Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ojej, i się zaczęło marudzenie staruszek;
a ja mam 29 i co, jak roku temu poszłam do lekarza, że od pół roku się staramy i ciąży nie ma to mi powiedział, że jeszcze zdążę z drużyną piłkarską; a jakieś 3 mce temu inny stwierdził, że noo... czas najwyższy, po 30 to już ciążowy wiek przedemerytalnymogliby się zdecydować;
Janet Jackson ma 50 i jest w pierwszej ciąży; ta to jest dopiero stara! mogłaby być babciąeditchen lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualnyeditchen wrote:dziewczyny, ja w tym roku mam 38...
ja skończę 35, ale sie śmieje, że 25:) potem to tylko pesel mi się starzeje.
Pospałam trochę i mi lepiej. Nie boli mnie brzuch, odniosłam wrażenie wcześniej jakby mnie kolka złapała. Przestało też leciećeditchen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi surowizna śmierdzi. A przed ciąża lubiłam metkę tatarska. Mój mąż zawsze się pytal-jak to można jeść. Przed ciąża nie jadłam żółtego sera-a teraz najchętniej jadlabym tylko pieczywo z żółtym serem i ogórkiem. A zaraz idę przygotować domowego hamburgera. Bo mam ochotę na mielonego-wysmazonego
editchen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jadlam pizze w sobotę
Ale mam ochotę na chipsy. I nawet jak zjem to mam ochotę nadal. Miałam w życiu taki etap, że jadlam chipsy codziennie potem zaczęłam się zdrowiej odżywiać i jakoś mi przeszło choć łatwo nie bylo. Wolałabym do tego nie wracać.salenne lubi tę wiadomość
-
philadelphia wrote:Hej dziewczyny, czy macie jeszcze nudnosci na tym etapie???
kurcze codziennie popołudniami, nie moge się doczekać kiedy się skończy
ja też mam 35 a o dziwo większośc zanjomych rodzi ostatnio 39 41 , wiec ten wiek się przesuwa;)
Mnie jeszcze tydzień temu wzięło na mdłości (13 tydzień) -
Ja też uwielbiam tatara, metkę, całe życie jem surowe mięso i żyję. Przynajmniej nie mam problemów z toxo.
editchen lubi tę wiadomość
-
MałaHD w pierwszej ciąży były pizze, kebaby, lody, jejku pamiętam jak dziś, pół miasta zjeżdziałam z Rafałem za lodami, nie byle jakimi, musiałby miętowe!! xD chyba żeśmy w 11 sklepie dopiero dostali, rafał był taki zły na mnie wtedy, a ja nie odpuściłam: prooooszę jedzmy jeszcze tutaj
. A jak dorwałam to całe pudełko zjadłam na raz xD. I tak się jadło, lody, pizze, frytki, pomidory, bo nic innego nie chciało mi się jeść, a potem wyszła cukrzyca i trzeba było wsio ograniczyć.
W tej ciąży jak na razie warzywa chodzą za mną, jak nie szparagi, to kalafior, to marchewka z groszkiem, pomidor. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyk878 wrote:ojej, i się zaczęło marudzenie staruszek;
a ja mam 29 i co, jak roku temu poszłam do lekarza, że od pół roku się staramy i ciąży nie ma to mi powiedział, że jeszcze zdążę z drużyną piłkarską; a jakieś 3 mce temu inny stwierdził, że noo... czas najwyższy, po 30 to już ciążowy wiek przedemerytalnymogliby się zdecydować;
Janet Jackson ma 50 i jest w pierwszej ciąży; ta to jest dopiero stara! mogłaby być babcią -
Ja też 28
ale są jeszcze młodsze dziewczyny
Jutro nareszcie wizyta, mam takiego stracha po tych infekcjach i zaniku objawów.w zasadzie mam tylko ból w ledzwiach i tak jak by kości ogonowej:(
27.04 - 0.22 cm
04.05 - 0.88 cm
16.05 - 2.01 cm
01.06 - 4.48 cm
14.06 - 7.02 cm
27.07 - 269 g
07.08 - 381 g
31.08 - 604 g
28.09 - 1267 g
16.10 - 1664 -
Ja też z tych młodszych
Kończę 27 w grudniu, w pierwszym tygodniu grudnia12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
philadelphia wrote:Hej dziewczyny, czy macie jeszcze nudnosci na tym etapie???
kurcze codziennie popołudniami, nie moge się doczekać kiedy się skończy
ja też mam 35 a o dziwo większośc zanjomych rodzi ostatnio 39 41 , wiec ten wiek się przesuwa;)
Heeej. Mnie mdłości nie opuszczają. Trwa to cały dzień. Na szczęście nie wymiotuje już codziennie. Pralkę czy zmywarkę rozładowuję na czczo.
Ja mam jeszcze 26 lat, 9 sierpnia 27 A mój M 8 marca skończył 35.Mamaokruszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj awaryjna wizyte zlapalam bo krew sie pojawila ale jest oki.dzidziol ma 3,7 cm serce 182 na minute. Mowi ze byl jakis maluski krwiaczek i sie ewakuwal.
Wg usg 10+4 czyli caly czas 3 dni mniejszy.
Ja mam w sierpniu 30 tkeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 17:56
Lady Savage, migiem lubią tę wiadomość