Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Wachciowa, wyślę ci na priva wiadomość, jak zaakceptujesz, wiem że są osoby które nie lubią o swojej wadze mówić.
Mamusie które są w 2 ciąży, nosicie swoje szkraby? Nie wiem jak Zuzi powiedzieć, że jej tak nosić to nie mogę, ona rano, w szczególności rano potrzebuje tego noszenia. -
Lady Savage wrote:Yoselyn widzę że adopcje rozpoczęliście? Jak idzie? Macie już malucha, czy czekacie?
jestesmy po 2 spotkaniach z pedagogami i 2 spotkaniach z psychologami, teraz czekamy na wizyte domowa mialam miec 5 kwietnia, ale przelozyli nam na 12 kwietniaWachciowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja mam wizytę jutro ale chyba nie pójdę.Za wcześnie żeby coś zobaczyć a wkorzyc się i zestresować to nie problem.moze tylko betę bym zrobiła...sama nie wiem.ja ogólnie czuje się dobrze i tylko raz wczoraj dostałam mdłości po zupie brokulowej...była taka pyszna a po 10 minutach obiecałam sobie ze nigdy więcej jej nie zjem:-)
Wachciowa lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Lady Savage myślę że z noszeniem dziecka to jak z dzwiganiem zakupow...niestety takie dziecko nie waży 3 kg a raczej ponad 10...a to już nie mało ja staram się ograniczać noszenie i podnoszenie przytulać można na siedzaco mój Babel też jest jeszcze mały ale powoli staram się go przyzwyczajać... poza tym to już nie są niemowlaczki
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:I witam się z poranna kawka ja dzisiaj znowu miałam erotyczne sny co ciekawe wszystkie są z moim mężem
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
ja nie mam takich snow w ogole haha
SusannaDeana odnosnie dzieci to zawsze chcialam miec duza rodzine moze bedzie mi dane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 08:42
SusannaDean, Wachciowa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam problem. Chyba atakuje mnie jakaś alergia... mam bardzo suche i swędzące powieki. Miałam dokładnie to samo jako dziecko, do tego stopnia, że robiły mi się sączące rany na powiekach - z wiekiem minęło. Co można brać w ciąży na alergię? Zwykłe wapno, czy może coś naturalnego?
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
O matko dziewczyny nie było mnie dwa dni a tu tyle czytania wow!!!
Witam nowe Mamusie, super że coraz nas więcej...wszystkim gratuluję przyrostu bety, i trzymam kciuki za nadchodzące wizyty
My w niedzielę byliśmy u cioci na imieninach, a potem cały wieczór umierałam, ból brzucha i głowy, masakra. A wczoraj intensywny dzień w pracy.
Jeśli chodzi o L4 to ja będę chciała pracować jak najdłużej, nie wyobrażam sobie siedzenia w domu, Szef jest spoko ekipa też, więc jeśli tylko moje Maleństwo pozwoli to będę w pracy jak najdłużej Dziś sobie zrobiłam dzień wolny bo chcę zrobić porządki w szafach, Fabian w przedszkolu, Tż na służbie, a ja mam wolną chatę...ale póki co to prawie godz nadrabiałam forum hihi
Ja już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty 14.04 dobrze że jeszcze przed świętami. Do kamieniastych ciężkich cycków dołączyła niemoc do kawy...niby mi się chcę, a jak sobie zrobię to nawet łyczek nie przyjdzie...Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Wracając do tematu nadwagi...ja też nie należę do drobnych...mam trochę ciałka...jak to mówią " kochanego ciała nigdy za wiele "
Temat podnoszenia...to sprawa indywidualna I zależy od rodzaju I zaawansowania ciąży...najlepiej podpytac gina ile można nosić kg...
Ja to nie raz muszę nosić swoją najstarszą córkę , ktora waży 20 kg I dwie pozostałe córki których waga wynosi 13-14kg...męża często nie ma w domu no I nie mam zabardzo od kogo pomocy otrzymać bo moi rodzice I brat w Polsce a I od mojego męża też za bardzo nie ma bo też w Polsce.Wachciowa lubi tę wiadomość
Laura
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:I witam się z poranna kawka ja dzisiaj znowu miałam erotyczne sny co ciekawe wszystkie są z moim mężem
Jak Ty to robisz? mi się śniły same głupotyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 09:26
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nesairah wrote:Dziewczyny, mam problem. Chyba atakuje mnie jakaś alergia... mam bardzo suche i swędzące powieki. Miałam dokładnie to samo jako dziecko, do tego stopnia, że robiły mi się sączące rany na powiekach - z wiekiem minęło. Co można brać w ciąży na alergię? Zwykłe wapno, czy może coś naturalnego?
Okłady z ogórków, z "pampersow" od czarnej herbaty, ze świetlika. Do zakraplania sól fizjologiczna, taka do inhalacji. Zwykłe wapno jest ok. -
SusannaDean wrote:Ja mam te krwawienia z nosa, myślicie, że można wypić żelazo ? Mam aciferol Fe, jak myślicie?
Mocne masz te krwotoki? Może wystarczy że dołączysz rutinoscorbin żeby wzmocnić naczynka? -
nick nieaktualnyWachciowa wrote:Mocne masz te krwotoki? Może wystarczy że dołączysz rutinoscorbin żeby wzmocnić naczynka?
-
nick nieaktualnynesairah wrote:Co do krwawień z nosa... mi się zdarzyło zauważyć na chusteczce delikatne kropki, nie było tego dużo, ale jednak. I ciągle czuję jakiś taki 'przekrwiony' nos.