Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny to jak mówicie, że wcześniej może nic nie widać to ja się chyba zapisze na 7tydz - 11.04. O ile będzie wtedy miejsce u lekarza. Na kalendarzu bellybestfriend.pl pisze mi, że będę wtedy w 6t+7dniu(to jest 7 tydzień jak dobrze to interpretuje) i od tego momentu widać już podobno serduszko.
Jooozefka Gratuluje ci trojeczki dzieciaczkow.
Zdradz nam jaki jest sekret ogarnięcia trójki dzieci rok po roku bo ja mam obawy czy podołam z jednym
Penelope to naprawdę długo siedział twój maluszek w brzuszku. Ciekawe jak teraz będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 13:59
Lea
-
Magdzia26 gratuluję bety...progesteron też chyba mieści się w normie choć mój lekarz u którego prowadziłam 3 pierwsze ciąże uznawał dopiero taki powyżej 23...ale łykasz luteine więc pewnie skoczy
Tizzi idzie taśmowo...zmiany pampersów, butelki czy cyc bajka kąpanie spanie...jedno po drugim...i szczerze polecam...chyba nie wyrobiłabym własnie z 3 dzieciaczków gdzie różnice po 3-4 lata między...u mnie pomiędzy każdym niecałe 14 miesięcy różnicy i moim zdaniem taka własnie różnica wieku była idealna
Dziewczyny kurcze strasznie ale to strasznie bolą mnie kości...nigdy mnie aż tak nie bolały...biorę magnez...bo nospa przecież nijak się ma do kości...podejrzewam, że to jakiś ultra rzadki objaw ciąży...bo u mnie w każdym cyklu w pierwszym dniu @ bolą mnie piszczele i kolana...czuję jakby podmuchy wiatru w pustych kościach, kolanach (a wiem z anatomii, że ludzkie kości puste nie są i jest to moje subiektywne dość specyficzne odczucie)
Oczywiście podpytam gina na wizycie ale może któraś spotkała się z czymś takim?
Tizzi, magdzia26 lubią tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
nick nieaktualny
-
Jooozefka naprawdę podziwiam
Co do kości to nie pomogę. Nigdy nie miałam czegoś takiego
Jak na objaw ciąży to chyba bardzo nietypowe
Jula91 witaj
Masz jakiej objawy? to twoja pierwsza ciąża?
Powiem wam, że piersi mi tak dają o sobie znać jak jeszcze nigdyLea
-
Jula91 wrote:Witam wszystkie Szczęściary załapałam się na grudzień -03.12. Pierwsza wizyta 12.04
Jula i ten sam dzien porodu i ten dam dzien wizyty ^^ 91 trxyma sie razem! -
Tizzi wrote:Jooozefka naprawdę podziwiam
Jula91 witaj
Powiem wam, że piersi mi tak dają o sobie znać jak jeszcze nigdy
A wez idz! Mnie boli nawet jak w aucie podskakuje na dziurach....zawsze bolaly przed @. Ale teraz sutki jakby sie chcialy wyrwac !Tizzi lubi tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Cześć Babeczki. Nieśmiało dołączam i ja 01.12.2017mycha91 wrote:A wez idz! Mnie boli nawet jak w aucie podskakuje na dziurach....zawsze bolaly przed @. Ale teraz sutki jakby sie chcialy wyrwac !
Wachciowa lubi tę wiadomość
Lea
-
Cześć grudniówki!
ja swój termin miałam na 4 grudnia 2016, ale Bori przyszedł na świat 17 listopada
trzymajcie się dzielnie! i... żadnych stresów! Byle do grudnia:)
ależ Wam zazdroszczę hahaha!Wachciowa, Tizzi lubią tę wiadomość
Dwa szczęścia-
Szymi styczeń 2015 ♡
Bori listopad 2016 ♡
-
Tizzi ale się nam udało hihi celne złote strzały o odpowiedniej porze. Jutro idę zrobić 2. wynik bHcg a w poniedziałek jadę do ginekologa. Muszę szybko reagować w związku z moimi choróbskami. Całusy dla wszystkich Babeczek
Tizzi lubi tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Tizzi ale się nam udało hihi celne złote strzały o odpowiedniej porze. Jutro idę zrobić 2. wynik bHcg a w poniedziałek jadę do ginekologa. Muszę szybko reagować w związku z moimi choróbskami. Całusy dla wszystkich Babeczek
Gdzie zrobisz bete w niedziele?Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:W laboratorium przy szpitalu.
A to juz kombinowac nie bede. Pojde jutro to i tak zobacze czy wszystko ok -
nick nieaktualnyTizzi wrote:Jooozefka naprawdę podziwiam
Jula91 witaj
Powiem wam, że piersi mi tak dają o sobie znać jak jeszcze nigdy
To moja druga ciaza. Pierwszą poronilam w styczniu tego roku. Co do objawow... bola mnie jajniki, a najbardziej ten z ktorego byla owulka. Czy Wy tez tak macie?
Mycha91, a skad jestes? Jeszcze wyjdzie ze na tej samej porodowce bedziemy rodzic jak sie czujesz?