Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
78beti wrote:A ile miałaś wcześniej ?
Mnie dziś strasznie boli głowa - mam tyle stresów w pracy boje sie ze to zaszkodzi maleństwu
60 a gdzie pracujesz?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nola wrote:Mam tak samo porownuje dziwie sie jak objawy sa inne ( w tamtej ciazy mialam fioletowo sine wargi sromowe az niebieskie a teraz nic) i rownie odliczam z tygodnia na tydzien caly czas myslac do przodu i chcac byc juz w tym kolejnym
Ja z natury jestem niecierpliwa I chciałabym najchętniej wszystko na już...ale wiem , że dzidzia potrzebuje czasu by urosnąć I muszę być cierpliwa.Laura
-
Nola wrote:Ale silne te bole dlugo i skorcze? Delikatne mam raz na czas czesto plus nagle uklocia 3majcie sie!!!
Silne skurcze miesiączkowe. To nie jest ciągnięcie w pachwinie. Trzyma mnie od środy. Bóle minęły po no-spie. A tak się broniłam od leków. -
nick nieaktualnyU mnie spokojnie z boleściami trochę bolał jak na @ brzuch dziś dosłownie 30 sekund a tak to kłują piersi, biorę magnez juz 3 dni a od dziś femibion 1 sobie biorę, wcześniej miałam inne.
Według mojego kalendarzyka 4t3d dziś Czyli począteczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 20:51
-
SusannaDean wrote:U mnie spokojnie z boleściami trochę bolał jak na @ brzuch dziś dosłownie 30 sekund a tak to kłują piersi, biorę magnez juz 3 dni a od dziś femibion 1 sobie biorę, wcześniej miałam inne.
Według mojego kalendarzyka 4t3d dziś Czyli począteczki
Ja też miałam takie rozciąganie i kłucie.
Ja biorę Femibion Natal Classic jak będziemy w PL to kupimy Femibiona 1 bo jest taniej.Laura
-
nick nieaktualnyA85K wrote:Ja też miałam takie rozciąganie i kłucie.
Ja biorę Femibion Natal Classic jak będziemy w PL to kupimy Femibiona 1 bo jest taniej. -
ja biore femibion 1, folik, acard, dokupilam kwasy omega 500mg, teraz ta no-spa. Zastanawiam sie nad magnezem- jaki stosujecie? Mnie uczono ze zwykly magnez bez wit. B6. W praktyce moze to wygladac inaczej.
-
O raaaany ale produkujecie.
Ja zaczynam sie zastanawiac nad L4. Jestem juz zmeczona nerwowa atmosfera likwidowanego gimnazjim. Dzisiaj bylam 10 godzin w pracy i padam...7 godzin lekcji i 3 wywiadowek. Po 15 chcialo mi sie plakac....
Na wizyte musze isc 10.04 bo 12.04 mam rade adagogiczna w szkole- szlag trafia....spaaaaaac!Wachciowa lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:No z tego co patrzyłam na składy to tam jest metafolin, jod, d3... i pamiętam, ze lekarze polecali moim koleżankom dwóm to i ja kupiłam
Ja brałam Femibiona we wszystkich ciążach... tak polecił mi mój gin w pierwszej ciąży I biorę w tej ciąży również.SusannaDean lubi tę wiadomość
Laura
-
mycha91 wrote:O raaaany ale produkujecie.
Ja zaczynam sie zastanawiac nad L4. Jestem juz zmeczona nerwowa atmosfera likwidowanego gimnazjim. Dzisiaj bylam 10 godzin w pracy i padam...7 godzin lekcji i 3 wywiadowek. Po 15 chcialo mi sie plakac....
Na wizyte musze isc 10.04 bo 12.04 mam rade adagogiczna w szkole- szlag trafia....spaaaaaac!
Idź na L4 ...musisz trochę odpocząć tyle godzin w szkole ...uczniowie potem rodzice.Laura
-
nick nieaktualnyWachciowa wrote:ja biore femibion 1, folik, acard, dokupilam kwasy omega 500mg, teraz ta no-spa. Zastanawiam sie nad magnezem- jaki stosujecie? Mnie uczono ze zwykly magnez bez wit. B6. W praktyce moze to wygladac inaczej.
A85K lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA85K wrote:Myślisz, że może więcej łykać kwasu foliowego?
A85K lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Tak, są preparaty 2 mg actifolin ale nie kupiłam go znowu teraz bo nie ma w nim nic innego a też i jodu i d3 potrzeba więc jem dodatkowo, wysikuje sie. 400 to jest taka niby norma a spokojnie mozna wiecej to nie szkodzi a wrecz moze pomoc
Czyli lepiej jeszcze dodać coś z kwasem foliowym 400mg + D3 + jod ....a ile magnezu?Laura