Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChiken pewnie nie cały rocznik. Mi wychodzi chłopak z mojego rocznika. Ale wpisałam wiek skończony 34lata. Jakbym miała skończone 35, to by wychodziła dziewczynka. A rocznik mam 82, tyle że jestem wrześniowa. Gdybym była lutowa i dziecko poczęte w marcu, to by mi wychodziła dziewczyna. To liczy się wiek skończony. Trzeba to traktować z przymrużeniem oka
pamiętam, my ten horoskop chiński robiliśmy w 7tyg i się z tego śmialiśmy. Bo przecież w głównej mierze i tak to zależy, który plemniki wygra walkę. My żartujemy, że masz to na pewno był na sterydach;)
-
ale wy patrzycie, że ten chiński kalendarz to trzeba liczyć miesiące 28-29 dni? Więc jeśli ktoś miał poczęcie końcem marca, dosłownie, 30/31 to jest już jako miesiąc 4 w kalendarzu, a nie 3
Jak tak patrzeć to się u mnie zgadza, no i lata skończone liczymy swoje.
No i znalazłam 2 różne już, inny rozkład płci jestWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 14:10
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Ja to teraz się uspokajam, ale z samego początku strasznie przeżywałam. Z racji tego, że to 6 lat starań i tak niespodziewanie między badaniami. Człowiek pogodzony z ciągłymi porażkami, nastawiony na początku na inseminacje. In vitro też już omawiane. W ostateczności adopcja. A tu bach-naturalny cud. Nawet nie wiecie ile po drodze zrobiłam testów ciazowych. Generalnie do tej pory ( mimo, że cieszę się już z ciąży i wiem, że będzie wszystko w porządku) Nie mogę uwierzyc, że w moim brzuchu rośnie mały człowiek. Śmiałam się do męża, ostatni raz dziś rano, że dopuki nie urodze i nie wezmę w ramiona to w 100% nie wierzę, że się udało. I mam swoje obawy- ale tu wychodzi moja wrodzona podwójną osobowość i jedna się boi i wymyśla,ale na szczęście ta silniejsza mówi będzie dobrze. Nie po to los cię takim cudem obdarzył, żeby miałobyc coś złego. I tego sie trzymam
Szczęśliwa mam podobnie, my staraliśmy się 5 lat i też wydaje mi się, że tak naprawdę dotrze to do mnie jak już maleństwo się urodzi, na razie mi się to takie nierealne wydaje
lola może tak być, że lekarz stwierdza płeć w 12 tyg, u mnie zdaje się w 11 lekarka powiedziała, że chłopiec, ale od tamtego czasu nikt się nie brał za potwierdzanie bo dziecię nie chciało współpracowaćkolejna szansa 1.07
Amus fajnie, że już Ci lepiej!
cieszę się, że pappy nie robiłam i nie wiem jaka była przezierność, w wynikach tego nie mam więc nawet nie wiem czy ten luxmedowy doktorek to sprawdziłwidzę, że sporo stresów mnie ominęło, kciukasy dziewczyny te które czekają na wyniki, na pewno będzie ok
ps. ale produkujecie tych stron!
madzia a co tam na fejsie piszecie? tak się zastanawiam czy skoro tu nie nadążam to czy jest sens jeszcze tam się zakopywać w gąszczu wiadomości -
A teraz?
Ja jestem klopsik ale przed ciaza takiego brzuchola nie mialam xD zawsze w miare plaski
Madzia ja jestem jaka niedodana do forum na tym fejsieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 14:31
lola1, Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, Ewka094, magdzia26, Wachciowa, Jooozefka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już po
dzidzia ma się dobrze po raz 4 potwierdzony chłopczyk więc już pewnie tak zostanie
waży całe 173 g, wszystkie pomiary idealnie. Łożysko przesunelo się na tylna ścianę więc jest szansa że te smyrania co czuje od kilku dni to dzidzia
Lady Savage, ara, Jacqueline, Sunshine_111, Szczesliwa_mamusia, [m]alina, Jooozefka, Marteczka93, Wachciowa, Aztoria lubią tę wiadomość
-
chicken wrote:Czyli wszystkie z rocznika 88, z terminem na grudzien, urodzimy dziewczynki!? czy to nie dziwne?
Czyli co, narazie Zapachmalin pisala ze jej sie nie sprawdziloi kilka innych osob. Ale zdecydowanej wiekszosci plec sie zgadza
przegapiłaś mój post :p
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Ja już po
dzidzia ma się dobrze po raz 4 potwierdzony chłopczyk więc już pewnie tak zostanie
waży całe 173 g, wszystkie pomiary idealnie. Łożysko przesunelo się na tylna ścianę więc jest szansa że te smyrania co czuje od kilku dni to dzidzia
Magdzia, gratulują chłopczyka
A miałaś wcześniej łożysko na przedniej? Mi na prenatalnych wyszło na przedniej nisko, potem niby na przedniej nie nisko, a teraz na tylnej, i już zgłupiałam... Łożysko może się aż tak przesunąć? -
To ja tez sie pochwale, ale ja to przy Was wielorybkiem jestem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/061751013b76.jpg
U nas na prenatalnych na 80-90% dziewczyna i z kalendarza tezmagdzia26, [m]alina, Szczesliwa_mamusia, Wachciowa, Sunshine_111, Lady Savage lubią tę wiadomość
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️