Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kika428 witaj Fajną będziesz miała różnice pomiędzy maluszkami. Równe 2 lata
Wachciowa gratuluję!
Justya85 U mnie podobnie. Czasami na chwilę odczuwam ból typowo okresowy w podbrzuszu. Oprócz tego czasami cos zakłuje w jajniku ma chwilę i ból piersi. To wszystko na razie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 15:21
Wachciowa lubi tę wiadomość
Lea
-
Wachciowa super przyrost!!!! Bobas rosnie jak szalony!
Ide na drzemke. Wrocilam z godzinnego spaceru z kijami i juz mi sie chce spac. A mam jeszcze dzis mase sprawdzianow do sprawdzania....
Ciagle latam siku xD wiec jestesmy solidarne. Dzis z ciekawosci sprawdzilan szyjke nisko,ale mega twarda i ultra zamknieta czyli okres chyba serio nie przyjdzie ^^Tizzi, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczyny dołączam do Was Test zrobiłam dzisiaj, pozytywny dwie grube czerwone krechy! Moja pierwsza ciąża wiec różne emocje mi towarzysza, stres, strach i radość! Będę rodzic w grudniu jeśli wszystko będzie dobrze❤
Jooozefka, Tizzi, Justya85, Wachciowa, magdzia26, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
_darkblueberry gratulacje. u mnie też pierwsza ciąża i jeszcze nadal nie wierzę na kiedy wychodzi Ci termin?
Ja oczywiście musiałam wesprzeć się kawą bo inaczej też już bym spała
Na jedną kawkę dziennie chyba można sobie pozwolić w ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 17:13
Lea
-
Hej dziewczyny! Nieśmiało dołączę. Pierwszą ciążę straciłamw 6tc. Zarodek przestał się rozwijać.a minęło 5 miesięcy I dziś znów zobaczyłam II kreski! Tym razem musi być dobrze jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, moje marzenie przyjdzie na świat na początku grudnia.
Wachciowa, Tizzi, magdzia26, Jooozefka lubią tę wiadomość
-
Tizzi wrote:_darkblueberry gratulacje. u mnie też pierwsza ciąża i jeszcze nadal nie wierzę na kiedy wychodzi Ci termin?
Ja oczywiście musiałam wesprzeć się kawą bo inaczej też już bym spała
Na jedną kawkę dziennie chyba można sobie pozwolić w ciąży?
Ja pije ta jedna - wszystkie poradniki mowia ze jedna moze byc. -
nesairah gratuluję II kreseczek jak samopoczucie?
mycha91 ja już i tak ograniczam kawę bo jeszcze kilka miesięcy temu potrafiłam wypić nawet do 4 filiżanek dziennie. Brr.
Teraz już tylko jedna-dwie dziennie i słabą. Ale w ciąży chce się pilnować i maksymalnie tylko jedna na dzień.
Dziewczyny coraz nas więcej. Może zrobimy jakąś listę z datami jak na pozostałych wątkach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 18:39
mycha91 lubi tę wiadomość
Lea
-
Tizzi wrote:nesairah gratuluję II kreseczek jak samopoczucie?
mycha91 ja już i tak ograniczam kawę bo jeszcze kilka miesięcy temu potrafiłam wypić nawet do 4 filiżanek dziennie. Brr.
Teraz już tylko jedna-dwie dziennie i słabą. Ale w ciąży chce się pilnować i maksymalnie tylko jedna na dzień.
Dziewczyny coraz nas więcej. Może zrobimy jakąś listę z datami jak na pozostałych wątkach?
Ja jestem za lista ^^Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Ja też jestem za listą, ona fajnie wygląda na 1 stronie i może edytować ją ten co pierwszy posta założył i napisał.
Ja dzisiaj dziwnie, bo troszkę podbrzusze pobolewa, wiem niby że to normalne ale jakoś tak dziwnie... cyce się rozkręcają... no i spanie mi się włącza. Boziu jak sobie przypomne ciążę z córą, chodziłam do pracy i tylko tam nie spałam, później w domu spałam z przerwą na kąpanie, ale wszystko zniosę
Ja idę we wtorek na pierwszą wizytę, i nie dlatego że chce coś zobaczyć ale w związku z infekcją, też mam witaminy nie wiem które brać,
Bierze któraś z Was bromergon?bo chyba powinno się go odstawić...
i zrobiłam sobie suwaczek już a co:)
spokojnej nocki wszystkim!
p.s. ja mogę liste robić jeśli chcecie i aktualizować bo mam na to czas, z tym że nie będzie ona na pierwszej stronie i w pierwszym poście...Tizzi, Wachciowa lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nesairah ja czuję się ogólnie dobrze Też mi dokuczaja piersi i ból podbrzusza i częste chodzenie siku
Może Penelope da radę w 1 poście? Mój post jest drugi także jak nikt inny nie chce to ja też mogę
Justya85 teraz doczytałam, że ty mogłabys robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 22:41
Lea
-
Dziewczyny - dzis troche mniej bola mnie piersi. Nie sa tak wrazliwe sutki. Powinnam sie martwic? Jednoczesnie zaczelam biegac czesto siku - moze poprostu schodzi woda czy cos?
-
mycha91 wrote:Dziewczyny - dzis troche mniej bola mnie piersi. Nie sa tak wrazliwe sutki. Powinnam sie martwic? Jednoczesnie zaczelam biegac czesto siku - moze poprostu schodzi woda czy cos?
Lea
-
Mycha91 Tizzi ma rację. Każda z nas jest inna. Ja zauważyłam u siebie morze białego śluzu. Piersi bolą mnie już tylko po bokach, czuje nadal ciągnięcia w brzuszku. No i to siusianie. Nie sądziłam, że to tak szybko nastąpi. Tak samo szybko zaczęło mnie mdlić. Teraz włączył mi się głód. Ogórki kiszone w pogotowiu hihi. Taki już nasz urok. Mnie uspokoił wynik rosnącej bety. Dziewczyny głowy do góry. Myślimy pozytywnie.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie martw sie Mycha91 mnie poersi wczoraj w ogole nie bolaly. Za to nagle mnie zlapal katar, bol gardla i nie moglam spac w nocy. Kazdy organizm reaguje inaczej. Ledwo zyje Kobietki... przeziebienie to czesty objaw ciazy na poczatku ciazy, trafilo na mnie