Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nola - w tym 4/5tc miałam pierwszy 39ng, kolejne badanie za dwa dni tylko 11,4ng a robione o tej samej godzinie, zwiększyłam wtedy z 2x1 Luteine na 3x1, za 4 dni był 28ng, o tj samej godzinie badanie. Wtedy co miałam tak niski miałam najbardziej czerwone plamienie, później bardziej różowawe/brązowe.
Nola lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Amus87 wrote:Dziewczyny jakie sa przedzialy crl by zrobic prenatalne? Kropek mial 3,65 we wtorek jest szansa ze podrosnie odpowiednio do wtorku gdzie mam prenatalne ale te u mojego gina? 4,5 crl musi byc ?
Różne dzieci różnie rosną, wg mnie powinien urosnąć do 4.5
Ja dla przykładu miałam usg 12 tc i usg 1 trymestru 12 tc 4 d i wymiary wynosiły odpowiednio : 5.37 - 6.29 ,prawie cm w 4 dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus-ja myślę, że podrośnie. To w końcu tydzień. Mój Cudaczek przez 10dni urósł 1.17cm. Swoją drogą ciekawa jestem ile dzisiaj będzie miał. Też minęło 10dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 07:54
Amus87, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Nola wrote:Hej dziewczyny a ja z innej beczki Mozecie napisac te ktore badaly i wiedza jaki macie progesteron? ja dzis zbadalam i sie przerazilam tylko 25 ng/ml a jestem juz w II trymestrze! Dawno temu jeszcze na poczatkach ciazy jak bralam luteine 2x50mg podjezykowo mialam 52, tydzien temu 32 a dzis juz tylko 25
wystraszylam sie bardzo i dostalam recepte na luteine dopochwowa 100mg! juz zaaplikowalam. Dzidzius zdrowy 7,6 cm szczescia i to byla jedyna pociecha i ukojenie w tej sytuacji.
a tu http://s0www.utdlab.com/contents/image.do?imageKey=OBGYN%2F81137&source=image_view&view=print&elapsedTimeMs=6#
nie ma normy w II trym. czyli się nie oznacza
a tu są jakieś normy, ze od 17 https://bellybestfriend.pl/forum/ii-trymestr/progesteron-w-ii-iii-trymestrze,754.html
więc nie panikuj! wszystko dobrze! nie bez powodu pewnie w większości przypadków odstawia sę progesteron w II trym,Nola lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
Nola wrote:Hej dziewczyny a ja z innej beczki Mozecie napisac te ktore badaly i wiedza jaki macie progesteron? ja dzis zbadalam i sie przerazilam tylko 25 ng/ml a jestem juz w II trymestrze! Dawno temu jeszcze na poczatkach ciazy jak bralam luteine 2x50mg podjezykowo mialam 52, tydzien temu 32 a dzis juz tylko 25
wystraszylam sie bardzo i dostalam recepte na luteine dopochwowa 100mg! juz zaaplikowalam. Dzidzius zdrowy 7,6 cm szczescia i to byla jedyna pociecha i ukojenie w tej sytuacji.
editchen, Nola lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Chiken-będzie dobrze. Musi być
Na która masz usg?
Ja też odliczam już godziny,tez usg prenatalne.Chciałabym, żeby z moim Cudaczkiem było wszystko dobrze. Troszkę jeszcze w nocy plamiłam, ale teraz leże i podniosę sie przed wyjazdem. Rano posłuchałam serduszka, co podziałało kojąco na moje serducho. Powiem Wam, że to najpiękniejsze melodia na świecie
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry bardzo w 11 tygodniu. Matko w końcu "dwucyfrówka", doczekałam się
Powodzenia na wizytach i miłego dniaSzczesliwa_mamusia, Amus87, [m]alina, Lady Savage, Marteczka93, Sunshine_111, magdzia26, Aztoria, editchen, Wachciowa, malysmok84, Edith lubią tę wiadomość