Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:A jeszcze dziewczyny się pochwalę wagą
znowu schudłam kilogram
i ważę 112 kg, a przed ciążą ważyłam 121, w dniu testu 120 kg
więc 9 kg na minusie, cieszę się bardzo
No to mnie pokonałaś...mnie spadło 6,5
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Jem salatki bo nic innego mi nie wchodzi, w tym tyg np ogorek kiszony, salata (mix salat z biedry) jeden pomudorek i oliwa z oliwek. I tak na sniafanie xD owoc, obiad to np cos z diety, potem owoc, a kolacja znowu salata xD albo paczka ogorkow kiszonych.
A85K lubi tę wiadomość
-
Hej przyszłe mamusie
Jakby któraś była zainteresowana ubrankami w rozmiarze 62 to zapraszam do mojego ogłoszenia: https://www.olx.pl/oferta/mega-paka-36-szt-rozm-62-firmowych-ubranek-dla-chlopca-CID88-IDmB8Jk.html
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MałaHD wszystko zależy od wagi wyjściowej
ja też schudłam może nie oszalamiajaco ale 2 kg na minusie się trzyma i chciałabym ta tendencje utrzymać... wiem że później przy kp jeszcze poleci w dół ale nie chciałabym przytyć więcej jak 6 kg do końca ciazy...
-
Lady Savage wrote:A jeszcze dziewczyny się pochwalę wagą
znowu schudłam kilogram
i ważę 112 kg, a przed ciążą ważyłam 121, w dniu testu 120 kg
więc 9 kg na minusie, cieszę się bardzo
Lady super! W ciazy kazde pol kilo mniej pewnie cieszy podwojnie! -
Ja w 6 tc mialam 95 kg, w 11tc 94kg, a w pon teraz 95 kg , czyli generalnie tragedii nie ma
mam nadzieje ze max dojde do 98 kg do konca ciazy
-
Hej
Dziewczyny gratuluje wizyt. Za wszystkie które czekają na wyniki prenatalnych badań trzymam kciuki.
U mnie na minusie juz 5kg:/ a startowałam z wagi 62. Moze to przez tarczyce bo wyniki poza norma?
Wizyta dopiero 16 czerwca mam nadzieje ze nie szkodzę dzidzi
Co do wyniku pappy a płci u mnie było w poprzedniej ciąży 2 i córa wiec u mnie sie potwierdza Napomknieta tu teoria:)
Chciałam sie odnieść do 100 rzeczy jeszcze ale przy takim tempie ginę wśród tematów:)
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Klara tarczyca ma znaczenie teraz mam tsh 0.95 i waga raz spada raz stoi. Jak mialam ost tsh 2,6 czulam sie zle taka opuchnieta. Ja mam 85 kg ale 153 cm wzrostu
Mykam spac
Dobrej nocy!!
U mnie 180 wzrostu wiec juz niedługo bede mogła chodzić na castingi na wybiegi;) żartuje oczywiscie martwi mnie ten spadek
U mnie tsh o rząd poniżej normy
-
Ja ważę 47 kg. Startowałam z 48,8 w 7 tygodniu miałam juz 47 i tak się utrzymuje... ja nie wymiotowalam, apetyt mam ale raczej jem normalnie, może trochę mniej niż przed ciąża bo wcześniej intensywnie ćwiczyłam to i byłam bardziej glodna. Chciałabym przytyć do max 60kg alw jak narazie nic.
-
Dziewczyny, podpowiedzcie coś proszę, bo zwariuję...
Od kilku godzin swędzi mnie prawa pierś, ale to tak, że nie mogę opanować drapania. Nigdy tak nie miałam - może to dlatego, że się powiększają? Ale... jak sobie z tym poradzić. Nie mogę wciąż się drapać...
👩🏻35 👨🏻37
👶🏼12.2017
👶🏻01.2021
Czekamy na 3 CUD! 💓
21.05 cień cienia II kreseczek🫶
22.05 wyraźna II kreseczka! 💃🏻
24.05 beta 726,9 mlU/ml🥰🤰🏻
27.05 beta 3388 mlU/ml 💗 progesteron 16,8 ng/ml -
Aboa wrote:Dziewczyny, podpowiedzcie coś proszę, bo zwariuję...
Od kilku godzin swędzi mnie prawa pierś, ale to tak, że nie mogę opanować drapania. Nigdy tak nie miałam - może to dlatego, że się powiększają? Ale... jak sobie z tym poradzić. Nie mogę wciąż się drapać...https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Amus87 wrote:Klara tarczyca ma znaczenie teraz mam tsh 0.95 i waga raz spada raz stoi. Jak mialam ost tsh 2,6 czulam sie zle taka opuchnieta. Ja mam 85 kg ale 153 cm wzrostu
Mykam spac
Dobrej nocy!! -
Aboa wrote:Dziewczyny, podpowiedzcie coś proszę, bo zwariuję...
Od kilku godzin swędzi mnie prawa pierś, ale to tak, że nie mogę opanować drapania. Nigdy tak nie miałam - może to dlatego, że się powiększają? Ale... jak sobie z tym poradzić. Nie mogę wciąż się drapać... -
Ale się wyspałam! Po taz pierwszy od nie pamietam kiedy przespałam cała noc od 21!
Oczywiście ze tarczyca ma znaczenie, może mieć, przy nadczynnosci jeden z podstawowych objawów to podkręcony metabolizm ze się chudnie na potęgę. Uważaj na odwodnienie, bo o to tez łatwo w nadczynnosci! Jesteś pod opieka endo?
Co do swędzenia tez tak mam, oszaleć można, zmieniłam żel pod prysznic na bardziej kremowy i przestało.
Ja startowalamz 62, potem spadł kg przez Mdłości ale już się wyrównało. Czekam na pierwszy dodatkowy kgjutro sprawdzimy u położnej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 08:37
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019