Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jula91 wrote:To moja druga ciaza. Pierwszą poronilam w styczniu tego roku. Co do objawow... bola mnie jajniki, a najbardziej ten z ktorego byla owulka. Czy Wy tez tak macie?
Mycha91, a skad jestes? Jeszcze wyjdzie ze na tej samej porodowce bedziemy rodzic jak sie czujesz?
Kujawsko pomorskie ) jajnik boli piersi tez, no i sikanie sie zalaczylo w nocy juz. A tak to ciagle jestem w szoku ze nie dostaje okresu xD chociaz boje sie ^^ -
nick nieaktualnymycha91 wrote:Kujawsko pomorskie ) jajnik boli piersi tez, no i sikanie sie zalaczylo w nocy juz. A tak to ciagle jestem w szoku ze nie dostaje okresu xD chociaz boje sie ^^
No wlasnie to sikanie w nocy.... jakie to jest meczace ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 10:29
-
Dziewczyny gratuluję Wam! Grudzień to super miesiąc na poród. Pierwsze święta razem z maluszkiem a jak nadejdzie wiosna to dziecko będzie już trzymało główkę, interesowało się światem będę was podczytywać i ogromnie kibicuję każdej z Was. Służę poradą w razie czego, na przykład w sprawie wyprawkowej.
Pozdrawiam, grudniowa mama 2016.Jooozefka, Tizzi, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
To już grudzień? Gratuluję Wam dziewczyny, życzę Wam pięknych świątecznych prezentów Na naszym temacie kiedyś któraś napisała, że jak pojawią się Grudniówki to my będziemy się rozpakowywać i w sumie już niedługo się zacznie Zleciało nie wiadomo kiedy
Pozdrawiam, majówka 2017Tizzi, Wachciowa lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Hej dziewczynki jak Wam mija niedziela? ja dzisiaj zrobiłam test
https://zapodaj.net/b48c702344134.jpg.html
chyba pora uwierzyć kto jutro się wybiera na bete?Tizzi, Jooozefka, Flowwer, magdzia26, Krokodylica lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Hej dziewczynki jak Wam mija niedziela? ja dzisiaj zrobiłam test
https://zapodaj.net/b48c702344134.jpg.html
chyba pora uwierzyć kto jutro się wybiera na bete?
Ja teraz czekam na wynik. Mam jechać około godz 14. Troszku się denerwuje czy mój Groszek rośnie. Tak długo czekaliśmy. Wymarzony wypragniony Bobasek.Jooozefka, Justya85 lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Kujawsko pomorskie ) jajnik boli piersi tez, no i sikanie sie zalaczylo w nocy juz. A tak to ciagle jestem w szoku ze nie dostaje okresu xD chociaz boje sie ^^
I ja jestem z kujawsko pomorskiego może będziemy się widzieć na korytarzu -
Tizzi wrote:A tak ogólnie to ile się staralyscie? U nas w 4 cyklu zaskoczyło i wtedy kiedy najmniej się spodziewałam
U mas 5cs. Tez nie niego nie liczylam bo maz ma od wtorku wazny egzamin zawodowy i nie sadzilam ze bedzie mial ochoty na amory. A jednak mial ^^ ja nawet zarezerwowalam na kwiecien domek w gluszy bo myslalam ze tam po B. egzaminie bedziemy walczyc o potomstwo. A tu taka niespodzianka ^^
Wachciowa - ja z okolic Nakla ^^
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 12:54
Wachciowa, Tizzi, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTizzi wrote:A tak ogólnie to ile się staralyscie? U nas w 4 cyklu zaskoczyło i wtedy kiedy najmniej się spodziewałam
My zarowno w pierwszej ciazy staralismy sie jeden cykl jak i w drugiej ciazy jeden cykl. Dzisiaj jest dzien potencjalnej @ i znow pojawily sie u mnie lekkie plamienia. Chcialam tylko uspokoic Was , jesli w terminie spodziewanej @ pojawiaja sie plamienia bez zywej krwi- to nic groznego sie nie dziejeWachciowa lubi tę wiadomość
-
Wachciowa faktycznie długo. Najważniejsze, że się udało a maluszek pewnie będzie oczkiem w głowie
mycha91 fajny pomysł z tym domkiem
U mnie pojawia się taki chwilowy ból brzucha jak na @. Ale wszędzie czytam, że to normalne więc się nie martwię. A wy też tak macie?Wachciowa lubi tę wiadomość
Lea
-
No to my od 2014 roku staraliśmy się...ale w drugą stronę staraliśmy się nie wpaść...już jedno dzieciątko mamy niespodziankowe z gumką...wychodzi na to, że czas na drugie zaznaczam...żadna nie pękła
Wachciowa trzymam kciuki za betę będzie dobrze...tak długo się staracie...Bóg Wam wynagrodził te długie oczekiwania
Mycha i Tizzi i za Wasze jutrzejsze betki trzymam mocno kciuki zobaczycie jak nic poszybują w górę
A u mnie dziś do bólu kości doszedł ból pleców...więc troszkę strachu mam...ale obiecałam myśleć pozytywnie więc już nie wkręcam sobie tylko cieszę tą chwilą
ooo...i podczas pisania troszkę mnie w UU zakuło ;P więc na plus jest idzie ku dobremuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 14:02
Wachciowa, Tizzi lubią tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Witam dołączam do grudniowych mam 2017, juz raz bylam w takiej grupie ale grudniowe mamy 2015 wczoraj i dzisiaj robiłam test przed okresem jeszcze i na obu wyszły 2 blade kreski wiec liczę ze to to
Tizzi, Jooozefka, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maksymilian
-
Tizzi wrote:Justya85 jest wyraźna kreska. I jaka duża różnica pomiędzy dwoma testami. ten z bledsza kreska jest z wczoraj.
Co do bólu miałam tak ze 3 wieczory (jeden w 6dpo więc może zagnieżdzał się)
Ja jutro idę na betę
Wachciowa wrote:Ja teraz czekam na wynik. Mam jechać około godz 14. Troszku się denerwuje czy mój Groszek rośnie. Tak długo czekaliśmy. Wymarzony wypragniony Bobasek.
P.s. ja jak w opisie, niby od wakacji ale konkretnych serduszek wtedy kiedy trzeba było 4 cykle a w tym cyklu piłam miovarian i myślę że on pomógł, czułam chyba owulacje
A macie już jakieś dolegliwości?bo ja oprócz braku smaku, czasem pobolewa mnie podbrzusze-ale rzadko no i chyba infekcja mi się przypelętała na dole bo przy podcieraniu troszkę piecze...Tizzi lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka