Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
chicken wrote:Czy jest tu ktos z rocznika 88, kto juz wie po usg jaka bedzie plec, a kalendarz chinski pokazuje inaczej?
Z innych rocznikow tez z checia wyslucham uwag
U mnie wychodzi dziewczynka, plci z usg jeszcze nie znam.
Nie ukrywam, ze wolalabym chlopaka, dlatego pytam jak trafne sa te kalendarze
Sprawdzilam kilka par wsrod znajomych i (az niewiarygodne) sie sprawdzily...
Chicken nie są trafne. Co prawda ja inny rocznik itd ale to samo miałam w pierwszej ciąży. Miałam 21 lat i wychodziło musowo dziewczynka. (Miesiąc poczęcia wrzesień a tam prawie caly rok dziewczynki dla 21lat). Mam synka cudownego. Teraz nawet nie sprawdzam bo i tak jest tylko 50% szans ze trafią.chicken lubi tę wiadomość
-
To na pewno nic złego, że zmalał
nie stresuj się tym. Dla kręgosłupa lżej trochę. Może dietę trochę zmieniłaś. Ja mam trzy tygodnie ciąże mniejszą i właściwie nic nie widać chyba że zjem sporo
Sa takie dni, że wstaję płaska jak deska, a lekarz twierdzi że maleństwo ładnie rośnie i mój brzuszek też.
Invictia lubi tę wiadomość
-
Invictia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5a3d6047a20.jpg
Teraz mam taki brzuszekto normalne że zmalał?
jasne, dzidzia jest taki malutki że jeszcze ma się gdzie schować.
-
nick nieaktualnyInvictia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5a3d6047a20.jpg
Teraz mam taki brzuszekto normalne że zmalał?
a myślę, że jak Ci w końcu wielki wyskoczy, to będziesz tęsknić, żeby móc normalnie usiąść
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Spokojnie. Normalne. Na tym etapie możemy mieć większy lub mniejszy brzuszek. Wszystko zależy od tego co jemy i pijemy. Na pewno dzidziuś ma sie dobrze
a myślę, że jak Ci w końcu wielki wyskoczy, to będziesz tęsknić, żeby móc normalnie usiąść
-
No już sporo było widać wczoraj, a dzisiaj rano wstaje i płaski
jeszcze mój narzeczony się śmiał i pytał czy na pewno jestem w ciąży. Waga taka sama, od miesiąca stoję w miejscu. Ale za to w pierwszym trymestrze 5/6kg przytyłam.
Catherine❤️
Data porodu - 9 Grudnia ❤️ -
dziewczyny czy to możliwe żebym znała już płeć dziecka? wczoraj na wizycie lekarka mówi " no chyba nie mamy żadnych wątpliwości co do płci" Ja taka trochę zdezorientowana pytam czy to chłopiec? a ona, że tak, że ma piękny "wyrostek" niby może się zdarzyć, że wyrostek jest na tym etapie też u dziewczynki, ale ten jest wyjątkowo długi, więc imię państwo mogą wybierać. Proszę jednak wziąć pod uwagę, że potwierdzenie będzie na następnej wizycie i zaczęła się śmiać z mojego szoku
-
zapachmalin wrote:Chicken nie są trafne. Co prawda ja inny rocznik itd ale to samo miałam w pierwszej ciąży. Miałam 21 lat i wychodziło musowo dziewczynka. (Miesiąc poczęcia wrzesień a tam prawie caly rok dziewczynki dla 21lat). Mam synka cudownego. Teraz nawet nie sprawdzam bo i tak jest tylko 50% szans ze trafią.
Mysle , ze na poczatku lipca juz powinnam wiedziec. Bede wtedy 17+2zapachmalin lubi tę wiadomość
-
lola1 wrote:dziewczyny czy to możliwe żebym znała już płeć dziecka? wczoraj na wizycie lekarka mówi " no chyba nie mamy żadnych wątpliwości co do płci" Ja taka trochę zdezorientowana pytam czy to chłopiec? a ona, że tak, że ma piękny "wyrostek" niby może się zdarzyć, że wyrostek jest na tym etapie też u dziewczynki, ale ten jest wyjątkowo długi, więc imię państwo mogą wybierać. Proszę jednak wziąć pod uwagę, że potwierdzenie będzie na następnej wizycie i zaczęła się śmiać z mojego szoku
Moja przybrana siostra znała płeć w 12tc. Wiec możliwe. Tez chłopiec.lola1 lubi tę wiadomość
Catherine❤️
Data porodu - 9 Grudnia ❤️ -
Ja za niecala godzinę mam wizytę
ciekawe jak mój lobuziak się ma
u mnie w obu przypadkach sprawdził się kazlendarz księżycowy
za pierwszym razem synuś i za drugim też
lola1, Invictia, Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, Wachciowa lubią tę wiadomość