Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mialam cale badanie robione przez brzuch. Pani doktor powiedziala ze jest wrecz.pewna ze dziewczynka ale.wiadomo to jest wszystko takie malutkie... roznie moze byc. Troche mi sie nie podobalo ze zaczela mówić o nifty, czy napewno nie chce zrobić, o tym ze jesli sie okaze ze dziecko jest chore to po amniopunkcji mozna usunac itp itd. Zaczela od tej drugiej strony ze sie trochę wystraszylam czy napewno wszystko ok. Czekam teraz okolo 2 tyg na wyniki Pappa. Ale narazie wszystko ok i trzeba sie tego trzymac
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper przeczytać od rana tyle dobrych wieści
Z drugiej strony...ale Wy jesteście ranne ptaszki. Ja dopiero otworzyłam oczy.
Jak tak czytam Wasze wypowiedzi o progesteronie to zaczynam panikować bo 10 czerwca mam wziąć ostatnią dawkę duphastonu i potem odstawić. Koszmary będę potem miała.
Usg prenatalne miałam przez brzuszek. Aczkolwiek ja jestem jakaś dziwna i nie mam problemu z paradowaniem po gabinecie z gołą pupąWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 10:16
-
Zołzimagic wrote:Mialam cale badanie robione przez brzuch. Pani doktor powiedziala ze jest wrecz.pewna ze dziewczynka ale.wiadomo to jest wszystko takie malutkie... roznie moze byc. Troche mi sie nie podobalo ze zaczela mówić o nifty, czy napewno nie chce zrobić, o tym ze jesli sie okaze ze dziecko jest chore to po amniopunkcji mozna usunac itp itd. Zaczela od tej drugiej strony ze sie trochę wystraszylam czy napewno wszystko ok. Czekam teraz okolo 2 tyg na wyniki Pappa. Ale narazie wszystko ok i trzeba sie tego trzymac
I na pewno jest wszystko ok, nie martw się. Niektórzy lekarze to naprawdę mają dziwne podejście.Ale bądź spokojna zdrowy bąbelek Wam rośnie
-
nick nieaktualnyZapachmalin- ja pierwsze mdłości poczułam ok 10tyg, ale nie trwały długo. Tak 1.5tyg max. A tak spokój. Jedynie w tamten piątek wymiotowałam, ale to po jedzeniu szpitalnym. Kompletnie niezjadliwe było. Więc mam nadzieję, że Tobie też szybko minie
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelene-ja tam też nie mam problemu z nagością, ale przy tej ilości studentach trochę dziwnie bym się czuła. A dziś idę z mężem i pewnie będę mieć dodatkowo usg dopochwowo, bo będzie chciał lekarz dokładnie obejrzeć krwiaczka, to ubiorę spódniczkę, żeby mój mąż nie czuł sie skrępowany.
-
Lady Savage wrote:A i to bylo pierwsze badanie przez brzuch
juz? Jak szybko mi leci ta ciaza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 11:00
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Dziś i ja mam wizytę. Zmieniam lekarza i to będzie pierwsza u nowego. Mam nadzieję, że z moim Fasolkiem jest dobrze i że dobrze wybrałam lekarza.
Ciekawa jestem też jak on skomentuje mój progesteron i suplementację luteinę.
Już łapię stresik...Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Modrzewiowa- rozumiem Cię doskonale, ale wierzę, że z naszymi maluchami jest wszystko dobrze.
Mi całą noc sie głupoty śniły. Śniło mi się, że całą ciążę krwawiłam, leżałam i płakałam. To była długa noc i długi, męczący sen -
nick nieaktualnyJa to mam skrajności. Ogólnie sie cieszę, że będę miała dziecko. Tyle lat wyczekiwane, a z drugiej strony ciągły stres, czy wszystko jest w porządku. Kocham mojego Cudaczka od momentu kiedy ujrzałam serduszko i chciałabym, żeby było zdrowe i żeby ciąża nie przysparzała mi problemów.
Nola lubi tę wiadomość
-
Lady na starym rynku jarmark francuski może Ci się udzielilo
Ja korzystam z pogody sobie spaceruje a potem zrobię sobie pomidorowke i zjem cały gar sama bo męża nie ma na weekend. Będę ja jadła 3 dni
Mi za to się śnił seks z obcym facetem który mial polmetrowe przyrodzenie. Skąd się biorą takie głupotyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 12:06
editchen, Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Editchen....makabryczny sen
Zastanawiam się nad ubraniami. Jutro prawdopodobnie zrobię sobie wypad i chciałabym kupić coś do ubrania. Tylko nie wiem co, żebym za szybko z tego nie "wyrosła" i żeby było mi w tym wygodnie... -
MalaHD wrote:Lady na starym rynku jarmark francuski może Ci się udzielilo
Ja korzystam z pogody sobie spaceruje a potem zrobię sobie pomidorowke i zjem cały gar sama bo męża nie ma na weekend. Będę ja jadła 3 dni
Mi za to się śnił seks z obcym facetem który mial polmetrowe przyrodzenie. Skąd się biorą takie głupoty
Ukryte fantazje?:D:D