Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
malysmok84 wrote:Dziewczyny, jak wy to robicie ze wam maluchy tak harcuja w brzuszku? u mnie na ostatnim usg tylko male kopniaczki ( ale to byl 9tydz wiec podobno ok), a dzisiaj to tez wlasciwie sobie lezal i chyba spal ( ale mial prawo po 4h siedzenia na krzesle a ja glodna)...w srode idziemy z M na pierwsz3 wspolne usg, strasznie mi zalezy zeby maluszek nam pomachał...
Poza tym między nami są 3 tygodnie różnicy a to też swoje robiZobaczysz, jeszcze tydzień-dwa i Twój Maluszek też będzie brykał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 18:06
editchen, _darkblueberry lubią tę wiadomość
-
Mamaokruszka wrote:Ja 2 godziny przed wizytą zjadłam trochę winogron i wypiłam małą kawę. Podobno cukier działa na nasze maluchy bardzo pobudzająco, więc możesz tak godzinę, dwie przed badaniem wypić szklankę soku pomarańczowego albo zjeść jakiś słodki owoc. Oczywiście, jeśli nie masz problemów z cukrem.
Poza tym między nami są 3 tygodnie różnicy a to też swoje robiZobaczysz, jeszcze tydzień-dwa i Twój Maluszek też będzie brykał
W pracy pije wodę niegazowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 18:11
-
Ale mialam glupi sen, snilo mi ze przyszla do nas policja z nadgryzionym ogorkiem i szukali wlasciciela rozrzuconych smieci, pytali sie czy mamy zwierzatko, ja na to ze swinke morska, u oni chcieli slady zebow z ogorka przylozyc do zebow naszej swinki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 18:23
-
Ja dzisiaj widział mojego bejbika, śliczny jest
niestety krwiak dalej nie zszedł wiec dalej leżę w szpitalu
Lady Savage, Szczesliwa_mamusia, Nola lubią tę wiadomość
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Ja przed usg w poniedziałek zmusialm się do zjedzenia połowy marsa i wypicia puszki coli ( odrzuca mnie od takich rzeczy) ale musiałam bo lozbuz był tak ułożony że nic nie dało się posprawdzac. Pomogło to na tyle że pokrecil trochę głową i przekrecil się troszkę...moje dziecię to leniszcze chyba zbiera siły na "po wyjściu z brzucha" z pierwszym było tak samo zazwyczaj na usg oglądaliśmy tyłek...
-
nick nieaktualnyMoje dziecię też jest leniuszkiem, na usg prenatalnym lekarka się śmiała, bo spał odwrócony pleckami z głową na łożysku jak na poduszce.
MalaHD, na początku miałam wizyty co 2,5 tygodnia mniej więcej. Teraz miałam wizytę 30 maja, a kolejna dopiero 28 czerwca. -
och, cudnie czytać wasze opisy z wizyt
i tym bardziej nie mogę doczekać się swojej w następny czwartek. Mam pytanie. Czy na prenatalne też chodziłyście z mężami/partnerami? Lekarze nie mieli nic przeciwko? Bo tak się zastanawiam czy brać swojego, chciałam, żeby w końcu zobaczył malucha na żywo anie na zdjęciu, ale tak się zastanawiam czy na prenatalne można, czy to usg jak każde inne tylko dokładniejsze?
-
Missjust wrote:och, cudnie czytać wasze opisy z wizyt
i tym bardziej nie mogę doczekać się swojej w następny czwartek. Mam pytanie. Czy na prenatalne też chodziłyście z mężami/partnerami? Lekarze nie mieli nic przeciwko? Bo tak się zastanawiam czy brać swojego, chciałam, żeby w końcu zobaczył malucha na żywo anie na zdjęciu, ale tak się zastanawiam czy na prenatalne można, czy to usg jak każde inne tylko dokładniejsze?
jak.najbardziej zabierz meza na to badanie!!!!
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/21acea2d8d87.jpg
A to moje 6.8cm szczęścia. Przyziernosc 1.8, kość nosiła idealnie. Dzidzius się podobał lekarzowi, gdyby nie jeden feler. przepływ żylny z przewodem wstecznym pod serduchem. Czekam na wyniki testu pappa. Lekarz zlecił na cito, więc jest szansa że jutro będzie. Ryzyko jest, Ale powiedział że czasem tak wychodzi. Gdyby nie te żyły powiedział, że było by idealnie. Jak pappa wyjdzie dobrze, to nic nie będzie robił. Jak źle, to w 2tyg czeka dziecko echo serca. Ja wiem, że będzie dobrze. A... I na 90% będzie chłopak.magdzia26, Wachciowa, editchen, Aztoria, Zołzimagic, Lady Savage, Sunshine_111, Angie 31, Jooozefka, Tizzi lubią tę wiadomość
-
I po wizycie.
Fasolek ma 3,22cm; jest to dokładnie 10 +1 tydz.
Serducho mocno bije, ślizgał się na pleckachJestem spokojniejsza
USG prenatalne mamy na 16.06magdzia26, Wachciowa, Szczesliwa_mamusia, editchen, Aztoria, Sunshine_111, Lady Savage, Jooozefka, Tizzi lubią tę wiadomość