Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justya85 wrote:Omg ale piszecie! Ciezko nadrobic... ja juz leze w lozku niby zmeczona ale w stresie juz. Prosze trzymajcie kciuki za jutrzejsza wizyte... mam na 10:30
P.s. ja biore femibion+folik, witd aspargin (magnez plus potas) kwasy omega, acard I dupka:)
mocne kciukiJustya85 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Justya85 wrote:Omg ale piszecie! Ciezko nadrobic... ja juz leze w lozku niby zmeczona ale w stresie juz. Prosze trzymajcie kciuki za jutrzejsza wizyte... mam na 10:30
P.s. ja biore femibion+folik, witd aspargin (magnez plus potas) kwasy omega, acard I dupka:)
Będzie dobrze, nie ma innej opcji. Odezwij się po co i jakJustya85 lubi tę wiadomość
-
Piszecie tyle że ja nie ogarniam to co pamietam
Witam nowe mamusie
Gratuluję pięknych przyrostow bety
Wachciowa jak trzeba to trzeba bierz nospe i nie marudz będzie na pewno dobrze ja w ciąży z synkiem też miałam mega bóle brzucha więc dostałam dupka, nospe i magnez i jakoś dałam radę
Co do magnezu podobno bardzo dobry jest asmag (polecony przez gina mojej siostrze na skurcze ciążowe, co ważne jest on lekiem a nie suplementem)
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A85K mam nadzieję że po dzisiejszej wizycie będziesz trochę spokojniejsza super ze mogłaś już zobaczyć pecherzyk
Justyna85 powodzenia jutro na wizycie :*
Teraz jestem spokojniejsza...zobaczyłam I ulżyło mi...teraz czekam na kolejną wizytę 10.04 ale już się tak nie denerwujemagdzia26, Wachciowa lubią tę wiadomość
Laura
-
A85K wrote:Teraz jestem spokojniejsza...zobaczyłam I ulżyło mi...teraz czekam na kolejną wizytę 10.04 ale już się tak nie denerwuje
-
magdzia26 wrote:Zazdroszczę ja jeszcze równo tydzień do wizyty chyba osiwieje
A ja razem z Tobą. Fryzjerzy zarobią na koloryzacji.
Tak na serio. Polecacie jakieś bezpieczne farby do malowania włosów? Mam genetyczne tendencje do szybkiego wzrostu "platynowych" włosów i muszę je malować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 23:16
-
Wachciowa wrote:A ja razem z Tobą. Fryzjerzy zarobią na koloryzacji.
Tak na serio. Polecacie jakieś bezpieczne farby do malowania włosów? Mam genetyczne tendencje do szybkiego wzrostu "platynowych" włosów i muszę je malować.Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Ja już byłam gotowa dzisiaj na szybko iść do innej ginki żeby tylko podejrzeć czy z kropkiem wszystko ok...ale pamiętam że w pierwszej ciąży czytałam artykuł że czeste usg mogą być szkodliwe dla dziecka więc sobie darowalam jakoś muszę wytrzymac...
-
A85K wrote:Te dni czasami tak się dłużą....chyba każda z nas chciałaby mieć w domu podręczny aparat Usg
Ja chciałabym mieć suwak na brzuszku żeby móc podejrzeć jak rozwija się Groszek.
Na Usg pewnie za dużo bym się dopatrywała i wyszukiwała nie wiadomo co.A85K lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Ja już byłam gotowa dzisiaj na szybko iść do innej ginki żeby tylko podejrzeć czy z kropkiem wszystko ok...ale pamiętam że w pierwszej ciąży czytałam artykuł że czeste usg mogą być szkodliwe dla dziecka więc sobie darowalam jakoś muszę wytrzymac...
Ja mam wizytę na 8 rano A Ty? Ginekolog mówił mi o tym samym. Że częste Usg nie jest wskazane, bynajmniej dopochwowe, podobnie jest ze słuchaniem bicia serduszka. Jest specjalistą od serduszek Bobasków w ciąży, ordynatorem oddziału patologii ciąży. Coś może w tym jest. Mój M pracuje w Norwegii. Jego koledzy opowiadali że babeczki w No często przez całą ciążę nie chodzą do gina tylko jeśli coś się dzieje A Usg robią około 17 tygodnia. Ja bym nie wytrzymała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 00:02
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Ja normalnie nie wytrzymam z tym moim mężem od trzech dni ma jakieś jazdy nie wiem hormony ciążowe mu się udzieliły czy co...czepia się mnie o wszystko i fochy strzela...gdyby nie synek to bym go spakowala żeby sobie do mamusi pojechał i przemyslal swoje priorytety
-
magdzia26 wrote:Ja dopiero o 16:30
Tak jak nam ostatnio kazał przyjechać około 16 A weszliśmy do gabinetu dopiero po 20. Odchodziłam od zmysłów. Mam nauczkę na przyszłość. Następnym razem przygotuję książkę na zabicie czasu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 00:10