potas) kwasy omega, acard I dupka:)
Mocno trzymamy kciuki...będzie dobrze kochana...miej siłę I dużo wiary.Justya85 lubi tę wiadomość
Laura